Friday, January 14, 2011

Hiljaiseloa


Me oltiin suunniteltu tälle viikolle yhtä sun toista. Robilla oli pari extra vapaapäivää. Hurjimmissa suunnitelmissa oltiin jo matkalla San Fransiscoon tai San Diegoon. Ihan kiva oli haaveilla ja suunnitella, mutta oikeasti me ei jaksettu lähteä mihinkään. Ollaan vaan lepäilty ja otettu rennosti täällä kotosalla ja nautittu oman kodin tunnelmasta.

Talvisin meille lankeaa tänne sisälle aivan ihana iltapäivä aurinko. Se kikkailee kirjakaapin kulmalla niin iloisesti, että mun oli taas ihan pakko kuvata valojen ja varjojen leikkiä.

Aurinko  paistaa ulkonakin kyllä nyt niin ihanasti ja lämpötila on kohonnut taas hiukan kylmemmän jakson jälkeen 25 C kieppeille, ilma on kuin linnunmaitoa. Joten tänään olis kyllä hyvä, jos saatas nokkamme ulos täältä kämpästä. Kauaksi ei nyt enää parissa päivässä kannata lähteä, mutta riittäähän täällä LA:ssa toki vielä nähtävää. Suunnitelmissa on ollut uusiakin paikkoja, mutta saattaa olla, että päädytään sittenkin tuttuun Chinatowniin, koska meidän suitsukevarastot kaipaa täydennystä.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Kirjoitain niistä kuvankäsittelyohjelmista yms. ens viikolla, kun Rob on taas töissä. Mäkin koitan nyt pitää hiukan lomaa tästä koneelta.

Edit
Mä aina hiukan hätkähdän ja hämmästyn, mutta ilahdun toki suunnattomasti, kun törmään omiin kuviin muilla blogeilla. Tämän postauksen huomasin just äsken. Imartelevaa. :))