Tuesday, September 6, 2011

LittLe peEk tO oUr hOme...

C´mon in, eli ulkoa astutaan kuin elokuvissa suoraan olkkariin. Meillä on paikat saamassa taas pikku hiljaa uutta ilmettä.

Omatekemä roikotin.

Meidän vesielementti, pulputtava Buddha toivottaa tervetulleeksi jo heti oven suussa.

Ihan itse, omilla pikku kätösillä porasin pari hyllyä seinälle. Robilla oli yllättävä iltavuoro, enkä malttanut odottaa. Vähänkö olin ylpeä suoritukestani. ;)

Kurkistus keittiöön vaan kaukaa kaapin takaa, siellä on vielä paikat aika pahasti rempallaan.

Ja tässä taas nää tyynyt. Ekakshan mulla oli pari pikkusta, mutta sitten keksinkin, että isommilla tyynyillä saan tuon meidän "sohvanurkkauksen" muutettua melkein oikeaksi sohvanurkkaukseksi. Ja tyynyt onkin tosi mukavat nojailuun.

Helpompaa tietysti oli ollut vaan ostaa sohva, mutta mä oon vähän tällänen höperö jääräpää, että haluan tehdä kaiken mahdollisen ihan itse. Ja mieluiten kierrätysmateriaaleista. Tapa on jäänyt päälle niistä ajoista kun ei kerta kaikkiaan ollut varaa ostaa mieluisia sisustuskaluja. Mä olen ostanut elämäni aikana vain aniharvan uuden huonekalun. Nykyisinkin koluan mieluummin kirppikset ja antiikkikaupat, helpompaa toki olis vaan marssia huonekalukauppaan, mutta tästä kierrätys ja kyhäys sisustelusta on tullut mulle oikeastaan jo elämäntapa.  Ekologista ja persoonallista, sellaisesta tykätään molemmat. Ei olla kovinkaan perinteisiä tai konservatiivisiä tälläsissä(kään) asioissa. ;)

***

I will translate the text tomorrow, I have to run now. ;)

21 comments:

 1. Kodikkaalta näyttää!

  Kukakohan täälläkin saisi inpiksen... tai koska ;)

  ReplyDelete
 2. Hieno tuo roikotin, oikein miun maun mukkaan ja nuo tyynyt. Tuollaisia tyynyjä voisin virkkailla, kun on tuota matonkudetta reippaasti edellisten virkkausten jäljiltä. Hyvä sinä;)

  ReplyDelete
 3. Juuri mun makuun tuo teidän ajatusmaailmanne. Maailma hukkuu roskaan ja poisheitettyihin(HYVIIN) tavaroihin. Ehkä sieltä roju kerrallaan saadaan tätä planeettaa pelastetuksi... ;D

  ReplyDelete
 4. Very beautiful and so welcoming looking too. Lee x

  ReplyDelete
 5. ...Voi että kun teillä on somaa, tykkään kovasti tyylistäsi sisustaa ja kierrättää, Silloin saa just sellasia juttuja kun itse haluaa ja ei varmasti ole toisilla samanlaista ;)

  ReplyDelete
 6. Noista sinun tyynyistäsi tykkään tosi paljon.

  ReplyDelete
 7. Itsetehdyt ja tuunatut asiat onkin kaikkein parhaimpia. Ei ole muilla samanlaisia.

  ReplyDelete
 8. Tutustuin blogiisi vuosi sitten kesällä kun olimme muuttamassa uuten asuntoon, ja pohdiskelin uuden asuntomme sisustusta. Olin jo aiemminkin tykännyt käyttää värejä sisustuksessa, mutta blogiisi tutustuminen oli kuin minun sisustajan "silmäni olisivat auenneet".

