Thursday, January 26, 2012

*papier* {factory}


Makro- ja teemaextra haasteena on Paperi. Vaikka olen viime aikoina tehnyt lähes pelkästään digitaalisia töitä, niin paperi on ja pysyy mun ominpana materiaalina. Suunnitelmissa, no ainakin haaveissa, olis alkaa tekemään taas "paperihommia". Siitä lisää alenpana, mutta tässä nyt pieni paperikavalkadi. Siinä on vain jäävuoren huippu mun paperikasoista. Lisää paperiä täällä.;)

***
Macro and theme extra challenge is Paper. My favorite material, even though I done only digital stuff lately. But I´m going to do something with paper, at least I would love to. I wish I had more time. But here is first some photos of my paper piles. Just a tip of the ice berg.Alla on muutamia vanhoja kuvia mun paperimassatöistä. Olen tehnyt kyllä paljon muunkinlaisia juttuja paperista, mutta kuvia ei nyt valitettavasti tähän hätään löytynyt. Mutta jos saan polkaistua paperitehtaani taas käyntiin, niin sittenhän voin näyttää muunkilaisia juttuja.

 ***

Below are some examples of my old paper mache creations. I´ve done many other kinds too, but unfortunately I have no photos of them. But if I get my paper factory on, I can show you something other things too. :)