Sunday, February 13, 2011

Inhokollaasi + edit

Saanko esitellä, mun inhokki väriyhdistelmäni!!!! Värikollaasi haasteen tämän viikon väriyhdistelmä ei mun silmiä hivele. Ja siitä johtuen kollaasin väritkään ei nyt ihan ainakaan tuon vihreä osalta osu ihan nappiin, mutta kai sentään tarpeeksi ainakin sinne päin. Aika orientaali painoitteinen tuosta taas tuli, kiinalaiset kyllä osaa yhdistellä tosi hyvin tuotakin väriyhdistelmää.

Joskus aikoinani tein muutamia sisustussuunnitelmia Kesoilille, lähinnä kahviloihin ja ravintoloihin ja myös yhteen Motorest-hotelliin. Vaikka toi olikin se Kesoilin väriyhdistelmä, niin tuota väriyhdistelmää en sentään joutunut suunnitelmissani käyttämään. Se olis ollut mulle kyllä varmaan lähes mahdoton homma, niin vaan jotenkin toi yhdistelmä tökki jo silloin.

Tästä tuleekin hyvä aasinsilta mun seuraavaan postaukseen, seuraavaksi ajattelin vastata saamiini tunnustuksiin ja siinä yhteydessä kertoa seitsemän paljastusta itsestäni, paljastukset tulee luultavasti käsittelemään inhokkejani ja ristiriitaisuuksiani. Toivottavasti saan sen nyt aikaiseksi, mielessä se on kyllä pyörinyt jo jonkin aikaa.

Edit.
Unohdin ihan, että siellä Suomessa on jo maanantai, joten...

Oikein ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille blogiystäville!

31 comments:

 1. Nuo on kaikki mun suosikkivärjeä, keltainen kuitenkin ehkä vähiten. Mutta sävyissä se salaisuus. Nuo värinäytteet ovat aika kovat keskenään.

  Tässäpä olisi kollaasivärit, joihin olisi helppo saada omista kuvista matskua. Kiva kollaasi sinulla! Tulee kyllä näillä väreillä aika yltäkylläinen : )

  ReplyDelete
 2. yltäkylläinen, runsas, mutta sopii kyllä mainiosti kuvat yhteen. Runsasta ja väri-ilokastahan se noissa maissa onkin. Pidän tästä!

  ReplyDelete
 3. Olen tismalleen samaa mieltä -AIVAN KAMALAT VÄRIT! Tosta puuttuu enää kirkas sininen, niin olisimme täydellisesti 90-luvun alun lastenvaatteiden lego-maailmassa. YÄK.

  ReplyDelete
 4. Tämähän on aivan hulppean ihana kaikessa kirjavuudessaan. Eivät ole minunkaan lemppareitani, mutta komean kollaasin sait niistä aikaan. Punainen on kylläkin mun väri, muttei missään tapauksessa tuollainen lämmin peruspunainen, vaan hiukan viileään päin kallistuva.

  ReplyDelete
 5. Erittäin kauniita kuvia, vaikkakin värit yhdistelmänä ovat inhokkejasi :)

  Erittäin hyvää ystävänpäivää myös sinne rapakon toiselle puolelle! <3

  ReplyDelete
 6. Leena ehtikin jo mainita sen kirkkaan sinisen... mulla tuli kanssa mieleen, että se tästä enää puuttuu :) Mutta ihmeen ihanat kuvat olet silti saanut kollaasiisi!
  Hyvää ystävänpäivää hyytävän kylmästä Suomesta!!!

  ReplyDelete
 7. Just nämä lego-värit oli meidänkin poikien vaatteissa 90-luvulla. Silloin olivat niiin hienoja...??
  Hienosti klaarasit kuitenkin nämäkin inhokit ;DDD

  ReplyDelete
 8. Kiinan lipustahan nuo punainen ja keltainen löytyvät. Eivät ole minunkaan suosikkeja nuo kolme väriä yhdessä. Punaista muutoin kyllä. Keltaista kukkana, tumma vihreä joulukuusen väri.

  Mutta pirteä kollaasisi on.

  ReplyDelete
 9. Kollaasisi on joka tapauksessa aivan mahdottoman hurmaava, vaikak värit eivät olleetkaan mieleesi. Pidän tämän kollaasin eksoottisesta tunnelmasta.

  ReplyDelete
 10. Eipä uskoisi inhokiksi, värit suorastaan pirskahtelevat iloa.

  ReplyDelete
 11. Räväkät on värit, hienostihan sävyilee kollaasissasi.

  Aah, sisustuksia suunnittelet. Hyvä värisilmä ja suunnittelusi on netissäkin. Ihanan mielikuvitusrikasta.

  Jäänpä innolla odottamaan paljastuksiasi.;)

  ReplyDelete
 12. Vahvat värit. Ja toden totta, huoltoasemathan niistä tulee mieleen. Huomasin muuten vasta eilen, että yllättävän monen pikaruokalan, pankin ja jopa kirkon katto on lähes noin räikyvän punainen. Johtui kai kevätauringon paisteesta.

  Oivan kollaasin olet jälleen tehnyt. Ihailen taitoasi.

