Saturday, November 20, 2010

Suunnitelmat meni pieleen, mutta menkoon....

 Meidan piti tehda tanaan retki sinne johokin ihanaan paikkaa, johon Rob halus mut vieda. Mutta eilen taalla alkoi sadella.Ja paatettiinkin siirtaa reissu ensviikonloppuun. Mutta kuinkas ollakkaan, kyllahan se aurinko taas pilkisteli hiukan ennen auringonlaskua.

Toissa paivana kerasin ruusuja, jotka oli ihan nupullaan. Nyt ne on kaikki tosi ihanasti auenneet.

 Taalla on kanssa paiva lyhentynyt ja aurinko alkaa laskea iltasella jo 5 aikoihin. Aamuin ja illoin se leikkii tosi kauniisti tuossa seinalla.

Meilla on tallainen "koyhanmiehentakka" pimenevien iltojen piristykseksi. Ma ostin ton jalustan kirppikselta ja toi iso lyhty on Ikeasta. Ne sopi sattumalta yhteen kuin olis tarkoitettu toisaan varten. Iltaisin voidaankin nyt sitten nauttia "takkatulen" loisteesta. Tonne mahtuu hyvin palamaan 3 kynttilaa ja ne antaakin aika mukavan tunnelman.

Meilla nyt siis suunnitelmat muuttu ja tanaan lahdetaan vaan ruokaostoksille Trader Joe'sille. Me kaydaan yleensa kaupassa vain kerran viikossa. Ostetaan kerralla koko viikon ruuat. Se saastaa turhaa ajoa ja myos monta herate ostosta jaa ostamatta. Ennen kaikkea se kuitenkin saastaa aikaa. Illat on kiva rauhoittaa lokoisaan oleskeluun kassajonossa  ja liikenneruuhkissa vietetyn ajan sijaan.

Yks sisustusliike mun pitaa kylla kayda taas katsastamassa, kun se sattuu olemaan ton ruokakaupan viereisessa mall:issa. Me ollaan kylla just paatetty, etta mitaan uutta ei osteta. Jos jotain tekee mieli, niin ostetaan vaan antiikkikaupoista tai kirppiksilta. Meilla on nyt kaikki tarpeellinen, mitaan ei oikeastaan tarvita. Ja paatettiin myos, etta jos jotain tulee lisaa, niin jotain lahtee pois. Muuten meidan pikku kamppa alkaa tayttya taas liikaa. Just tein oikein kunnon tyhjennyksen rempan yhteydessa.

Meilla tuntuu nyt jatkuvan edelleen haapaivan jalkeinen kuherruskuukausi. Tata meidan biisia ollaan taas kuunneltu useampaakin kertaan...hiukan tanssittukin...ihanaa. 

Daniel Lanois - I Love You (with Emmylou Harris)

8 comments:

 1. Onpas kaunis tuo "takka" tosiaan varsin sievä! Enpä olis uskonut että Ikeasta tekee tuollaisia löytöjä. Täytyy varmaan käydä useammin ;) Uskomattoman herkkä biisi! Kuherruskuukaudesta nauttimista sitten vaan :)

  ReplyDelete
 2. Kiva tuo "takka".Minäkään en IKEAssa ole tuollaista nähnyt.
  Lähetä vähän sitä sadetta tännekin...

  ReplyDelete
 3. Minä olen nauttinut kaupungissa asumisessa siitä, että kaikki on lähellä. Kaupassa voi käydä vaikka kaksi kertaa päivssä, kun sinne kävelee minuutissa :) Kiva takka teillä, tuollainen sopisi tännekin.

  ReplyDelete
 4. Birdiebabe
  Toi oli ihan uutuus, kun viimeksi Ikeassa kaytiin, luulis kylla noita loytyvan Suomestakin. Mutta toi jalusta on siis erikseen.

  Ja eiko olekin kaunis biisi, tuolla Rob hurmas jo meidan seurustelu aikoina. Ja edelleen se vaan kuullostaa yhta ihanalle. ;)

  Yaelian
  Ehka siella nyt jo onkin, en makaan noita ole siella ennen nahnyt. Mutta tosi kiva se on...sateet jo karkas, onkohan ne tulossa teille pain?

  Kirjailijatar
  No meillakin oli siella Suomessa kauppa kivasti vieressa, ja siella hypattiin joskus useammankin kerran paivassa. Taa LA on sellainen kaupunki, etta joka paikkaan pitaa menna autolla. Ihan tassa vieressa ei ole kunnon ruokakauppaa.

  Toi on kylla tosi hauska takka ja makso muistaakseni $14. ;)

  Robban
  No tamahan on jo hoidettu. ;)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa musiikkia ja kivasti laitoit sen tuohon loppuun esille, aina ei tarvitse olla koko video näkyvissä, riittää kun on kohta mistä klikata.
  Emmylou Harrisista olen aina tykännyt, mutta tuo mieslaulaja on uusi tuttavuus.

  ReplyDelete
 6. ihanan romanrttista! Viihtyisää ja kodikasta! Wau! Tulee hyvä olo.

  ReplyDelete
 7. Sooloilija
  Jos mieslaulaja on uusi tuttavuus, niin kannattaa tutustua paremmin. Daniel Lanois on niin ihana. Meilla on kaikki hanen levyt ja ollaan nahty pari kertaa hanet livena, tai Rob on nahnyt kylla useammankin kerran. :)

  Aikatherine
  Kiitos, ja kiva, etta sullekin tuli hyva olo. ;)

  ReplyDelete