Wednesday, August 3, 2011

...hUiiii...! ~... wRoOm....(゚Д゚;≡;゚Д゚)Sattu oleen kamera just sopivasti käsillä, kun Rob tutki CD:tä ja pakko oli sitten laittaa itsestänikin joku höperö kuva, että häpäsen meidät molemmat tasapuolisesti. ;)
Ja mulla alkaa olla vauhti sellasissa lukemissa, että pitäis hiukan alkaa oikeasti jarrutella! Koti muistuttaa kaatopaikkaa, joka nurkassa on joku rojekti käynnissä. Materiaalipinot ne vaan jatkaa kasvamistaan. Olen alkanut taas höpöttään liikaa ja näköjään se maanisuus näkyy myös näiden blogipostauksien tihentyneessä määrässä. Kun hihna on päällä, olen kuin konekivääri tai veturi, jossa ei oo jarruja. Onneksi hätiin tulikin taas eräs ystäväni, kuin sattumalta. Kuten niin monta kertaa aienminkin, joten sattumaa se ei varmaan tälläkään kerralla oikeasti ollut. Meillä on aina samat läksyt jääny lukematta, joten pieni rupattelu hetki valasee kummasti molempia. Nyt pieni breikki eli tästä tähän ja  hiukan hiljentymistä, kyllä tää tästä sitten taas. Oikein rauhallista ja mukavaa viikon keskikohtaa kaikille.;)


***

I'm in the middle of a bit manic period. Too many ideas and projects going on. I talk too much and post on blog more frequently. I try to slow down and remember to breath. Below once more two of my ancient digital collages. :)

"toO muCh fUn" Digital Collage by *itKuPiLLI* 2008

"faMiLy pOrtRait" Digital Collage by *itKuPiLLi*

22 comments:

 1. Beautiful and fabulous...I love them all..a super magical post Thankyou for enchanting my heart always!
  victoria

  ReplyDelete
 2. Absolutely terrific. You are such an inspiration for a newbie blogger. Lee xx

  ReplyDelete
 3. these are spectacular..beautiful!!!

  ReplyDelete
 4. I am loving seeing your older digital creations! So very fun!

  And I really love the portraits of your husband and your "wild and crazy" self portrait!!! How cute!!!

  Betty

  ReplyDelete
 5. ...Älä huku kokonaan ;) näitä on niin kiva lukea ja katsoa mitä kaikkea saat hetken mielijohteesta aikaan/kuvattua, elämässä pitää olla jotain hullua, hauskaa yms. hei täällä ollaam vain kerran, tai niinhän ne viisaat väittää ;)

  ReplyDelete
 6. Kiki
  Thank you for the enchanting comment.:)

  Lee
  Thank you. :))

  Ann
  Thank you. :))

  Betty
  I like some of my older creations, like these, most of them I rather forget. ;)

  I was so thrilled of the rainbow on my husbands face. I´ve seen CD-rainbow so many times, but never though how great it would look on face. ;)

  ReplyDelete
 7. Silkku
  Sä olitkin täällä samaan aikaan.

  Ja totta, kun täällä vaan kerran ollaan, niin kyllä sitä kannattaa ottaa ilo irti ja jättää jongin joutavat murehtimset vähemmälle ja mieluummin tehdä jotain hauskaa, jopa hullua. Ja se onnistuu parhaiten, kun ei ota itseään liian vakavasti. ;)

  ReplyDelete
 8. Moikka! Miten tutulta kuulostaakaan...Luulisi , että meikäläinen olisi vuosien saatossa oppinut, että rauhallisesti! mutta ei..kun mylly pyörii, niin se pyörii tosi lujaa.. Ehkä näin on kuitenkin RIKKAAMPAA elämää..En tiedä..KAIKKEA HYVÄÄ SINULLE!!

  ReplyDelete
 9. Joskus on vain hyvä "häpäisy" draivi päällä. Go, go, anna mennä vaan.

  ReplyDelete
 10. Hih, mitkä kuvat :) joo kyllä se vaan niin on, että pieni rauhoittuminen tekee hyvää, mulla myös menossa kiivaampi vaihe, mutta se rauhoituu kuin itsestään kun lakaa syksyn myötä pimenemään, tosin siihen on vielä aikaa, hih. Onneksi työt alkavat ensi viikolla, niin tulee joku rytmi tähän elämään. Mua ei silti yhtään haittaa että näitä sun postauksia on paljon, niitä on niin kiva lueskella ja varsinkin katsella :) käydä hakemassa väriterapiaa.

