Saturday, July 14, 2012

One more time ~ Annie

 First a reminder for myself. I have a bad habit that forget to wash my face before bed.  And then for the requests a couple of photos of Annie and stuff.

Annie has flown away, she gave us so much joy and we miss her very much.

Eka kuva on mulle muistutukseksi, ehkä printtaan sen ja laitan seinälle, mulla on nimittäin paha tapa usein unohtaa pestä naama iltaisin.

Ja sitten muutama kuva Anniesta. Annie on lähtenyt "pesästä" eli lentänyt omille teilleen. Meillä on kova ikävä, Annie toi hetkeksi niin paljon iloa elämäämme.

24 comments:

 1. Voi Johnny ja Annie :D
  *ziljoona syråntä*
  Ihana, hurmaava, uskomaton pari :)

  ReplyDelete
 2. ...your posting has warmed my heart this evening...such an unlikely friendship between these two & so wonderful to see...glad Annie got better...Mel :)

  ReplyDelete
 3. Kaunista ystävyyttä - kissa ja lintu.

  ReplyDelete
 4. oh..what beautiful photos!!
  a friendship to be remembered....and shared....with the world,don't you think?!!!

  ReplyDelete
 5. just wanted to tell you i linked your post! these photos are just so special...!!!

  ReplyDelete
 6. ...Voi että sä olet onnistunut jälleen kuvaamaan noita hetkiä joita harva näkee ja jos näkee niin ei varmasti ole kamera siinä lähellä. Tuo Kissa/ lintu juttu on ihme ja sä pääsit kokemaan sen, ihanaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Molemmat, sekä kissa että lintu tuntu oikein nauttivan poseerauksesta, mulla oli hyvää aikaa ottaa kuvia. :)

   Delete
 7. Poikkeuksellinen ystävyys, jota tuskin uskoisi todeksi ellei kuva sitä todistaisi. Melkein kyyneleet silmissä sitä katselen, niin liikuttavan kaunis hetki kahden erilaisen luontokappaleen välillä. Kiitos tästä kokemuksesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on jännä miten tuollainen ystävyys voi syntyä kahden erilaisen luontokappaleen välille. :)

   Delete
 8. Aivan uskomattomia kuvat kissasta ja linnusta noin läheisissä väleissä. Varsinkin tuo alimmainen. Oikein sydäntä sykähdyttää.

  ReplyDelete
 9. Uskomatonta :) ♥ Tuo viimeistään todistaa että kaikki on elämässä mahdollista!

  ReplyDelete
 10. So nice to see, that Annie has grown into a lovely little bird. How special to see the picture of your cat with her.

  ReplyDelete
 11. Ihana Annie ja tuo ihana ystävyys maailman uskomattomimman kissaolennon kanssa. Voi vitsi miten makeen pätkän saitte elellä katselemassa. Hienoa silti, että Annie pääsi siivilleen. Luulen kyllä että se tulee teidän puuhun vielä monta kertaa. Pesimään omia pesueitaan luultavasti eli varustautukaa laittelemaan pönttöjä tai jotain missä Annien merkkiset punkkarit tykkää asustella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi oli kyllä ihana episodi elämässä, vieläkin on ikävä Annieta. Olishan se kiva houkutella Annien perhe lähelle, mutta meillä kuitenkin on 5 kissaa...;)

   Delete
 12. Oi, en ole pitkään aikaan lomailun lomassa ehtinyt poiketa kaikissa lukemissani blogeissa, joten vasta nyt näin tämän aivan käsittämättömän sykähdyttävän postauksen. Tuo viimeinen kuva on LOISTAVA! Ihana ystävyys! Ja niin odottamaton!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Intianminttu, kiva, että kerkisit poikkeamaan. ;)

   Delete
 13. I am so sorry that Annie has gone sweetie. You have captured some wonderful photos and beautiful memories. You kitty is so gentle.

  ReplyDelete