Sunday, March 21, 2010

Pullon pyoristysta ~ Bottle spinning

Kuten aiemmin mainitsin, perjantaina posteljooni toi mulle mieluisan paketin. Tilasin Melainelta,  vanhoja vintage pulloja ja lisaksi viela suloisen lintuliinan. En voinut vastustaa houkutusta, rakastan vanhoja turkoosinvihreita lasiesineita.

Mutta valttamatta ei ole kovin jarkevaa alkaa taalla hamstraamaan mitaan kokoelmia, koska meilla on suunnitelmissa se Suomeen muutto jossain tulevaisuudessa. Toisaalta on houkuttelevaa ostella taalta yhta sun toista, koska hinnat on niin selvasti Suomen hintoja edullisempia. Mutta toisaalta, onko mitaan jarkea lahtea taalta raahaamaan kovin paljon tavaraa?

Ajattelin, etta jatetaan tanne se, mita tanne kertyy, mutta toisaalta olis ehka kuitenkin kiva tuoda  jotain muistoja sinne Suomeen. Olen miettinyt, etta pitaisiko alkaa lahettelemaan jotain etukateen postipaketteina vai pitaisiko vuokrata kontti ja tuoda sitten hiukan enemman tavaraa. Mutta mulla ei ole aavistustakaan esim. noiden konttien hinnoista, tietaako joku niista jotain?

Minkalaisia kokemuksia teilla on muuttokuormien kanssa?

11 comments:

 1. Onnea pulloille!
  Ethän sä voi niitä sinne jättää, noin hienoja. Nyt etsimään konttien hintoja.

  ReplyDelete
 2. Hienot pullot.Mulla on kokemusta muustoista eri maahan mennen tullen,parikin kertaa,ja suuremmissa tavarat meni/tuli kontissa.Ihan ok sujui,paitsi kun muutin aikoinaan takaisin Suomeen oli kontti myöhässä ja talvivaatteet oli siellä,ja talvi alkanut,joten piti hankkia uusi talvigarderobi ,ainakin niin että pärjäs...

  ReplyDelete
 3. Kivat pullot. Ajattelinkin, että onpas suomalaisen näköinen merkattu liina. Vai oliko se suomalainen

  ReplyDelete
 4. Konttien hinnoista vielä,että kannattaa katsoa kaikki vaihtoehdot ja kysyä hinnoista.Hinnoissakin voi olla monta parametriä,esim,tuodaanko kotiin asti vai haetaanko satamasta.

  ReplyDelete
 5. Tulin vaan ihailemaan kauniita pullojasi. Muuttoasiassa en osaa ohjeita antaa. Olisi kivaa, jos tulisitte tänne Suomeen.

  ReplyDelete
 6. Taru
  Kiitos, kylla ma naista niin tykkaan, etta tekis kylla mieli ottaa ne mukaan. :)

  Yaelian
  Ajattelinkin, etta taalla varmaan loytyy konttien kanssa muuttaneita. Ma tulin tanne yhdella matkalaukulla, mutta nayttaa nyt tosiaan silta, etta tavaraa kertyy sen verran, etta pitaa tosiaan alkaa harkita tota konttijuttua. Ma annoin kaikki tavarani pois Suomessa, joten jos en tuo taalta mitaan, niin joudun joka tapauksessa hankkimaan kaikenlaista.

  Arleena
  Liina on amerikkalainen, mutta muistuttaa kylla kovasti suomalaisia liinoja.

  ReplyDelete
 7. Unelma
  Kylla me sinne Suomeen tullaan, en mina tanne ole koskaan kuvitellut iaksi ajaksi jaavani. :)

  ReplyDelete
 8. Kaunniita pulloja, nostalgiaa, herkkää tunnelmaa...
  Mutta niin kaunis tuo viimeinen kissa kuva, ihastuttava!

  En tiedä konttijutuista..=)

  ReplyDelete
 9. ihania pulloja! Mun pitäis nyt kans kahmia ihania koriste-esineitä tänne meidän kotiin. Oon koittanut kirppikseltä katsoa mutta ei ole vielä mitään kivaa löytynyt. Ja toivottavasti tulette pian suomeen, ainakin käymään! :)

  ReplyDelete
 10. Onpa kauniita pulloja. Ja sellaista herkkää tunnelmaa.

  Muutosta en osaa sanoa oikein mitään. Tuollaisia lasitavaroita en ole nähnyt täällä, joten kannattaa varmaa ainakin jotakin tuoda tänne.

  ReplyDelete
 11. Hanne
  Kiitos, pulloissa on kylla jotain menneenmaailman viehatysta. Ja kisut tietty on taalla parhaita kodin piristeita. :)

  Sirpu
  Noi pullot oli kylla loytoja, mutta ei kannata koittaa liikaa kahmia, sitten jos loytaa jotain tosi ihanaa, niin kannattaa ostaa. Muuten paikat tayttyy liian nopeasti roinasta. Hitaasti syntyy mun mielestani persoonallisempi koti. Ja kylla taalla jo kovasti sinne ikavoidaan!!

  Yvonne
  Pulloissa on tosiaan herkka tunnelma. Kyllahan sielta Suomestakin varmaan vanhoja pulloja loytyy, hinnat tosin on korkeampia ja en muista kylla nahneeni noin ihanan varisia.

  ReplyDelete