Friday, October 5, 2018

Time out for something fun!

"No title, at least yet" Digital Collage by Kirsi Iggy Rouvinen 2018

It's been a while since I last posted here. I had a one and half month vacation in Finland visiting my family and been busy since. But I had done some collages. One above is made with my parts of the Mischief Circus newest Monthly Mischief - October 2018. That is an awesome eerie Halloween themed collection.

Mischief Circus is also running the Digital Scrapbooking Day 2018 SALE. Almost everything 40% discount until 8th of October! 

And while celebrating, Hollie Haradon has an awesome "Modern Scape" challenge on Mischief Circus facebook page

Here is my entry:
"Transit" Digital Collage by Kirsi Iggy Rouvinen 2018
It's created with several kits from itKuPiLLi Imagenarium @MischiefCircus.com

"things" Digital Collage by Kirsi Iggy Rouvinen 2018
This is created just for fun, with also several kits from itKuPiLLi Imagenarium @MischiefCircus.com


It's always good to take some time out for something fun. 

6 comments:

 1. Voi miten viehättävät kuvat! Tämä blogisi on kuin aikuisten satukirjasta! Tuo ensimmäinen kuva viehätti minua eniten kierreportaineen. Tämä alimmainen puolestaan on vähän pelottava, ehkä ahdistavakin.
  Inspiroivaa taidetta!
  Toivottavasi viihdyit Suomessa ja lomasi sujui hyvin.
  Mukavaa iltaa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiitos! Aikuisten satukirja kuullostaa kivalta. Ja kiva, että pidät kierreportaista, niiden leikkaus taustasta kesti ikuisuuden, mutta kaiketi sitten kannatti.
   Suomessa on aina niin ihanaa käydä ja loma vaan menee siellä niin vilauksessa. Alan aina jo suunnittelemaan seuraavaa matkaa jo ennen kuin pääsen kotiin. :)

   Delete
 2. Welcome back! Viimesessä kuvassa on upeat värit, mutta se on niin pelottava, hui. Noh, Halloween on oikea aika kaikkeen hurjaan. Mukavaa syksyä sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Kaari. :) Hih, no ehkä tossa vikassa on sitten jo Halloweenin enteilyä, luulen, että jotain ton tyylistä tulee lisää, tota oli niin kiva tehdä. Oikein ihanaa syksyä sinullekin. :)

   Delete
 3. Pitkästä aikaa minäkin täällä. Huikeat satusurrealismi-kuvat jälleen! Koskaan ei tarvi pettyä kun tänne eksyy:) Ensimmäisen kuvan tunnelma taittui kivasti viimeiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Irja. Mukava kun piipahdit ja jätit kivan kommentin. Kummasti piristää. :)

   Delete