Thursday, July 24, 2008

Blue - SininenEdellisestä keltaisesta sarjasta innostuin katselemaan kuviani "sillä silmällä" eli värien perusteella. Tällä kertaa silmiin sattu ekana sininen, joten tässä on joitakin sinisiä kuvia. Kuvat on taas eri puolilta Los Angelesia.

Ja jos nyt jollain sattuu olemaan sopivasti jotain sinistä...niin laita kommentteihin vinkki, niin tähän tulee sitten linkki!

Mä oon hiukan myös taas sekoillut tän blogipohjan kanssa, yritin tehdä sellasen avaramman ja värittömämmän, mutta se ei oo oikein mua, jotenkin sellanen värikäs sekamelska on mun juttuni. Joten älkää häiriintykö, jos täällä hiukan värit ja teemat vaihtelee.

3 comments:

 1. Juu, ei häiriinnytä.

  Upeat siniset hiukset, voisi olla juuri Animeconiin sopivat, lähden huomenna Manseen...

  ReplyDelete
 2. Ihanaa sähkönsinistä, hauskoja yksityiskohtia olet löytänyt (esim. siniset tähden seinässä). Täytyypä itsekin kokeilla tällaista teema-kuvausta joku kerta Wellingtonissa, siellä kun on niin erikoisen värisiä taloja ettei mitään tolkkua :DDD

  ReplyDelete
 3. Susu, no täältä sais kyllä just sitä rekvisiittaa jota Anemeconissa näkee, olis aarreaitta kaikille Japan ihqttajille. Mahdollisesti voit bongata tyttäreni siellä. ;)


  Kazza, sähkönsininen on ihana, sininen on mun lemppari, mutta en mitenkään erityisesti ole yrittänyt jotain väriä bongata, mutta täällä on kans niin värikästä, että värejä kuvista löytyy.

  Kuvaa ihmeessä siellä Wellingtonissa, olis kiva nähdä sieltä kuvia. :))

  ReplyDelete