Thursday, June 7, 2012

Kurkistus historiaan...

Valokuvatorstain 250. haasteessa kurkistetaan historiaan ja tarkoituksena on valita omista aiemmista osallistumiskuvista se, johon itse on tyytyväisin tai se josta katsoo oppineensa eniten tai joka on omalla tavallaan ollut kuvaamisessa käänteentekevin.

Osallistuin tuolla kuvalla valokuvatorstain 87. haasteeseen, elokuussa 2008. Kuva on otettu kesäkuussa 2007 Vesaniemen rannassa Kangasalla. Eli kutakuinkin 5 vuotta sitten. Pari kuukautta ennen tänne Kaliforniaan lähtöäni. Olen edelleen tyytyväinen itse kuvaan, tosin sen alkuperäinen versio on valitettavasti kadonnut ja jouduin kopioimaan ton kuvan vanhalta blogiltani, muokkasin silloin kuvaa hiukan tökerösti ja pienensin liikaa. Tällä kertaa hiukan suurensin sitä ja koitin palauttaa värit lähemmäksi alkuperäistä.

Mulla oli valokuvauksessa 25 vuoden tauko. Toi kuva on käänteentekevä siinä mielessä, että otin sen ekalla digikamerallani ja siitä alkoi uusi innostus valokuvaukseen. Eli 5 vuotta olen nyt sitten harrastanut digikuvausta. Eli lapsen kengissä valokuvaajana vielä kuljen. ;)