Sunday, June 24, 2012

yeLLow + edit.

The Collage Obsession Challenge for this week is yellow. More yellow stuff here.

***

Edit. I just had to add two photos, which I just took. They fit so perfectly with the colors of the collage.Tällä viikolla oli taas mun vuoro valita Kollaasi Opsessionin haaste, en nyt jaksanut käyttää paljoakaan mielikuvitusta, joten valitsin saman teeman kuin on värikollaaseissa. Eli keltainen. Lisäsin vielä pari kuvaa, jotka juuri otin, ne sopii niin nappiin tuohon kollaasiin. Aurinko oli jo laskemassa, mun piti oikeastaan kuvata värikollaasia varten, mutta jätänkin sen nyt aamuun.Oli mulla toinenkin syy, mielikuvituksen puutteen lisäksi. Mä jotenkin haluaisin "teemoitella" postaukset esim. värien tai jonkun muun aiheen mukaan, musta olis kiva, jos ne sillain liukuis jatkumona. Koitan nyt kuitenkin olla tekemättä tästä itselleni mitään opsessiota.

Mulla on kyllä taipumusta tuollaisiin visuaalisiin opsessioihin. Värien ja muotojen pitää olla sopusoinnussa keskenään. Ja ihan sama pätee täällä blogilla, mua hämää jos edellisen postauksen kuvat ei soinnu mukavasti uuteen postaukseen. Mutta tämä kyllä onneksi koskee vain tätä omaa blogia, luojan kiitos mua ei sentään häiritse moinen disharmonia missään muilla blogeilla.


30 comments:

 1. Yellow is not a color I usually associate with your art but this is none the less fabulous!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Grannie Annie, yellow is not my color, but I like the challenges, try something not so easy.;)

   Delete
 2. Harmonia-ajatuksessasi on kyllä ytyä.. Itselläni kuvien, varsinkin piirustusten muotokieli ja värimaailma saattavat kovastikin vaihdella, ja kun selaan niitä, niin visuaalista silmääni todellakin häiritsee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että tää vois olla keino jotenkin myös löytää se omin juttu, mulla on kanssa vaihdellut tosi paljon muotokieli ja värimaailma, ja jotkut on hämännyt mun silmää. Jotkut taas tuntuu omilta ja näyttää myöhemminkin ihan kivoilta, joitakin kuvia suorastaan inhoon myöhemmin. Ne ei ehkä oo sitten se ihan omin juttu. ;)

   Delete
 3. Täytyy tunnustaa, että jos uusi postaus omassa blogissani sopii jollain tasolla ed. kanssa, niin olen tyytyväinen! Toisinaan kun sitten värimaailma ja aihe vierekkäin ovat yhtä kaukana kun mars ja venus, tulee oikein äklö olo. Mä luulen, että kukaan muu ei edes katso blogia silleen. Lisäksi kun vaihdoin tumman taustan, se ei tosiaankaan sovi kaikille kuville! Tosin ei sitäkään voi vaihdella kuvien mukaan jatkuvasti. :) Pitää ajatella, ettei elämäkään mene niin, että on yhtä kaunista harmoniaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin, mikään ei oo täydellistä ja pitää tietysti olla kohtuullinen täydellisyyden tavoittelussa. Tai oikeastaan mun mielestäni sitä voi tavoitella kaikessa, mutta pitää toisaalta olla rento ja joustava, vaikka välillä menis kuinka pieleen. Erehdyksistä ja virheistä aina oppii, joten nekin on paikallaan, jos mielii sitä täydellisyyttä, kaikessa mahdottomuudessaan kuitenkin tavoitella. ;)

   Delete
 4. aivan ihana ruusu, kauniin kollaasin kahvikuppi on aivan upea.

  ReplyDelete
 5. Taas olet osannut tehdä tosi ihanan kollaasin! Ihana kirahvi!

  ReplyDelete
 6. Kaunista.Keltainen on hyvin onnistunut säyseänä ja pastellisena.

  ReplyDelete
 7. amazing (as your art always is)! makes me happy to view it!

  ReplyDelete
 8. Magical with a slightly world-weary slant! Certainly agree with the words!

  ReplyDelete
 9. Love your magical world- your art transports me !

  ReplyDelete
 10. Keltainen on haaste.. Olet onnistunut kesyttämään värin kauniisti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kati, keltainen ei oo mulle helpoin väri. ;)

   Delete
 11. I love the softness of your collage and photographs. Blessings!

  ReplyDelete
 12. That is fabulous. I love Giraffes. I took some photos in the Kruger Park in South Africa. I will have to make something with them now. Very Inspiring.

  ReplyDelete