Monday, August 1, 2011

Koekaniineille duunia ~ Guinea pigs wanted + Edit.

Tässä se on, lupaamani PaintShop Pro väritysohje. Tai ei tässä, vaan tuolla yläpalkissa - PaintShop tUtoRiaLs. Ja eikä tää nyt oo ihan valmiskaan vielä, enempi niin kuin luonnos, koska haluan vielä parannella ohjetta. Jos nyt saisin teistä jokusen innokkaan koekaniinin, niin sitten tietäisin miten se käytännössä toimii ja mitä ohjeisiin pitää lisätä. Ohje on nyt kyllä tosin vielä vain englanninkielellä, mutta teen suomenkielisen version sitten kun ohje on kuta kuinkin valmis.

Edit. Ja tietysti mä vastaan kaikenlaisiin kysymyksiin, koskien tuota ohjetta. Ja jos osaan, niin ihan mihin vaan kysymyksiin. ;)

Eikä tietty Itkiksen-laboratoriossa puput jää ilman palkkiota. Jos kokeilet ohjetta, niin jätä mielipiteesi ja mahdolliset parannusehdotukset tai linkki ohjeella väritettyyn kuvaan tämän postauksen kommentteihin, niin saat palkkioksi digitaalisen kollaasiarkin tai kit:in (lähetä oma sähköpostiosoitteesi sitten itkupillishop@gmail.com, niin saat valitsemasi tuotteen paluupostissa). ~ Mitään kiirettä ei ole, tämä tarjous pysyy voimassa.

***
Here is is, the PaintShopPro-tutorial I promised. Or not here, but on the tab - PaintShop tUtoRiaLs at the top of my blog. And actually it's not even ready yet. It's more like a draft. I hope I could get some eager guinea pigs to try the tutorial, then I would know how it works.

Edit. And surely I´d love to answer to the questions concerning the tutorial. And if I´m able to, any other questions as well. ;)

And in Itkupilli´s laboratory, nobody has to work for free. Every guinea pig gets the reward, a free digital collage sheet or a digital kit. If you try the tutorial, leave your opinion and possible proposal suggestions the improve the instruction,  or a link to the image colored with the instructions of the tutorial, on the comments of this post. (And to get your free item, send an email to itkupillishop@gmail.com and I will send you your chosen sheet or kit in return). ~ And there is no hurry ~ this quotation won't expire.