Monday, August 8, 2011

piHakiRppiS Löytöjä ~ Yard saLe fiNdings


Mönkään menneiden viikonloppusuunnitelmien ansiosta päästiinkin lauantaina meidän uusien naapureiden pihakirppikselle. Pihalla hääräs 3 miestä tosi tärkeinä, tavarat oli järjestelty tip top, mutta kellään ei ollut hajuakaan hinnoista. Olisin mielelläni penkonut enemmänkin romulaatikoita, mutta selvästi yksi miehistä, joka esitteli itsensä doctor something, alkoi epäillä, että mä ymmärrän jotain antiikin päälle ja olen tekemässä arvokkaita löytöjä pilkka hintaan. Mä kun oon aina ehkä liiankin innoissani romujen kimpussa. Valitsin pienen kokoelman ruokailuvälineitä ja pari suolasirotinta, miehet neuvotteli hinnasta pitkään ja lopulta päätyivät 5 dollariin.

Doctor something, jolla muuten roikkui stetoskooppi kaulassa, ohjas romulaatikoilta vielä korujen luokse. Tietysti aloin heti innolla tutkia niitäkin, mutta arvasin jo, että niidenkin hinta nousee, jos innostun liikaa. Nappasin vain muutaman korun ja kysyin, että saisinko vitosella nämäkin. Tässä vaiheessa minäkin esittelin itseni - romutaiteilijaksi. Tohtori empi, mutta suostui lopulta.

Kun oltiin jo lähdössä, löysin vielä yhden ihanan aarteen - hodariklounin. Yritin tinkiä sitä kaupan päälle. Epäluuloinen tohtori halus itse tutkia hodaria tarkemmin ja suostui lopulta. Kun oltiin poistumassa, näytin hodaria innoissani Robille. Rob huudahti, että ei voi olla totta, tää ON aito Picasso. ;)

Tämä oli siis ihan kiva lohtu epäonnisessa viikonlopussa ja seuraavaksi kerron siitä toisesta kivasta jutusta, eli yhden haaveeni toteutumisesta. ;)

***

Because of our unlucky weekends plans, we had chance to go to a yard sale at our new next door neighbors. I'm really happy with my findings, all with $10 and the hotdog clown I bargained for free.

23 comments:

 1. Jänniä löytöjä, ja ovat ihan sinun näköisiäsi! Ai kun pihakirppikset vielä yleistyisivät Suomessakin. Olen ollut tähän mennessä kaksissa sellaisissa, ja kummatkin tänä kesänä.

  ReplyDelete
 2. Kauniita kuvia kivoista löydöistä ja aivan mainio juttu tuo Picassa, siellä varmaan miehet jäivät miettimään mitä tulivat menettäneeksi:D

  ReplyDelete
 3. Tuohan on hauska ja hieno,
  tuo hodari.
  Itse olen hirveän huono kirpparilla
  kävijä sekä huono tinkimään.

  ReplyDelete
 4. Ajattele, jos noissa on vaik aitoja timantteja.... Hienoja.

  ReplyDelete
 5. Aika hyvä oletkin löytämään kivoja juttuja kirppiksillä.Ja ei pahempi hinta noista! Tuo klouni-Picasso on mainio!

  ReplyDelete
 6. Ihania löytöjä, värimaailma ihan sinun näköinen :) Kirppareilla käynti on hauskaa, koskaan ei voi tietää mitä löytyy. Penkominen on kaikista mukavinta. Ostan myös käytettyjä vanhoja "antiikki" tavaroita. En ole kyllä valmis maksamaan paljoa niistä.

  ReplyDelete
 7. I love the detail in your blog, your photos...especially the old jewelry, tarnished silverware and junk. Beautiful images.