  Olen saanut blogistasi paljon inspiraatiota ja rohkeutta sisustamiseen! Rakastan meidän nykyistä kotia, joka näyttää meiltä ja tuntuu KODILTA. Huonekalut on keräilty sieltä sun täältä, totensinkin miehelleni yksi päivä että meidän koko asunnon huonekalujen yhteishinta on alle 1000e - ja meillä ei ole ainuttakaan rikkinäistä, tai lastulevyistä kalustetta :) Kekseliäisyyttä ja edes välttäviä kädentaitoja se vaatii, ei suuria summia.

  Haluan vaan kiittää sinua ihanan inspiroivasta blogistasi, odotan innolla miten tulevat muutokset muuttavat kotianne!

  ReplyDelete
 9. Ihana kodikasta ja samalla persoonallista teillä siellä!

  ReplyDelete
 10. Mukavaa päästä kurkistelemaan sinne teidän kotiin :) Tosi kodikasta ja lämminhenkistä. Makeat muhkutyynyt! Arvostan tosi paljon tuollaisia käsityötaitoja ja ekologista ajattelua tässä materialismin kyllästämässä maailmassa, kun aina pitäisi saada uutta mutta kuitenkin samanlaista kuin muut.

  ReplyDelete
 11. Olen sanonut tämän varmaan sata kertaa, mutta tuo sisustuksesi ja kaikki hilut ja tilpehöörit vaan on niiiiin ihania! Voi että, olen kade. :)

  ReplyDelete
 12. i love it all!!!
  thanks for the peek into your pretty home!!

  ReplyDelete
 13. Lepis
  Kiitos ja älä huoli, inspis tulee just oikeaan aikaan. ;)

  Hössöntössö
  Kiitos ja sitten vaan tyynyjä virkkaamaan, se on tosi mukavaa puuhaa, jos sulla on valmista kudetta. Se kuteen leikkuu on musta se tylsin homma. ;

  Eeva
  Toivotaan, että pikku hiljaa yhä useammat alkais havahtua siihen, että ihan suosilla voi ruveta vähentämään kulutusta ja jätteitä. ;)

  ReplyDelete
 14. Yaelian
  You are welcome. :))

  Lee
  Thank you. :))

  Silkku
  Kiitos ja tosiaan itsetekemällä saa aikaseksi ainutlaatuista jälkeä. ;)

  Rosa Lily
  Thank you. :))

  Unelma
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 15. Sirutuuli
  Totta, ei taatusti ole toista samanlaista kotia. ;)

  neiti
  Voi kiitos, mä oon tosi ilonen, jos olet saanut täältä inspiraatiota. Ja usein se oman tyylin löytyminen onkin vain ikäänkuin ahaa-elämyksen päässä. Ja kekseliäisyys ja kädentaidot karttuu kyllä mukavasti tehdessä. ;)

  Maikki
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 16. Kulkukatti
  Onneksi tuntuu, että sekä käsityötaitojen että ekologisen ajattelun suosio on koko ajan nousussa ja molemmat on myös huipputrendikkäitä sisustuselementtejä. ;)

  Tiina
  Kiitos, sadannen kerran, kaikki hilut ja tilpehöörit on nyt iloisia kehuista. ;)

  Ann
  You´re welcome. :))

  ReplyDelete
 17. Ihastuttavan kauniit ja kodikkaat tyynyt. Verhoja olen jo ylistänyt.:)

  Alan kaivata sitä entistä minääni, joka teki kaíken itse.

  Pidän kovasti väreistäsi, vaikka minulla itselläni on erään tummanpunaisen intialaisen pöytäliinan innoittama tummanpunainen kausi menossa.

  Valo näytttää värit kauniisti.

  ReplyDelete
 18. Kiva oli kurkata :)
  Tuollaiset omatekemät kyhäelmät, kuten teidän sohvanurkkaus, on aivan ihania! Eihän sitä ikinä löydä kaupasta valmiina ihan tismalleen sellaista kuin haluaisi... Teillä näyttää kivalta! :)

  ReplyDelete
 19. OOOOOOOOOOHHHHHH I love it all!!!!!

  Kisses

  ReplyDelete