Tuesday, July 19, 2011

tyttÖmäiNen oLo ~ giRLy stUff
Tänään on jotenkin ollut über tyttömäinen olo, johtuen näistä ihanista pikku jutskista, joita tarttu mukaan Little Tokyosta. En oo kerinny niitä aikasemmin oikein edes vilkaisemaan, mutta tänään kaivoin aarteet esille. Eikä kuvissa oo vielä kaikki tilpehööri, näytän lisää myöhemmin. Tyttömäinen olo poiki tänään myös yhden uuden kollaasiarkin ~ Fancy Little Divas.

Robilla alko tänään taas miniloma, seuraavan kerran töihin vasta maanantaina. Meillä ei oo mitään suunnitelmia, ajateltiin mennä vaan fiilispohjalta, tehdään sitä mikä sattuu milläkin hetkellä huvittamaan. Tosi kiva,  että nyt on yhteistä aikaa monta päivää putkeen.

***
I have had so girly feeling today, cause I've played with those cute little things I bought from Little Tokyo, and I have even more stuff, but those I will show you later. And because of my girly mood, I made today a new cute collage sheet ~ Fancy Little Divas.

9 comments:

 1. Ihanaa ja tyttömäistä minilomaa sinulle!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa lomaa teille ja nauttikaa toisistanne...ja kaikesta muustakin ihanasta!!!!

  ReplyDelete
 3. The little happy face peering out of the bag is wonderful!! x

  ReplyDelete
 4. Onpas ylisöpöjä! Tuo krumeluurilaukusta pilkistävä pikkunaama on veikeä :)

  Kivaa minilomaa!

  ReplyDelete
 5. Iiks kun söpöä, se on kyllä sellainen juttu, että minä en ainakaan kasva koskaan niin aikuiseksi, ettei tyttöolo tuntuisi tuollaisista jutuista. Ihania.

  ReplyDelete
 6. Maikki
  Kiitos, ihan innolla tässä odottelen, mitä kivaa keksitään. ;)

  Ihanuudet
  Kiitos, eiköhän me jotain ihanaa keksitä. ;)

  Rosa Lily
  I like that happy face too. :))

  ReplyDelete
 7. Kulkukatti
  Kiitos, toi pikkunaama on keittiösieni, ylisöpön ihana. ;)

  Sarppu
  Samma här, mä oon odotellut sitä aamua, kun peilistä katsoo aikuinen nainen, mutta ei oo ainakaan vielä sellasta tapahtunut, höperö tytön hupakko siellä aina on, tosin muutamalla rypyllä koristettuna. ;)

  ReplyDelete
 8. Herttaisia, ihanaisia!
  ihania yhteisiä hetkiä ♥

  ReplyDelete