Tuesday, April 5, 2011

Ja taas Hollywoodissa

Alkukirjain #19 haaste ~ MOottoripyörä.  Uskomatonta kuinka vaikeaa oli keksi MO alkuista sanaa, lopulta päädyin sitten siihen ekaan sanaan, joka mieleen tuli. Kuva löytyi taas Hollywood Bulevardilta.

Tässä taas muutama lisä kuva samaiselta kadulta. Kuvat ei kyllä nyt ole ihan tuoreita, meidän tulee nykyisin niin harvoin käytyä Hollywood Bulevardilla, oikeastaan vaan, jos on vieraita kylässä. Ja silloinkin yleensä liikutaan vaan ihan siinä turistimestoilla Kiinalaisen- ja Kodak-teatterin seutuvilla.Mutta itse olen kyllä muutaman kerran lähtenyt siitä seikkailemaan hiukan etäämmälle itäänpäin. Siellä alkaakin sitten  liikkeet ja  muutenkin tunnelma muuttumaan hiukan epämääräisemmäksi. Yllättävän suuri muutos ihan muutaman korttelin matkalla. Sinne ei kannata lähteä iltaisin seikkailemaan, silloin siellä ei ole oikeastaan mitään.

Mutta tietty, jos etsii jotain hauskaa ja erikoisempaa vaatetusta, nin päiväs aikaan siellä on hauska piipahtaa. Liikeet kyllä sulkeutuu siellä yllättävän aikaisin.

Mä joskus haaveilin yhden ystäväni kanssa  pöksyistä, joilla sais pakarat näyttään muhkeammilta. Mutta eihän sellaisia silloin mistään saanut. Mulla on aina ollut niin onnettomat noi istumalihakset. Vaikka läskiä tulis muualle, niin grammaakaan niistä ei päädy pakaroihin. Mutta Hollywoodistahan tietty löytyy apu myös pikku pepuille. Vielä en ole kokeillut Butt Boostereita, mutta ehkä vois ihan uteliaisuudesta ostaa ja katsoa, miltä meikäläisellä näyttäis hiukan muhkeampi takamus.