Sunday, May 11, 2008

Kirppis glamouria

Eilen meilla oli hiukan kiireinen paiva, joten ei keritty kuin pikaisesti kurkistaan lahikirppikselle. Siella on onneksi aina jotain uutta, joten ihan antoisa reissu se oli.
Nama kengat kylla ja hyllyyn, noi etualan hopeiset oli aika ihanat, mutta vaara koko
naitakin hiukan himoitsin, mutta jalleen, vaara koko
ja kultaiset kengatkin olis ollut, mutta, vaara koko
ihania iltapukujakin loytyy aika paljon, mutta en kerinnyt alkaa sovitteleen, joten tamakin puku jai sinne roikkumaan.
Mutta jotain tartti kuitenkin ostaa, tallasta kimallusta tarttu talla kertaa mukaan
ja sitten taa laukku. Pariisissa ihailin tallasia laukkuja, mutta ne oli liian kalliita mun heiveroiselle matkabudjetille. No kirppikselta tan sain omakseni $ 5.

Joka puolella oli myos houkuttelevia piha- ja autotallikirppiksia, mutta talla kertaa ei ehditty pysahtymaan.


Yesterday was busy, so we had only time to check our nearest thrift store. There was quite nice shoes, but all wrong size. And I was too busy to try even qowns. But something I had to buy, something pink and glitter. And I saw last time I was in Paris beautiful bags, but I didn't had enought money, but now I found just similar from thrift store with $ 5.

10 comments:

 1. oi. vau. ihan kerrassaan uskomattoman ihania, kiiltävän kauniita löytöjä. määkin tahdon tuollaiselle glamour-kirpparille!

  ReplyDelete
 2. Hei Tiiti, taalla on kirppiksilla glamouria enemman, koska taalla kaytetaan juhlapukuja paljon enemman kuin siella Suomessa. Meidan kirppis on muuten aika koppanen, mutta aina sielta jotain loytaa. Ja ma oon niin hulluna kaikkeen kimallukseen. :))

  ReplyDelete
 3. Oooh! Pääsispä joskus tollasille kirppareille. Vaikka tottahan se on että Suomessa ei paljon juhlapuvuille ole käyttöä, mutta voishan niitä kotona peilin edessä ihailla:D

  ReplyDelete
 4. Hei Mari

  No ei mullakaan täällä mitään käyttöä juhlapuvuille oo, mutta niitä on ihana katsella. Pikkutytöillekin on niin upeita pukuja. Mä tsekkailen lähinnä näitä mun tyttarelle, joka opiskelee ompeliaksi, se voi muokkailla niistä sitten jotain kivaa. :)

  ReplyDelete
 5. Voi, miten ihanan laukkulöydön teit! Ihania yksityiskohtia ja runsautta.

  ReplyDelete
 6. Hei Cherry Blossom, se on kyllä vielä paljon ihanampi kuin tossa kuvassa, herkullisemman värinen ja runsaampi. Se oli kyllä löytö! :))

  ReplyDelete
 7. Minuu nauratti tuo väärä korko. Minullekin on hyvin tärkeää, että tietynlainen korko. Muuten ei kenkä kelpaa, vaikka olisi kuinka upea.

  ReplyDelete
 8. LOL Elegia, toi olis ollut kylla paljon parempi perustelu, mutta mulla kylla oli paljon tylsempi syy; koko.

  Mutta totta puhut, ei siinä oikea koko mitään auta jos korko on väärä!

  ReplyDelete
 9. No voi jeesus, siis luin että korko. Ei tullut mieleenkään, että koko vois olla väärä :D Nähtävästi minun silmä korjaa nämä sun tekstit itselle sopivaksi.

  ReplyDelete
 10. Ihan totta, ei tullut mieleenkään, että kengän koko voisi olla väärä????!!! Sulla on sitten aika joustava jalankoko. :))

  ReplyDelete