Sunday, June 5, 2011

LiMe aNd PoPpiEs

 Mixed Media by *itKuPiLLi*

Näitä kuvia vaan nyt pukkaa, oon ihan jumittunut nyt tähän koneelle. Oon piirrellyt valmiiksi näitä tyttöjä ja skannannut niitä koneelle. Piirrän ne vaan lyijykynällä valkoselle paperille, kaiken värityksen teen digitaalisesti. Se on niin kiehtovaa puuhaa, etten millään malttais lopettaa. Nyt pitää kuitenkin pitää pikku tauko tästä, muuten persuukset puutuu niin, etten pääse tästä enää ylös.

26 comments:

 1. Nää ovat kylla hurjan hienoja. Niista tulisi mahtavia postikortteja.

  ReplyDelete
 2. Nämä piirros & kuvankäsitely -työsi ovat älyttömän hienoja. Katsoin myös edellisessä postauksessa olleen kuvan, ja siitä tuli mieleen, että ostaisin pois, jos olisi julisteena myynnissä.

  Miten muuten; onko tapana, tai oletko sinä kokeillut myydä tälläisiä töitä sähköisenä tiedostona, ja ostaja voisi käydä printtaamassa ulos jossain lähi tulostamossa? Niin, no siinä on tietysti se riski, että printtauksia otettaisiin enemmän kuin omaan käyttöön, ja tekijänoikeudet olisivat vaarassa... ajattelin vain, että sähköinen versio on helpompi postittaa näin maailmanlaajuisilla markkinoilla (kuin se valmiiksi tehty iso printti).

  ReplyDelete
 3. Aivan mielettömän hieno! Voi kun tuollaista osaisi tehdä omille piirroksille.

  ReplyDelete
 4. Vau, tämä on aivan ihana. Upeat värit ja mikä neitokainen...

  Kyllä sä olet hyvä!

  Toivon, että jossain vaiheessa oppisin itsekin käyttämään tietokonetta maalausten/piirtämisen kanssa. Kenties joskus =)

  ReplyDelete
 5. Maikki
  Kiitos. :))

  Tuula
  Juu, sitä olen hiukan ajatellut, että kun edistyn vähän tässä puuhassa, niin saattaisin jostain postikortteja tehdäkin. ;)

  ReplyDelete
 6. Mina ainakin ostaisin. Lahetan paljon kortteja postcrossingin vuoksi ja olisi mukavaa, kun olisi jotain uutta ja erikoisempaa lahetettavaa.

  ReplyDelete
 7. Anne
  No näitä ei nyt oo vielä missään myynnissä, mutta ehkä myöhemmin, kun alkaa tekniikka olla hyppysissä.

  Mä myyn tällä hetkellä töitäni nimenomaan ainoastaan sähkösesti, mutta oon ajatellut ehkä myöhemmin itsekin printauttaa ehkä jotain kortteja tai postereita. ;)

  Yaelian
  Kiitos ja tekemällä sitä oppii. Tää on tosi kiehtovaa puuhaa. ;)

  Birgitta
  Kiitos. Kannattaa kokeilla, harjoittelua se tietty vaatiin, mutta opettelu on kivaa. ;)

  ReplyDelete
 8. Tuula
  Kiitos kannustuksesta, aina kun tulee kivaa palautetta, niin se tietty innostaa ja saatan jopa päästä tuumasta toimeen. ;)

  ReplyDelete
 9. Hieno kuva, ihanat värit!
  Tuo katse on mielenkiintoinen...
  Millä värittelet?
  Mä ostin puoltoista vuotta sitten itselleni joululahjaksi sellaisen Bamboo-piirrustuslevyn. Olen opetellut sen käyttöä lähinnä värittämällä valokuvien päälle, hauskaa mutta vielä en ole saanut mitään valmista. =)

  ReplyDelete
 10. Voi miten hienoja tyytyjä!! Ilma muuta postikorteiksi tai julisteiksi. Tämän vihreän tytön haluaisin seinälle tauluksi. Jatka samaan malliin - pyllyn lepuutuksia väliin ;)

  ReplyDelete
 11. Nyt ei Itkis adjektiivit riitä mutta sanon että ihan helv.... upea, you know:) Tässä on se juttus jossa olet tosi hyvä ja ilmeisesti tuntuu tosi mieluisalta. Tätä rupeet nyt kehittään markkinoille asti. Voi että on upee.

  ReplyDelete
 12. Oij miten kiva!
  Se on hyvä merkki jos persaukset puutuu, sitten ainkin tietää olleensa juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan tekemässä jotakin juuri itsellensä sopivaa! HEH!
  Tosi hyvältä näyttää!

  ReplyDelete
 13. Ihana kuva tämäkin♥♥♥

  Innolla odottelen mitä tulee jatkossa -näistä vois tehdä kollaasin!!

  ReplyDelete
 14. Samaa ajattelin minäkin...postikortteja näistä pitäis saada ja aika kivoja lastenkirjan kuvituksiakin nämä olisivat ja ihan mihin vaan tietenkin...
  Muotimaailmassakin tämän tyylisiä juttuja näkee.Olet kohta kuuluisa!!!

  ReplyDelete
 15. Kaunista, osaat käsitellä värejä ja kukat ovat herkkiä :)

  ReplyDelete
 16. Syvät kumarrukset ja äänekkäät taputukset!! Oot sä hyvä!Mestaritaituri!!

  ReplyDelete
 17. Voi ihmetysken ihastus, jos näitä sun töitä saisi postikortteina tai julisteina/tauluina... Mä olisin heti tilaamassa!!! Ilmoitat sitten!

  ReplyDelete
 18. Tosi, tosi suloinen! ...ja ihanat värit.

  ReplyDelete
 19. Kaikki sen on jo sanoneet UPEE.

  ReplyDelete
 20. Hui - näistä kuvista olen kade! Voisin minäkin ostaa kortteina, btw...

  t. Rähmäkäpälä :)

  ReplyDelete
 21. Nyt täytyy taas vaihteeksi sanoa, että olen NIIN iloinen, että olen löytänyt sinut! Olet niin mainio, kaikinpuolin, ettei voi edes olla kateellinen LOL.

  ReplyDelete