Friday, July 11, 2008

Ikkunaostoksilla Hollywoodissa!

Ikkunaostoksia Hollywoodista, olkaa hyvä! Sieltä kyllä löytyy vaatteita, kenkiä ja muuta rekvisiittaa joka lähtöön. Valinnanvaraa vaan on liikaa! Mä kuljen siellä vaan hokien OMG! OMG! Mä olen toistaiseksi tyytynyt vain kameralla ahmimaan noita ihanuuksia, mutta kyllä mä luulen, että jonain päivänä on ihan pakko mennä myös vähän shoppaileen. Ainakin mun lapsille jotain tosi makeeta. :)

Edit. Lisää kuvia Los Angeleista ja Hollywoodista löytyy mun LAPD - Los Angeles Photo Diary - blogilta.

7 comments:

 1. Vau, siis nuo saappaat ovat ihan must! Mitä hintaluokkaa muuten????

  ReplyDelete
 2. Susu, mä en vielä mennyt sisälle asti, olen niin innoissani, etten malta pysähtyä. Mutta sama kysymys käväisi mielessäni, joten seuraavalla kerralla otan selvää. Yleiseti ottaen täällä on kyllä halvempaa, tietty löytyy sitten sitä huippukallistakin.

  ReplyDelete
 3. Voi Pyhä Jysäys ! Siis noista ei Priscilla queen of the desert edes uskaltanut unelmoida - Hollywood rocks sittenkin.

  =D

  ReplyDelete
 4. Noita korkeapohjaisia värillisiä pidettiin silloin 70-luvulla! Ihania hutsukenkiä!

  ReplyDelete
 5. Maurelita, Hollywood rocks indeed! Mut se on täysin lumonnut, aivan erilainen paikka kuin joskus kuvittelin. Paljon mielenkiintoisempi ja räjähtäneempi!


  Lepis, juu tollasilla sitä oli 70-luvulla, mutta taas ne näyttää niin hauskoilta, mulla on kyllä nytkin parit tosi kolpposet, osaan onneksi vielä kävellä niillä, vaikk voi muuten olla aika huvittavat tälläsellä täti-ihmisellä! :D

  ReplyDelete
 6. eivät taida olla ihan tavallisia tallikenkiä ;D

  ReplyDelete
 7. Neulekirppu, ei taida olla, täällä on kyllä yleisestikin ottaen aika mahtavat kenkävalikoimat, mutta kyllä noi Hollywoodin popot oli ehdottomasti rankimmasta päästä! ;)

  ReplyDelete