Thursday, March 29, 2012

HeLp the newbie with iPad apps!

Yllä on mun ekat kokeilut piirustaa iPadillä, "Art Set"-appsilla, joka on toistaiseksi helpoin ja yksinkertaisin piirustussovellus, jonka olen löytänyt. Aluksi koitin piirtää vain sormella, mutta se oli aivan liian vaikeaa, joten ostin Stylus-kynän. Se helpottaa hommaa tosi paljon. Mutta kyllä se silti vielä aika hankalaa hommaa on, vaatii vielä paljon harjotusta, että jotain kunnollista saan aikaseksi. Mutta kiehtovaa puhaa tuo kyllä on.

Siksi haluaisinkin kysellä, josko te, jotka olette tutumpia iPadin tai iPhonen kanssa, osaisitte antaa vinkkejä. Mitään hyvää valokuvienkäsittelyohjelmaakaan en ole vielä löytänyt. Ihan umpimähkään jos alkaa osteleen appseja, niin niihin saa huomaamatta uppoamaan pitkänpennin. Onneksi löytyy myös paljon ilmaisia ihan kelpo sovelluksia. Eli otan vastaan mielelläni suosituksia tai muita hyviä neuvoja. Olen vielä itse niin nöösi tässä asiassa.

***

Above my first attempts to draw with iPad. Not so easy. And I first tried with finger, that didn´t work at all, so I bought Stylus and it helps a lot. But still drawing with iPad is much more difficult than drawing with pencils and crayons. The easiest app I found, so far, is "Art Set". But I would like to find more good drawing apps and also at least one good photo editing app. Do you have any recommendations?