Sunday, April 15, 2012

tHe CaRdiNaL gHoSt oF tHe bLuE LaGoOn

 Värikollaaseissa oli taas tosi kivat haastevärit. Lisää kollaaseja täällä.

***

The Color Collage Challenge had very nice colors for this week. More collage here.
Haastevärejä meiltä löytyykin aika paljon, keräsin tuohon tarjottimelle niistä vain pienen sortimentin. ~ We have a lots of those colors at home, here is just a little assortment. Mun lapset. Sattu vanhan valokuvan värit sopimaan niin hyvin haasteväreihin. ~ My kids. The colors of the old photo fit so good with the colors of the challenge.

35 comments:

 1. Minusta värit olivat vaikeat, en nähnyt sinistä niin turkoosina, vaan väärässä- pyykissä- pestyn- näköiseksi. Sinä osasit ne hienosti muokata oikeaan uskoon, ja BOOM kuvia tuli monta! Asetelma kuvasi ovat viehättäviä, pihatuolilla herkullinen valo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on just tota sinistä, joka on mun mielestäni kyllä oikeastaan turkoosi, aika paljon täällä kotonakin, mutta sitä löytyy myös täältä Losista joka puolelta. Joten ei ollut vaikea kyhätä kollaasia. ;)

   Delete
 2. Oi, menen ihan pyörryksiin väri-ilottelustasi. Taitavuuttasi ihailee täällä Kiiris. Hehkuvat kuvat ja hienosti sommiteltu! Ei ole helpot värit, mutta jotenkin taas sinä saat värien parhaat puolet esiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itkis kiittää Kiiriksen kivasta kommentista. Mulle noi oli just mieluisat ja siksi ehkä helpotkin värit. ;)

   Delete
  2. Voi ei, bloggerin kirjaantuminen on jotenkin muuttunut, en tahdo saada vaihdettua oikeaan profiiliin. Toivottavasti se nyt onnistui.

   Delete
 3. Kerrassaan hienoja löytöjä. Jännä tuo värisävyero, josta mainitsit kommentissasi. Siinä mallivärissä on kyllä hienoista väriaaltoilua, joten saattaisi johtua ehkä siitä.

  Hassuinta, että en edes "tunnistanut" väriä alussa siniseksi - toki viileäsävyiseksi, mutta enempi vihreään taipuvaksi. Nimet paljasti kuitenkin, että sininen näyttää siinä olevan se voimakkain osuus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, niissä värimalleissa oli tosiaan aaltoilua, ajattelinkin ekaks, että otan eri kohdista "näytteet" ja teen useamman värilappusen, niitä kun on niin kiva tehdä, mutta tein vain tummimmista kohdista.

   Musta toi väri on oikeastaan turkoosi, ei sininen eikä vihreä, mutta enemmän sininen kuin vihreä, nimissäkin tosiaan tulee se sininen. ;)

   Delete
 4. I love this week's colours! cardinal is a perfect contrast with ghost and blue lagoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love them too, the perfect, very classical color combination. ;)

   Delete
 5. Olen nähnyt kuviasi aiemminkin - sinulla ihanan pehmeä tapatehdä näitä töitä. MIelikuvistusta sekä sommittelutaitoa. Värit natsaa loistavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ritva, tämä on just sitä hommaa, jota olen niin paljon tehnyt, siihen on tullut tuntumaa jo useammalta vuosikymmeneltä. Tällä kertaa oli mulle tosi mieluisa väriyhdistelmä. ;)

   Delete
 6. Sinivihreänä näin sinisen värin, "laimennettuna" meren turkoosina. Vaikea on väri, mutta Sinä ammatillisella värislmälläsi kaivoit nappiinsa värit esiin.
  Minulle kollaasisi henkii kiinalaisuutta, värien voimaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, turkoosina minäkin tuota väriä pidän. Ja tota väriä tosiaan näkyy paljon kiinalaisissa jutuissa, mullakin on tuossa kollaasissa yksi kuva Chinatownista ja siinä oli kaikki värit. Samaa väriyhdistelmää näkee myös meksikolaisissa jutuissa. Molempia löytyy tästä kaupungista tosi paljon. ;)

   Delete
 7. Ihanan eksoottisia kollaaseja, ainakin näin peri hämäläisestä näkövinkkelistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tillariina, aika hämäläinen munkin näkövinkkelini kyllä on, siinä maailmankolkassa olen viettänyt suurimman osan elämästäni. ;)

   Delete
 8. Sinulta löytyy joka kuvaan niin monipuolisesti värejä. Jälleen nappijuttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mulla on liian paljon kaikkea pientä romua ja rompetta. Onneksi ne on sentään hyvää kuvausrekvisiittaa. ;)

   Delete
 9. Ihanan erilainen kollaasi :)

  ReplyDelete
 10. Värit ovat näköjään oikein sinun värejäsi. Upeita kollaaseja, erityisesti ihastuin karahvikollaasiin ja myös toiseen asetelmaan.
  Mikähän mahtaa olla, etten saa cromilla kommentoitua sinulle? Nyt tulin IE:llä ja onnistui. Mitä selainta itse käytät?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Uunart. Mä käytän itse sekä Firefoxia että Safaria. Mulla on itselle usein vaikeuksia kommentoida vuodatukseen, mutta bloggerille onnistuu aina.

   Delete
  2. Vuodatukseen onkin vaikea päästä, meni millä selaimella tahansa. Tulenkin sitten ensi kerralla Firefoxilla, kyllä minulla sekin on, mutta jotenkin olen nyt tykännyt chromista.

   Delete
 11. Voi jestas, kun kaikki ovat niin todella taidolla tehtyjä ja niin ihanat ja justiinsa oikeat väritkin vielä!

  ReplyDelete
 12. Herkullisia värejä ja muotoja. Ilo silmälle tämä sun blogi.

  ReplyDelete
 13. Oi vau!!! Noi teipit on aivan ihana lisäys!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pieni Lintu ja mä en nyt tällä hetkellä osaa tehdä yhtikäs mitään ilman teippejä. ;)

   Delete
 14. Kunnon punaisen ja turkoosin yhdistelmä on ihana! Kauniit kollaasit :)

  ReplyDelete
 15. Oi mitkä söpöläiset kuvassa!

  ReplyDelete