Thursday, July 5, 2012

Still LifeAnnie is still here, and she is doing so good, that we hope, she will fly away very soon. Meanwhile I love to take pictures of her and she loves to pose. Very brave little bird.

***

Annie on vieläkin täällä, mutta näyttää voivan ja kasvavan tosi hyvin. Me toivotaan, että Annie lentäisi pian vapauteen. Musta on tosi kiva ottaa kuvia Anniesta ja Annie näyttää rakastavan pousausta. Tosi reipas ja rohkea pikku lintunen.16 comments:

 1. Tänään illalla "omia" pihatsirpuja seuratessa ajattelin että kuinkahan Annie..
  No, tässähän tulikin vastaus hetimiten :)

  Ja tuo viimeinen "vahinkokuva" hymyilyttää vieläkin :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä voisin postata Anniesta kilometrikaupalla, se on niin uskomattoman hauska pikku otus ja meidän kisut ja koira on niin innoissaan Anniesta. Kuviakin olis varmaan miljoona. Koitan malttaa mieleni, päivitän tilannetta tarpeen mukaan. ;)

   Delete
  2. Laita vaan lisää, aivan ihania, hurmaavia kuvia -ja luulenpa että Anniellla kumppaneineen löytyy enemmänkin ihailijoita :D

   Delete
  3. No niin tässä varmaan kyllä käykin, että näitä kuvia tulee lisää, Annie rakastaa pousasta ja minä rakasta kuvaamista. ;)

   Delete
 2. and look at the little gifts she leaves you...EE

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isn´t she adorable. It´s so rewarding to race the little baby bird. ;)

   Delete
 3. Oi oi oi!!!! Niin hienot höyhentupsut ja hoikat pitkät kintut on Anniella! Mikähän rotunen mahtaa olla? se on kyllä niin ihana! Alimmainen kuva :)))))))! Te kun oikein sitä joukolla hellitte, niin ehkä Annie päättääkin jäädä kotiinne vakiasukkaaksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annie taitaa olla joku rastas. Ja päivä päivältä sen puku muuttuu selkeämmäksi, valitettavasti hienot höyhentupsut päälaelta taitaa häivitä pian. Annie viihtyy täällä niin hyvin, hyppii jo ihan kaikkialla ja on tosi rohkea. Aikamoinen homma tässä kyllä on pitää huolta, ettei toi meidän muu eläinlauma innostu liikaa. Me ollaan kyllä jo niin kiintyneitä Annieen, että haikeus tulee, kun se muuttaa pois.

   Delete
 4. Ihania kuvia Anniesta ja tuo viimeinen kuva, hauska:)

  ReplyDelete
 5. I'm sure you will miss her after she leaves you - if so ever happens. What adorable picturs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sirkkis, oh yeah, we will miss her so much...we almost wish she would stay. ;)

   Delete
 6. Hyvin mukavaa elämää siellä vietetään. Annie nauttii selvästi olemassaolostaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annie on huomion keskipiste ja nauttii selvästi olostaan. Se on niin pirteä ja iloinen. ;)

   Delete
 7. ihastuttava pikku lintu.. hyvät kuvat. Blogisi on nyt täynnä luovaa taide elämystä.. fantastisia kuvia.. jos vielä olet kiinnostunut kirjoittamaan kesäjännäriin, niin siellä on nyt kirjoittajaa kaipaava hetki. demetrius kirjoitti viimeisen tekstin.. hurjaa jännitystä. itse lähden nyt myös lomalle.. täällä on ihana kesä kukkeimmillaan. tein ihan uuden sivun jännärille: Http://varjojensaari.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Voi Annie!
  onko se vielä sielä teillä?
  Mainion näköinen kaveri!

  ReplyDelete