  ReplyDelete
 13. Anne
  Se on niin jännä ja mielestäni rikkaus, että meillä kaikilla on niin omat värimaailmat. Tässähän olis sulle nyt sitten oiva tilaisuus kollaasin tekoon. ;)

  kiirepakolainen
  Aika riemunkirjava siitä tosiaan tuli ja täältä LA:sta kyllä löytää runsaasti noita värejä, tämä kun on niin monikulttuurinen kaupunki, se näkyy kyllä täällä värien runsautena. ;)

  Leena
  Juu, kirkas sininen täydentäisi ton ihan sietämättömäksi. ;)

  TeeTee
  Mä tykkään kanssa hiukan taitetummasta punaisesta, toi peruspunainen on mulle aina ollut vaikea. ;)

  Pilvikki
  Oikeastaan ihan kiva haaste yrittää tehdä jotain kivaa inhokki väreillä. ;)

  Tuire
  Juu, se on kyllä kamalin kuviteltavissa oleva väriyhdistelmä myös mulle. ;)

  Pieni Lintu
  Kiitos. :))

  Risusydän
  Juu, noita värejä oli kyllä silloin tarjolla, mä en tykännyt niistä kyllä sillonkaan yhtään, kaipasin jotenkin hiukan pehmeämpää värimaailmaa. ;)

  Arleena
  Yksittäin noi jokainen väri nyt vielä voisi menetellä, mutta yhdessä ne on mielestäni jotenkin liian rajuja. ;)

  Tanssiva harmaa pantteri
  No toi eksotiikka ja itämainen tunnelma sen tekeekin jotenkin kivan. ;)

  kaanon
  Yllättävän kivoilta ne värit tuossa näyttää, siitä voisi varmaa kiittää etupäässä kiinalaista värisilmää. ;)

  Liplatus
  Nykyisin en enää juurikaan tee sisustussuunnitelmia, mutta se oli ammattini, ennen kuin heittäydyin vapaaksi taiteilijaksi. Siitä hommasta on kyllä paljon apua muussakin suunnittelussa, kuten esim. juuri nettisivujen suunnittelussa. :=

  Johanna
  Täällähän näkyy aika paljon tota väriyhdistelmää, logot, mainokset ja jopa talojen väritykset on aika räväköitä toisinaan. Punaisia kattoja täälläkin näkee kyllä aika paljon. ;)

  ReplyDelete
 14. Hyvää ystävänpäivää myös sinne isoon maailmaan :)

  Nuo värit on tuollaiset Legopalikka-värit. Lapset tykkää.

  Jään odottelemaan paljastuksia :)

  ReplyDelete
 15. Ihana blogi sinulla!
  Hyvää Ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 16. Miukuli
  Juu, niin on Legopalikka-värit, tai oikeastaan Dublo-värit, mä muistelin kaiholla 60-luvun legopalikoita, joissa oli paljon valkoista ja mustaa, niistä sai rakenneltua niin makeita juttuja.;)

  Susanne
  Kiitos ja kiva kun löysit tänne, ja vieläpä ystävänpäivänä. ;)

  ReplyDelete
 17. Kaunista ja mielenkiintoista orientaalia.

  ReplyDelete
 18. Niin no ei tuo munkaan suosikkiyhdistelmä ole, mutta sait ihan hienon kollaasin siitä aikaiseksi! Ja hyvää ystävänpäivää!

  ReplyDelete
 19. Aino
  Kiitos. :))

  Yaelian
  Hiukan enemmän haastetta tehdä inhokkiväreillä. ;)

  ReplyDelete
 20. Minua nauratti jokunen viikko sitten, kun kerroit inhokeistasi! Ajattelin, että eiväthän värit kaikki ole mieleisiä, mutta että inhokkeja! No, nyt löytyivät minun :) Yäk yäk...
  En ole osannut tehdä mitään tästa sarjasta, mutta toisaalta, jos vähän fuskaisi....
  HAPPY VALENTINE'S DAY!

  ReplyDelete
 21. kaari3
  Ehkä ei tosiaan voikkaan puhua inhokkiväreistä, mutta inhokki yhdistelmistä ja näköjään meillä on tässä sitten yhteinen inhokki. Mäkin jouduin kyllä tossa fuskaamaan. ;)

  Happy Valentine´s day for you too. :))

  ReplyDelete
 22. jep, ei mikään upein väriyhdistelmä, mutta näissä kuvissa näyttää jopa melkein hyvältä tuo yhdistelmä : D kiinalaiset osaa tämänkin homman

  ReplyDelete
 23. Sinulla on noita ihania turkooseja värejä, kaunis kollaasi:)

  ReplyDelete
 24. hheidi
  Kiinalaiset osaa kyllä värienyhdistelyn, monen muun homman lisäksi. ;)

  Inkivääri
  Kiitos, turkoosin sävyissä kyllä löytyy paljon valinnan varaa. ;)

  ReplyDelete
 25. Minä näistä väreistä pidän, koska ne tuovat voimakkaasti kesän mieleeni, punaiset marjat, keltaiset kukat ja vihreän ruohon. :)

  ReplyDelete
 26. Unelma
  Niin, totta kun noita värejä ajattelee luonnossa, niin kauniitahan ne on, luonnossa ei rumia väriyhdistelmiä. :)

  ReplyDelete
 27. Huomasin myös, että nimenomaan tuolla idän kulttuureissa näytetään suosivan näitä kolmea perusväriä joten minunkin kollaaseihin löytyi helposti nämä värit. Tämänhetkisestä Lapin maisemasta en löytänyt näitä värejä. Oli vain valkoista ja sinistä ja hrrr pakkasta.

  ReplyDelete
 28. Helinä Hukka
  No juu, ei taida olla ihan Lapin maiseman värejä, tosin taivas voi olla kyllä todella värikäs illoin ja aamuin, sitten kun aurinko näyttäytyy. ;)

  ReplyDelete