Thursday, March 11, 2010

Tuli ~ Fire

Valokuvatorstain taman viikon haaste on tuli.

Ma jouduin hiukan nolona kaivelemaan arkistojani ja toivon, etta Rob ei kay vahaan aikaan blogillani, koska se vielakin jaksaa nauraa meidan Freak Show kokemukselle. Sen mielesta $10 ei voi turhemmin kayttaa.

Jos mahtui yksi alhaisimmista kokemuksista talle reissulle Venice Beachille, niin saatiin kylla hyvitysta rahoillemme takuuvarmalla mielta ylentavalla kokemuksella. Kun aurinko sukeltaa taalla maailman laidalla Tyyneen valtamereen, niin se on aina yhta henkeasalpaava kokemus. Ja ilmainen.

***
Valokuvatorstai's Challenge for this week is Fire. My husband still laughs at me, because of our Freak Show experience at Venice Beach, he says that it was the worst way of spending $10. Luckily we later saw also most beautiful show, when the sun dives into the Pasific, it's always a breath taking experience. And free.

21 comments:

 1. tuo taivas on tulessa myös...
  ihana maisema...saispa olla läsnä..

  ReplyDelete
 2. Taivaan tuli on oikeastaan kauniimpaa kuin tuon nielijän tuli.

  ReplyDelete
 3. Hanne
  Auringon lasku Tyynen valtameren taakse on aina jotenkin juhlallinen tilanne, taalla on paiva paattymassa ja siella Suomessa alkamassa. :)

  Susu
  Juu, se on kylla monin verroin kauniimpaa ja paljon halvempaa. ;)

  ReplyDelete
 4. Ihana tulinen auringonlasku.
  Tulennielijä jää toiseksi taivaanrannalle, joka auringon nielaisee

  ReplyDelete
 5. Arleena
  Totta, en usko, etta kukaan voi kilpailla tuollaisen auringonlaskun kanssa. :)

  ReplyDelete
 6. No mutta tuohan näyttää juuri sellaiselta paikalta, missä minä viihtyisin - myös ennen kaunista auringonlaskua:D

  Nuo humanoidit purkissa olisi ihania somisteita kotiin. Minulla oli Alienmuna Suomikodossa, mutta siitä piti hankkiutua eroon muuton yhteydessä, nyyh.

  ReplyDelete
 7. Elegia
  LOL, no joo, ehka sa olisit tykannyt. ;)

  Me oltiin kujettu tosta ohi niin usein, etta ajattelin, etta pakkohan toi on nahda. Ei siella mitaan henkea salpaavaa ollut, mutta ollaan nyt yhta kokomusta rikkaampia (robin mielesta koyhempia). ;D

  ReplyDelete
 8. Hienot tulet - ja aivan mahtava tuo auringonlasku!

  ReplyDelete
 9. Venice Beachin auringonlasku on upea, mutta erityisesti pidin tuosta ensimmäisestä tulennielijäkuvasta, sen epätarkkuuden, energian ja ennen kaikkea värien vuoksi.

  Vaikka kuva lienee sieltä päin maapalloa, on sen värit silkkaa Intiaa.

  ReplyDelete
 10. Mä ostin sellasen suolakidelampun, se näyttää iltaisin pimeässä aivan Alienmunalta. Vink vink kaikille friikkisisustusta kaipaaville :D

  ReplyDelete
 11. Upea kuva auringonlaskusta!
  Muistankin mahtavat iltaruskot LA:n taivaalla joka ilta!

  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 12. Upea kuva tulipallosta taivaanrannalla. Sehän maalaa tuliseksi koko taivaan.

  ReplyDelete
 13. Hieno tulikuva! Minäkin olen Venice Beachillä kokenut auringonlaskun,ja se on hieno.Tuolla alempana oleva työhuoneesi on ihanan värinen!

  ReplyDelete
 14. Ihanan värisiä kuvia niin tulen nielijä kuin taivaskin!
  Täälläpäin ei tuon väristä taivasta näe;)

  ReplyDelete
 15. Inkivaari, kiitos. :)

  Tinde
  No minakin pidan tossa tulennielija kuvassa juuri noista vareista ja epatarkkuudesta. Kuvan on kylla taalta LA:sta, mutta taalta kylla loytyy kaiken maailman varit. Niin on varikas ja monikulttuurinen kaupunkin. :)

  ii
  Lamppusi kuullostaa jannittavalta. :))

  MaaMaa
  Iltaruskot on kylla mahtavia, tosin aika akkia tuo spektaakkeli on ohi, mutta kylla se aina yhta vaikuttava on.

  Aimnarii
  Juu, kylla se taivas leimuaa hetken kuin tulessa, mutta sitten kun aurinko painuu mereen, niin tulee nopeasti pimeaa.

  Yaelian
  Kiva kuulla, etta olet nahnyt paikan paalla tuon auringon laskun, eihan siita taysin oikeaa kasitysta kuvien perusteella saa. Olen itsekin tyytyvainen sinisiin seiniin. :)

  Raija
  Juu, kuvissa on kylla railakkaat varit. Auringon laskut on niin erilaisia eri puolilla, taalla on harvoin pilvia, joten sellaisia upeita variyhdistelmia nakee harvoin, niita nakee usein Suomessa, vaaleanpunaista, turkoosia ja vaikka mita. :)

  ReplyDelete
 16. Aika mieletön auringonlasku! Voisi pistää tosi hiljaiseksi jos siellä rannassa istuskelisi. Kaunis!

  ReplyDelete
 17. Niin kaunis auringonlasku...hmmm.. jään tähän..katseleen sitä, saanko?

  ReplyDelete
 18. Johanna
  Kylla siina jotain huokailuja vakisinkin paasee, kun tota katselee, mutta se tapahtuu aika nopeasti, joten sita kylla on ihan pakko jaada tuijottelemaan.

  Harakka
  Juu, voit jaada kylla siihen katselmaan, ehka voisit levittaa jonkun viltin tai pyyhekeen allesi, niin voisit kuvitella olevasi rannalla. ;)

  ReplyDelete
 19. Mun utelijaisuus nyt vähän heräsi, mitä siellä freakshowssa oli, eikö niistä ole tullut kiellettyjä vuosien varrella?
  Ja viimeisen kuvan voisi lähettää suoraan johonkin lehteen ja tilausluvut nousisivat kaksinkertaisiksi, kaunis!

  ReplyDelete
 20. Tulennielijäkuva oli vaikuttava, samoin aurinkonlasku ja ufojen sikiöt, vau! Olet näköjään laajentanut aikaansaanoksiasi taas käsitöidenkin suuntaa. Muistan ihanat piposi ja lakkisi, kipat. Työtilasi olikin entistä harmonisen näköinen lempeässä sinisyydessään

  ReplyDelete
 21. Saima
  No etupaassa siella oli kuvia ja jotain elainten outoja sikioita purkeissa. Ja pari esiintyjaa, siis toi tulennielija ja sahkoinen tytto. Ja oli siella vieraana karvainen mies, mutta olis pitanyt maksaa $5 lisa hintaa hanen kuvaamisestaan. ;D

  Marja
  Juu, mulla todella sormet syyhyaa taas virkkuu hommiin ja rautalankaakin olen hiukan vaannellyt. Tosin aikaa ei tunnu olevan riittavasti, joten ihan harrastuksen asteelle noi kasityot nyt kylla jaa. Tyotila on kylla rauhoittavan seesteinen.

  ReplyDelete