Thursday, February 18, 2010

Ihanaa puuhastelua


"Colors, like features, follow the changes of the emotions."
Pablo Picasso

Remontti on nyt ihanimmassa vaiheessa, eilen siivosin kaikki kaapit ja laatikot. Heitettiin kaikki tarpeeton roina pois. Nyt alkaa sitten somistusvaihe. Rakastan pyoritella esineita paikasta toiseen. Katselen hetken vareja ja muotoja, jos ne miellyttaa silmaa, niin saavat jaada paikoilleen toistaiseksi, mutta meilla on esineet alituisessa liikkeessa. Turkoosi ja oranssi on nyt jotenkin nouseet suosikki vareikseni somisteissa.

Huomena olis tarkoitus menna China Towniin ja Little Tokyoon. Haaveissa on loytaa muutama paperilyhty ja japanilainen teepannu.

***
We've already reached the most delightful point of our renovation. Yesterday I organized all closets and drawers and drew out all glutter. Now it's time to embellish the rooms.

 Edit.
Oli ihan pakko laittaa viela yksi kuva lisaa, joka hyvin osoittaa, etta Los Angeles on voimakkaiden varien kaupunki. Siita tunnelmasta haluan nyt nauttia taysilla. Voi olla, etta varit vaihtuu kun muutamme sinne Suomeen, sitten vois olla vaikka kokovalkoisen sisustuksen vuoro.

7 comments:

 1. Ihania värejä;tuo eka kuva on mahtava! Kasvaako teillä paratiisilintuja puutarhassa?

  ReplyDelete
 2. Yaelian

  Kiitos. Meilla kasvaa pihassa kaksi valtavan kokoista paratiisilintu puskaa, jotka juuri nyt kukkivat.

  ReplyDelete
 3. Makeita värejä ja sä kyllä nautit niistä nyt ihan täysillä : )

  ReplyDelete
 4. Olisi ihanaa, jos ihmisillä olisi täällä Suomessa tuollaisia värejä sisustuksessa. Mutta ei, kaikilla on aina sitä kokovalkoista tai jotain beigeä.

  ReplyDelete
 5. Taru
  Kiitos ja juu, olen kylla tosi tyytyvainen naihin vareihin.

  Tiina
  No itse asiassa, musta tuntuu, etta suomalaiset on kylla aika rohkeita sisustajia, hauskimmat ja persoonallisimmat kodit olen nahnyt Suomessa, ei tietysti kaikki rohkene tai hoksaa kayttaa vareja, mutta suomalaiset ei rohkeudessa jaa mitenkaan muiden maiden jalkeen ja myos amerikkalaiset on aika konservatiivisia ja taalla kylla ruskea ja beige on yleisimmat sisustusvarit.

  ReplyDelete
 6. The color looks brilliant! Did you rag on the paint throughout the entire process? With one paint color? I like how it looks...

  ReplyDelete
 7. Ylimmän kuvan värikontrastit ovat herkulliset oranssi, vihreä ja pinkki.
  Turkoosi ja pinkki näyttävät myös hehkuvilta yhdessä.

  Kaunista ja värikkään raikasta.

  ReplyDelete