Monday, August 13, 2012

White Powder, Gray Stockings


Today I kind of totally lost inspiration. I had no idea what to do. So I had time to play. Just play without any purpose. And this is what I ended up with...Halloween is coming...

***

Mulla katos tänään inspiraatio ihan totaalisesti. En osannut tehdä mitään. Joten mulla olikin hyvää aikaa leikkiä. Leikkiä ilman mitään tarkoitusta. Ja tällänen sitten syntyi...Halloween on lähestymässä...

16 comments:

 1. Inspiraatiosi ovat kyllä ihania! Niistä aina tarttuu itseensäkin jotain. Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiiris ja tosi kiva, jos niistä jotain tarttuu mukaan. ;)

   Delete
 2. Tuo, että kadottaa inspiraation kuuluu asiaan. Ei kukaan voi työskennellä ikuisesti samaa vauhtia. Henki väsyy. Jos ei muu auta, se lopettaa itse liiallisen rehkimisen. Silloin ei mikään tunnu sujuvan. Tulee tyhjä olo.

  Mutta tyhjiö täyttyy. Joskus se tapahtuu pian. Joskus vähitellen. Sinä näyt olevan pikaottelija henkesi kanssa. Tuskin olet valittanut inspiraation katoamisesta kun jo lykkää ideaa esille ja teet sommitelman, joka ei olekaan pelkkää estetiikkaa, vaan siinä kuuluu historian siipien kahinaa. Aikajanasi toimii. Kaiken huippu. Sijoitat variksen (?) siihen makutuomariksi. Kolme aikansa edustajaa esillä. Ei epäilystä, minkä naisen suuntaan varis(?) kumartelee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, toi on kyllä ihan tyypillistä luovassa työssä, että inspiraatio lopahtaa. Ja väkisin vääntämällä ei synny mitään hyvää. Siksi tälläset vapaat leikkituokiot onkin hyväksi. Uusi inspiraatio putkahtaa parhaiten, kun antaa sen tulla, eikä mieti mitä sieltä on tullakseen.

   Mun tyhjiö täyttyy sitä nopeammin, mitä vähemmän mietin ja yritän. Leikki mielellä kaikki sujuu sutjakammin. :)

   Delete
 3. Ai että, hirmu hieno kuvamuunnos!

  ReplyDelete
 4. halloween tunnelma näkyvissä.hyvä on välillä vain olla.oleskellaan.

  ReplyDelete
 5. so beautiful! i'm in an inspiration funk myself and i hope i can come out of it as well as you did! loving the new work.

  ReplyDelete
 6. So very Goth!!! Love it!! Also always love when you put some of the original photos you worked with, really is such a cool thing to see the process!! Result is awesome!! :)

  ReplyDelete
 7. Upea, ihan ilmiselvä vampyyri ;-D.

  ReplyDelete
 8. WoW (täysin tyhjentävästi yhdellä sanalla). Tällaista tahtoo omaan kotiin!!!

  ReplyDelete