Tuesday, January 18, 2011

Mutka matkassa ja kommentoinnista
Meidän oli tarkotus mennä viikonloppuna taas sinne Chinatowniin, mutta pysähdyttiinkin ihan sen vieressä olevalle La Placita Olvera:lle. Se uskomaton värikäs pikku keidas täynnä meksikoilaista kulttuuria. Se on vanhin osa Los Angelesia.

Koska täällä on taas ihan helle kelit, eilen kohos jo yli 30 C, niin tunnelma tuolla Olveralla oli kuin olis ollut ihan oikeasti Mexisossa. Se on monikulttuurisen Los Angelesin yksi parhaista puolista, että pääsee oman kaupungin sisällä matkustamaan melkein kuin ulkomaille.

Sitten vielä  hiukan kommentoinnista. Mä tykkään kaikenlaisista kommenteista ja ne on aina tervetulleita. Mutta sellanen vähän kyllästytää, jos kommenttiloota alkaa paisua sellaisesta keskustelusta, jolla ei ole mitään tekemistä ko. postauksen kanssa. Eli jos on jotain ihan muuta kysyttävää tai muuten vaan jotain muuta asiaa mulle, niin aina voi lähettää sähköpostia. Eli tästä lähtien tulen katkaisemaan sellaiset keskustelut jo ihan alkuunsa, jotka lähetevät rönsyilemään sivuraiteille aiheesta.

Haluan pitää tämän blogin nyt hyväntuulisena ja terapeuttisena keitaana itselleni. Mulla on nyt elämässä menossa aika hämmentäviä ja raskaitakin asioita, joiden vastapainoksi tarvitsen iloa ja pirsitystä. Henkilökohtaisemmista asioista en halua täällä kertoa, ei siksi, että ne olis salaisuuksia, vaan siksi, että ne ei kuulu tämän blogin aihepiireihin.

14 comments:

 1. Anteeks viel, en tienny et ne on raskait aiheit sulle!

  Kivoi kuvia kuitenki!


  T. Milla

  ReplyDelete
 2. Kuullostaa tosi ihanalta...kait sieltä löytyy pikkuafrikkakin??
  Halpaa matkailua turvallisesti ja nopeasti.En oo yhtään kateellinen,en...mut kiva kun jaat näitä kuvia meillekkin sieltä helteestä.Ja kauanhan se teidän talvi siellä kestikin.Täällä odotellaan edelleenkin auringonpaistetta...ei oo tuuli vielä puhaltanut sitä sieltä.

  ReplyDelete
 3. Johanna
  Mä oon haavelillut Tijuanan-matkasta, mutta tämä jo hiukan korvas sitä. ;)

  Pieni Lintu
  No reippautta tuosta paikasta kyllä löytyy. Oikein piristävä kokemus. :)

  Milla
  Kiitos ja nyt on kyllä kyse ihan muista asioista. Ei suinkaan sun kysyksien asioista. :)

  ReplyDelete
 4. Ihanuudet
  Pikkuafrikkaan en ole vielä törmännyt, mutta voihan sellanenkin täältä löytyä...paljon on vielä tutkimatta.

  Tuntuu kyllä aika hassulta tällänen helle tammikuussa, kyllä täälläkin varmaan vielä viilenee, toivottavasti ei tällästä hellettä ihan kesään asti jatku. ;)

  ReplyDelete
 5. Voi, miten ihastuttavan värikkäitä kuvia. Luulen, että tuolla kulkiessani tulisin ihan sekopäiseksi. Tuskin koskaan pääsen ison meren yli lentämään. Onneksi sinä ihastuttavilla kuvillasi avarrat maailmaani.

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia ihanasta paikasta, miekii tahon tuonne tutkimaan jokaista asiaa ja esinettä :)

  Kiitos muutenkin ihanasta blogista <3

  ReplyDelete
 7. Siellä kyllä riittää katteltavaa ja voi oikeestaan käydä monessa eri maassa, niinku tämä=Meksiko, China Town=Kiina jne. Lystikästä, ei käy tylsäksi jos vaan jaksaa kaikkea hutkia ja tutkia:)

  ReplyDelete
 8. Unelma
  No kyllä siellä meinasin minäkin tulla ihan sekopäiseksi, niin kivoja juttuja siellä oli. Mun piti toppuutella itseäni, etten shoppaillut liikaa, meille kun ei oikein mitään enää mahtuis. ;)

  Pivikki
  No siellä riittää kyllä tutkimista, meidän piti vaan piipahtaa, mutta siellä vierähti huomaamatta useampi tunti. :)

  Henrietta
  Meillä on monta "maata" kyllä vielä näkemättä. Joten tutkimista täällä riittää. ;)

  ReplyDelete
 9. Ihanan värikästä! Mekin oltiin pariin otteeseen tuolla silloin LA-matkallamme,ja söimme parikin kertaa erilaisissa chicanojen ravintoloissa.Tykkäsin!

  ReplyDelete
 10. Sulosydän, Kiitos Ystäväiseni!

  ReplyDelete
 11. Upeita kuvia tykkäsin noista kitaroista
  ihan värikästä silmä lepää:)

  Iso halitus ja aurinkoa elämään<3

  Jamssi

  ReplyDelete
 12. Yaelian
  Siellä näyttikin olevan monta tosi kivaa ravintolaa. Me oltiin valitettavasti just syöty, kun ei arvattu etukäteen, että poikettas tuolla, seuraavalla kerralla mennään tyhjällä vatsalla, niin voi nautiskella myös makunautinnoista. ;)

  Marjaisa
  Kiitos vaan itsellesi, olet kyllä suurella sydämelläsi ansainnut mun kiitokseni sinulle. :))

  Jamssi
  Musta kanssa noi kitarat oli tosi hauskoja, melkein jo ostin lapsenlapselleni sellaisen. Ne on niin hauskan pieniä.

  Kiitos aurinkoisesta halituksesta, samoin sinulle. :))

  ReplyDelete