Monday, July 14, 2014

MaiZe aNd MaRiNer


Piiiitkästä aikaa oli pikkusen aikaa osallistua värikollaasi haasteeseen. Rakensin kollaasin valmiiksi pöydälle, joten osallistun nyt vain taas yhdellä kuvalla. Lisää kollaaseja löytyy täältä.
Täällä räköttää aurinko yleensä täydellä terällä, mutta tänään oli outoa utupilveä ja ilma harvinaisen kostea. Lämpöäkin vain vaivaiset 29 C, joten uskalsin mennä ulos jo iltapäivällä. Kuvien sävyistäkin välittyy ohuen pilviharson luoma "varjoisuus", joten en lähtenyt muuttelemaan niitä mitenkään.

12 comments:

 1. Kaunis kollaasi. Ja nuo hortensiat ovat niin <3 <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja hortensiat on kyllä kiitollisia kuvattavia! :)

   Delete
 2. Ai, että minun silmääni hivelevät sinun astelmasi! Tämä kollaasi pehmentää vahvat värit juuri sinun näköisiksisi, tavalla mitä kukaan muu ei taida. Kiva, kun lähdit taas mukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaari3, nämä oli mulle mieluisat värit, sininen kun on lempparini. :)

   Delete
 3. Kiva kun ehdit mukaan! Kuvasi ovat aivan ihania jälleen kerran! Hyvää kesää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taiska! Oli tosi kiva osallistua pitkästä aikaa, yritän pysytellä jatkossakin mukana. Oikein ihanaa kesää myös sinne koto Suomeen! :)

   Delete
 4. Beautiful photos Kirsi!
  You're a so talented lady! :)

  ReplyDelete
 5. Quite lovely photographs - love your 'arrangements'!! Fabulous colors and wood/stone textures...You have a delightful and unique creative 'eye' !!!! Always my pleasure to see your work...

  ReplyDelete