  ReplyDelete
 8. Una
  Kiitos, niin minustakin. :)

  Anne
  Pihakirppikset on kyllä tosi kiva juttu, toivottavasti ne tosiaan yleistyy sielläkin. :)

  Inkivääri
  Juu, saivat miehet hiukan miettimistä. ;)

  ReplyDelete
 9. Sirpa
  Mä en osaa yleensä tinkiä ollenkaan, hodari on mun eka yritykseni tinkiä, ja toimihan se. ;)

  Maketsu
  Pitääkin tutkia korut tarkemmin. ;)

  Yaelian
  Harvoin noilta kirppiksiltä löytyy noin kivoja esineitä, siksi olinkin niin innoissani. ;)

  ReplyDelete
 10. Valokki
  Mä etsin kyllä kanssa aina vanhoja tavaroita, mutta en varsinaista arvoantiikkia. Kirppiksen ideaan mun mielestä kuuluu halvat hinnat. :)

  Unelma
  Juu, olen tosi tyytyvänen itsekin. :)

  akissfromthepast
  Niin on. ;)

  Rick
  Thank you so much. :))

  ReplyDelete
 11. Hola,Encantada de venir siempre aqui,tus blogs son fascinantes y muy inspiradores,tu arte es maravilloso.
  Gracias por compartir tanto!!
  Que conserves siempre esa belleza y colorido de alma...

  ReplyDelete
 12. Simonetta Vespucci
  Muchas gracias por el comentario agradable e inspirador.:))

  ReplyDelete
 13. What amazing finds and a great bargain too. Cant wait to see what you do with it all. Lee x

  ReplyDelete
 14. Mielenkiintoisista löydöistäsi tuli mieleen Lontoon Camden Town ja sen viikonloppumarkkinat. Sieltä saattoi, ainakin silloin vuosia sitten, löytää juuri samantyyppisiä, persoonallisia juttuja...muistan hankkineeni sieltä mm. pari vintage-juhlamekkoa, toinen 30-luvulta ja toinen varmaan vähän myöhemmältä ajalta. Toinen niistä, mustapitsinen, minulla on vieläkin tallessa, toisen lahjoitin yhden teatterin pukuvarastoon.

  ReplyDelete
 15. CraftyLoops
  I know, I was lucky this time and I have already some ideas for the silverware.;)

  Intianminttu
  Harvoin täällä pihakirppiksiltä mitään noin ihania vanhoja juttuja löytyy. Mutta täällä on kyllä kanssa tollasia markkinoita, niiltä löytyy vaikka mitä, tosin hinnatkin sitten voi olla ihan eri luokkaa.

  Sä oot sitten tehnyt hyvä löydöt ja kiva, että molemmat mekot ovat löytäneet oikeat kodit. ;)

  ReplyDelete
 16. Romutaiteilija! Jee!
  Vai doctor, no... stetoskooppi epäilyttää.
  Hienoja löytöjä :)

  ReplyDelete
 17. Lepis
  Tällä alueella asuu aika paljon lääkäreitä, joten saattoi olla ihan oikea doctor, mutta se stetoskooppi oli kyllä huvittava.;)

  ReplyDelete
 18. Ihania 'romuja' - voin kuvitella että "tohtori" oli epäileväinen että vahingossa myy jonku tosi arvokaan pilkkahintaan :)

  Joskus kun katsoo jotain antiikkiohjelmia, niin tulee mieleen kuinka huono olisin tunnistamaan jotain oikeasti arvokasta. Tai jotain arkeologisia löytöjä. Jos löytäisin jonku ruukun palasen jostain hiekkalaatikosta, niin varmasti veisin vihasena roskikseen ettei kukaan satuta jalkaa ... vaikka oisikin joku uskomaton muinaisjäänne :D

  ReplyDelete
 19. Ihana blogi sinulla ja huput löydöt! Kuvasi ovat todella kauniita ♥

  ReplyDelete
 20. Toi on niin totta, ei saa liikaa innostua. Mäkin aina huomaan mokanneeni, kun bongaan jo kaukaa jotain ihanaa ja saatan hihkaista tai kiljaista ihastuksesta tai silmät ainakin laajenee lautasen kokoisiksi. Sit äkkiä yritän saada naaman peruslukemille, ettei myyjä vaan huomaa ja heitä jotain kiskurihintaa tiskiin. :) -Outi-

  ReplyDelete