Wednesday, March 3, 2010

Kevat kukkii keittiossa ~ The spring is flowering in our kitchen

Tassa muutama kuva ruokailutilasta ja kettionurkkauksesta ja sieltahan pitaa aina loytya  kukkia, kukkia, kukkia. Kukat on mulle tosi tarkeita, niita saa onneksi taalla ymparivuoden omasta puutarhastakin, mutta nyt on ollut ihan pakko ostaa kevatkukkasia.

Kukat on kuulunut aina elamaani, mummolassa saatettiin ihastella mummon kauniisti maljakkoon asettelemia kukkia pitka tovi. Ja meilla oli kotonakin lahes aina kukkia maljakossa, aidilla on ollut aina silmaa kauneudelle ja isani on mies, joka aina muistaa ilahduttaa kukkasilla. Oma mieheni tuo silloin talloin kotimatkallaan muutaman itse poimitun kukkasen ja juhlapaivina yleensa ilahduttaa isolla ostetulla ruusupuskalla, vaikka ruusuja kylla loytyy aina pihastamme.

***
Some photos of our dining area and the kitchen corner. There must always be flowers, flowers, flowers. Flowers are very important for me, luckily we can pick flowers all year round from our garden.

15 comments:

 1. You're making me want to go out shopping...Your house looks so so sunny~I wonder if I can buy some sunshine? ;)
  I love the pink curtains...

  ReplyDelete
 2. Viehättävä tuo yläkuva!!
  Ihanat värit, valoisuus ja nuo narsissit!!!

  ja kaikista ihanis on tuo suloinen kisuli!!

  ReplyDelete
 3. The magic of flowers, sweet shots, so inviting.

  Kim

  ReplyDelete
 4. mä kun luulin et mun keittiö on pieni, ja kirjaudu taas messengeriin ja koita viel opetella se ilman muistutusta :P

  ReplyDelete
 5. KeKe
  Can you imaging Southern California without sun shine? But of course the flowers at least duplicate the sun inside the house. I love those pink curtains too, they are from Anna's Linen, for teenage girls. ;))

  Hanne
  Ylakuvassa kaikki oli jaanyt just tollain poydalle, jotenkin varit osui sattumalta nappiin. Ja Marie kisu on aina siella missa minakin, uskollinen ystavani. :))

  Kim
  Thank you, the flowers can do miracles. :))

  Robban
  Sun keittio on tosi iso verrattuna meidan pikku nurkkaukseen...ja mikahan siina mesengerissa nyt on, kun se ei automaattisesti kirjaudu, ennen se teki sen.

  ReplyDelete
 6. Silmiä hivelevää värien leikkiä ovat olleet nämä teijän kodin kuvat. KIITOS :) Täällä pohojoispohojanmaalla o lunta metritolokulla. Tää valakeus ja harmaus tullee jo sisätilloihin... ja kyllä sun kuvat on niin ihanaa vastapaino sille :)
  Tämän postauksen alimmainen on todella kaunis kuva!
  -anne-

  ReplyDelete
 7. Age is only a state of mind ;P

  ReplyDelete
 8. Ihanat varit, ihana keittio, ihania kuvia, ihana kissa...en osaa muuta sanoa kuin ihanaa! :)
  Teilla nayttaa kaikki niin kodikkaalta ja kauniilta!

  ReplyDelete
 9. Anne
  Kiitos! Mina puolestani ikavoin talvea, en ole lunta nahnyt aikoihin. Mutta muistan kylla, etta Suomessa alkoi naihin aikoihin kovasti jo kaivata kevatta. Mutta kyllahan se sielta tulee ja siita osaa nauttia siella taysilla. :)

  KeKe
  Some of my stuff are for little princesses. ;D

  Susa
  Kiitos, ollaan oikein tyytyvaisia uusiin vareihin, kodista tuli nyt entista kodikkaampi, Rob kutsuu kotiamme our little love nest, ajattelin, etta pitaiskohan mun vaihtaa se blogin nimeksi. ;D

  ReplyDelete
 10. Kurkkimassa tähänkin blogiisi ja kotiisi :) Kivalta näyttää, ihanan värikästä! Kukat on kauniita väripilkkuja ja tuoksuttimia!

  ReplyDelete
 11. Susa
  Joo, vakavissani jo harkitsen, mulla on niin tylsa nimi talla blogilla. ;D

  Siru71, kiitos. :)

  MaaMaa
  No kiva, etta tupsahdit tanne, taalta kotiblogilta mut nyt jatkossa varmimmin loytaa. Ja kukat tosiaan ei ole pelkastaan silman ilo, niista on iloa myos nenalle. ;)

  ReplyDelete
 12. Robban haluaa sut meseen.. :)

  ReplyDelete
 13. Värikkään rento meininki keittiössäsi. Ihana.

  ReplyDelete