Wednesday, February 22, 2012

♥ ♥ ♥ faMiLy aLbum ♥ ♥ ♥

Makroviikkojen ja teemaextran aiheena on tällä kertaa kuva. Se ei olekkaan mikään helppo haaste. Mulla taitaa tällä kertaa mennä nämä kuvat enempi ton teeman kuin makron puolelle.  Kuvattavaksi valitsin perhealbumin, jonka siskoni kokosi äitini hautajaisiin ja  josta kerroin aiemmin täällä ja lupasin silloin avata muutaman sivun täällä blogillanikin. Nyt siihen tarjoitui sopiva tilaisuus.

 ***

The Finnish Macro and Theme Extra Challenge for this week is photo/picture. Here are some photos of my family album.

 Äiti morsiustyttöineen ja vasemmassa reunassa Maija-kummini. ~ My mom with her bridesmaids. The girl on the left is my godmother Maija.

 Mummo tyttärineen, äidin ja isän hääkuva ja ylpeä isi. ~ My grandma with her daughters. My mom and dad's wedding picture. And a proud dad.

Äiti, isä ja minä vauvana. Ja vielä kerran minä. ~ My mom, me and my dad. And once more me. Vasemmalla Maija-kummi ja Marjaana-serkku. Vaunuissa pikkusisko Kati. Äiti ja minä. 1964. ~ My godmother Maija, cousin Marjaana. In the baby carriage my little sister Kati, my mom and me. Year 1964.

Äiti ja pikkusisko Kati. ~ My mom and little sister Kati.

 Ei ihme, että Katia noin naurattaa. ;) ~ No wonder  that my little sister was laughing. ;)

 Siinä sitten meidän koko perhe Näsijärvellä veneajelulla. 1965. ~ Our whole family on the boat.

Äiti ja Kati sukuloimassa. ~ Mom and Kati.

 Äiti, minä, Manolito, Pekka-pappa ja Kati mummolan laiturilla. ~ Mom, me, Manolito, grandpa Pekka and little sister Kati.

 Erkki-pappa, äiti, Maija-kummi, Aili-mummo, Kati ja minä. Vuosi 1979. ~ Grandpa Erkki, mom, godmother Maija, grandma Aili, Kati and me. Year 1979.

 Poikani Robert ja minä. Monenkohan vanha  Robert tossa on, olisko 1 v. eli vuosi on sitten 1988. ~  My son Robert and me. Year 1988.

Robert ja Siiri jouluna -92. Ja puutama pipo. Mulla oli aika paha virkkuumania päällä. ;) ~ My son Robert and daughter Siiri. Christmas -92.

Siskoni lapset Ella, Irina ja Onni. Ja sitten meidän Siiri ja Robert. ~ My sisters kids Ella, Irina and Onni, and my kids Siiri and Robert.

 Viimien kuva, joka mulla on isästä ja äidistä, ennen äidin kuolemaa vuosi sitten. ~ This is the last photo I have of my dad and mom, before she passed away last year.

Tätä kuvaa en vieläkään pysty kyynelittä katsomaan. Siinä on niin paljon surua ja iloa samassa kuvassa.  ~ I have still difficulties to look at this photo without tears. It's so full of sadness and joy.