Monday, March 5, 2012

A LittLe WaShi-tape update...

Päivitän tässä hiukan teippikuulumisia. Vieläkin teippailut on jäänyt lähinnä digitaaliseksi. Olen mä oikeasti yhden pullon päällystänyt teipeillä ja teippaillut kuvia seinille. Mutta en oo vielä ihan tyytyväinen, joten niistä kuvia vasta sitten kun on jotain kivaa näytettävää. Tässä nyt vaan näytteitä siitä, miten teippejä voi käyttää digitaalisesti. ;)

***
I haven't got much done with my Washi-tapes IRL. Mostly I used them just digitally. Like in these photos.
Mutta hauskaa tämä teippailu on ihan digitaalisestikin. Ja sain vihdoin aikaseksi myös digitaalisen kollaasi arkin teipeistä. Sitä onkin jo kyselty. Se soveltuu hyvin erityisesti digitaaliseen työskentelyyn. Jos teippejä muuttaa hiukan läpinäkyviksi, ne näyttää silloin ihan aidoilta Washi-teipeiltä.

***

But working digitally with Washi-tapes is also fun. I got finally ready also the Washi Tape Stripes Digital Collage Sheet. It´s specially good for digital working, because you can also adjust the transparency of the tapes, then they look exactly like real Washi-tapes.
Olen tässä esimerkkikuvassa säätänyt teippien peittävyyden 80 %. Ja laittanut niille ihan pienet heittovarjot, itse kuvaan laitoin inasen verran isomman heittovarjon. Näyttää aika aidolta?

***

In this example image I have lowered the opacity of the tapes to 80%, and put tiny drop shadows for the tapes and a just tiny bit more to the actual image. It looks quite real?


This Digital Collage Sheet is available on my Etsy-shop and *itKuPiLLi*Shop.

10 comments:

 1. Haukoja teippauksia, kertakaikkiaan. Tuo näkyvyysprosentin säätö saa ne todellakin näyttämään aidolta. Iloista!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiirepakolainen, ja ihmeitä tosiaan saa aikaiseksi pienellä säädöllä. ;)

   Delete
 2. ihanan värikkäitä kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Olisko se sitten kuitenkin se perinteinen maalarinteippi... ;D Noooo-o!
  Odotan innolla mitä saat niillä aikaiseksi ja pohdiskelen tilaisko vaiko eikö.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perinteinen maalarinteippi on ihan paras, täällähän se on useimmiten kirkkaansinistä. Mulla usein lähtee uudet asiat hiukan hitaasti käyntiin, mutta kun pääsen vauhtiin, niin sitten tuleekin tavaraa tuutin täydeltä. ;)

   Delete
 4. Sinä olet kyllä ihan uskomaton tässä kuvienkäsittelyssä. Olisin onnellinen jos omaisin 5 % sun taidoista!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkemmin ajatellen ja kuviasi lisää katsellen ...hmmm...1-2 % vois kans olla ihan hyvä:)

   Delete
  2. Kiitos Milli. Mä käytän niin paljon aikaa tähän touhuun, että olis jo ihme, jos en olis oppinut mitään. Harjoitus tekee mestarin, se pätee tässä kuvankäsittelyssäkin. ;)

   Delete
 5. thanks for the information on this blog! I find it very interesting and entertaining! hopefully soon have updates that I love your post! I thank you too! buy generic clomid

  ReplyDelete