  ReplyDelete
 11. Riitta Sinikka
  No onhan se toki paljon rikkaampaa elämää, että siinä on vauhtia, mutta tietty hyvä saada siihen balanssi, kun kierrokset on liian suuret, tulee energiaa myös tuhlattua ihan turhaan, mutta parempi sekin kun ei ollenkaan. ;)

  Maketsu
  Mulla on aika usein "häpäisy" draivi, ihan kaikkea en sentään kehtää täällä julkisesti näyttää. ;)

  ReplyDelete
 12. Sarppu
  Rauhoittuminen on kyllä tarpeen, sillon löytyy sellanen sopiva rytmi. Kun mä teen töitä itsenäisesti kotona, niin sillon voi välillä rutiinit täysin seota. Mutta kai sekin välillä tekee hyvää. Väriterapiaa on kyllä luvassa. ;)

  ReplyDelete
 13. Ihan hyvä rauhoittua välillä,etenkin jos kaikki pyörii liian nopeasti,tuttua minullekin.Ja että osaa rauhoittua siitä,se on hyvä juttu! Joten mukavaa blogitaukoa.Ja hauskat kuvat teistä:)

  ReplyDelete
 14. Yaelian
  No nykyään osaan jo rauhottua, ennen en sitä oikein osannut, enkä ymmärtänytkään tehdä. Aika tuttua tällänen taitaa olla monille. Ja en mä mitään blogitaukoa varmaan pidä, taukoja vaan tässä tohinassa, tosin ehkä jos rauhotun ja saan hommat taas luistaan, niin bloggaukseen jää vähemmän aikaa. Kun menen yli kierroksilla, niin istun sillon enemmän tässä koneella.

  ReplyDelete
 15. Rauhallinen viikko????
  Mikäs se semmonen on ☺ -ei tuttu ainakaan täällä.....täää veturi kiitää taas Villalle ja iltapäivällä rinsessojen luo.
  Josko ensi viikolla alkais rauhoittua kun työt alkaa...

  Puksutellaan me vaan ihna omaan tahtiimme!
  (pitäisköhän kotona tehdä jotain, tää on ihan lapsipuolen asemassa???)

  ReplyDelete
 16. Hyvä vähän rauhouttua, jos tuntuu että menee liian lujaa. Sitten saa paremmin tehtyä niitä hommiakin, kun muuten helposti alottaa sata asiaa joita ei ikinä vie loppuun... Joten rauhallista loppuviikkoa :)!

  ReplyDelete
 17. Mukavaa blogitaukoa sinulle. Minäkin aina aloitan blogitauon, mutta ei niistä pitkäikäisiä ole tullut, aina tulee jotain uutta vastaan ja tännehän se on kirjattava. :-)

  ReplyDelete
 18. Voi,voi kun ihant kuvat..varsinkin mieshenkilö väreissään. Wau.

  ReplyDelete
 19. Pepi
  No sulla on kanssa vauhti päällä ja se on tietty tosi kiva. Kyllä mäkin nautin vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Ongelma tulee siitä, kun ajatukset alkaa olla hössöjä. Kun ne saa rauhoitettua, niin sitten taas kaikki toimet sujuu sutjakkaasti, mutta silti rauhallisesti. ;)

  MaaMaa
  Just niin, mulla on nyt just tollanen vaihe, että aloitan 100 asiaa, mihinkään en osaa keskittyä, kun ajatukset laukkaa, kun ne saa pysäytettyä, niin sitten tosiaan saa paremmin tehtyä hommia. :)

  ReplyDelete
 20. Unelma
  No en usko, että mitään pidempää blogitaukoa tästä tulee, vaikka sekin tekis ehkä välillä hyvää. Kunhan saan ajatuksen juokun kuriin, niin rauhallisella mielellä saa paljon enemmän aikaseksi. ;)

  Raija
  CD heijasti kuin valmiin makeupin Robin kasvoihih. ;)

  ReplyDelete
 21. Taas niin hauskat kuvat!!
  Näistä tulee nii..in hyvälle tuulelle.;)

  ReplyDelete
 22. Sirpa
  Kiitos, mullekin tulee hyvä mieli noista Robin kuvista. ;)

  ReplyDelete