Friday, December 7, 2012

The New Start

Getting Ready

Getting Ready by iggy-rouvinen

 "What the caterpillar calls the end the rest of the world calls a butterfly."
~Lao Tzu~

My computer broke, I lost the hard drive. So I have kind of vacation, cause I can do nothing, until my computer is fixed. I am afraid that I lost all my images, except of course the ones I sell, they are luckily saved on Dropbox. But I kind of got a really fresh new start. And I am excited about it. I have so many ideas, can't wait to get back to work. But meanwhile I can play and do all kinds of fun things, without thinking that I need to do something else. :)

***

Mulla hajos tietsikka, siita meni kiintolevy. Joten mulla on nyt ikaankuin loma, en voi oikein tehda mitaan, ennen kuin kompuutterini on korjattu. Kaikki kuvat sun muut meni, paitsi onneksi kaikki myynnissa olevat jutskat on tallennettuina Dropboxiin. Voihan se olla, etta jotain voi viela pelastaakin, en tieda, mutta jotenkin tuntuu kivalta tallanen uusi alku. Mulla on paa taynna uusia ideoita ja tuskin maltan odottaa, etta paasen taas hommiin. Mutta nyt on hyvaa aikaa leikkia ja tehda kaikkea kivaa hyvalla omallatunnolla, tarvitsematta miettia, etta pitais tehda jotain muuta.

Onneksi elaman kohokohdat ja rakkaimmat muistot ei oo tallennettu ainoastaan kiintolevylle, vaan myos sydameen. :)

17 comments:

 1. Voihan harmi,mulle tapahtui vuosi sitten sama juttu,mutta onneksi suurin osa jutuista oli tallennettu ulkoiselle kovalevylle. Kiva kuulla susta taas:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on osa kuvista jossain dvd:lla tallessa, jos nyt joskus alan jotain kaivata. Mutta jotenkin tuntuu niin kevyelta nyt, kun ei tarvitse kahlata tuhansien kuvien seassa. Osaan ehka nyt jarjestella ja organisoida kaiken paremmin. :))

   Delete
 2. Pfffff, hard to hear that...
  But you look so positive, I truly admire you! :)
  The Lao Tseu quote is perfect!
  You'll be the most beautiful butterfly on earth! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Sim, your comment is so beautuful.:))

   Delete
 3. No voi hyvä sylyvi sentähen! Surullista upeiden kuviesi menetys. Oikein sydämestä riipii. Onneksi sulla on se iPad, niin ei tule liian kovia vieroitusoireita. Jahas, tämä myös tarkoittaa backuppien tekoa tälle päivälle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juju, onneks on tää iPad, voi istua mukavasti sängyssä surffatessa. Backuppeja kannattaa tehdä, mä olin vaan jo ihan tuskastunut mun kuvien määrään, enkä osannut oikein karsia. Uusi alku tuntuu tosi kivalta, aion opetella karsimaan jyvät akanoista saman tien.:)

   Delete
 4. Umpgh
  En kyllä tiedä osaisinko olla yhtä rauhallinen kuin sinä. Hienoa, että otat asian noin hyvin =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon aina innoissani kaikesta uudesta ja jos ei muuta uutta, niin uusi alkukin kelpaa ilon aiheeksi. :)

   Delete
 5. Harmillista tietenkin, mutta eipä tuohon voi suhtautua kuin juuri niin kuin suhtauduit. Sydämmessä säilyvät ne kaikki tärkeimmät kuvat ja asiat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toisaalta harmillista, mutta toisaalta tosi vapauttavaa, kuvia saa aina uusia ja muistot tosiaan säilyy sydämenssä. :)

   Delete
 6. *Joskus on hyvä, että on pakko alkaa ihan alusta. Aikansa sitä suree menetettyä ja sitten unohtaa. Tai ainakin melkein unohtaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva uus kuva sulla. Mä oon joutunut tai muuten vaan aloittanut niin monta kertaa kaiken alusta, että tällänen pikku menetys ei kovin paljoa jaksa surettaa. ;)

   Delete
 7. Kirsi, sorry about your computer! You have a great, positive atitude! xox

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Tiffany for helping me, now I have my computer fixed, but it was first quite difficult without it. :)

   Delete
 8. Voi vietävä, ja ää-pilkutkin hävisivät! Ehkäpä tiedostot löytyvät, sinulla sentään on maailman suurin varasto kaikkea. Vähän samaa valokuvien kanssa, lisää tulee ja vanhoja senkus deletaa, ja mitään tulosta ei näy missään. Asenteesi on oiva ja positiivinen, siitä pidän <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt on taas ää-pilkutkin käytössä, niin on kiva kirjoitella. Ja kyllä kait sieltä vanhalta kiintolevyltä tiedostoja saa jotenkin kaivettua, mutta nyt en malta sellasta edes ajatella, niin on into tehdä uutta. Ihan hyvä oli kyllä välillä levätä ja antaa uusien ideoiden hautua rauhassa. :)

   Delete
 9. computers are just as us: they can also broke down . It happened twice to me : first time I lost all images from last 6 months ( it was really terrible:( ) but second time I had 3 external HD so I was save ! So since that time I have some stuff 3 times back-upped :)

  ReplyDelete