Thursday, February 11, 2010

Aika vaihtaa vareja ~ Time to change colors

Pari vuotta sitten maalasin Robin varittoman poikamies boxin uuteen uskoon. Silloin olin viela hiukan varovainen varien kanssa, koska en oikein viela tiennyt, kuinka Rob mun riemunkirjavaan varimaailmaan suhtautuu. Se tykkas kylla kovasti lopputuloksesta, joten nyt ajattelin, etta on aika ottaa askel hiukan rempseempaan suuntaan. Tosin nyt en maalaa koko kamppaa, kylppari vaihtaa varia tosi vaaleasta vaaleanpunaisesta raikkaaseen turkoosiin ja olohuoneen toinen puoli saa keltaisen paalle ravakan pinkin (kuvassa pinkit varimallit nayttaa liian hailakoilta).

Maalaaminen on edullisin keino saada tosi nayttavaa muutosta aikaiseksi. Tarvitsin vain pari pienta putelia maalia, yhteensa alle $30. Seinia maalatessa en yleensa kayta pensseleita enka teloja, palottelin Robin t-paidan pieniksi rateiksi ja niilla sitten "pesen" uuden maalin vanhan maalin paalle.

En tieda maltanko ottaa kuvia rempan vaiheista, mutta naytan kylla sitten lopputuloksen. Mutta nyt on jo kiire aloittamaan.

 ***
Time to change the colors. I'm going to paint our bath room and part of the living room new. Bath room light pink wall get new fresh turquoise paint and half of the living room is going to change from yellow to bright pink. I don't use brushes or roller, I cu my husband's old t-shirt into pieces and I "wash" the paint with them.
I will show you later the result.

13 comments:

 1. I can't wait to see what you do~

  ReplyDelete
 2. samat sanat keken kanssa:-) Aikaisemmat näkemäni kuvat kodistasi ovat olleet niiin upeita!

  ReplyDelete
 3. Ihan samat sanat täällä.....

  ReplyDelete
 4. Ttoivottavasti saat tanaan valmista, olis ihana nahda!

  ReplyDelete
 5. Ihanaa! Juuri vähän aikaa sitten meinasin kysyä, että miten maalaat seiniä, kun kuvista näkyi mielenkiintoinen pinta. Ohennatko siis maalin tosi luiruksi kun noin pieni purkki riittää?

  ReplyDelete
 6. ihanaa. mäkin haluisin väriä tänne meidän kämppään. seiniä kun ei ainakaan voi maalata niin täytyy keksiä muita keinoja! niin ja suostutella Lauri tietenkin. :D

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa raikkaan kauniilta.
  Onpa oiva idea maalata pyyhkimällä räteillä. Luulisin, että tulee tasainen jälki.

  Ihana katsoa maalauksen jälkeen uusi kotisi ilme.

  ReplyDelete
 8. KeKe, SuviAnniina, Yaelian and Susa
  you will see soon. ;))

  ii
  En ohenna maalia ollenkaan, tuo ratilla "peseminen" saastaa maalia. Ma kerron tasta lisaa joskus.

  Sirpu
  No taa on kylla kivaa, kun voi taas maalata ihan vapaasti. Mutta kyllahan sita varia saa muutenkin, olihan meillakin siella Kangasalla valkoiset seinat, mutta varikasta muuten. Rob onneksi tykkaa vareista, joten sita ei tartte yhtaan suostutella. Kylla se Laurikin tottuu sun vareihin ja lisailet aina jotain pikku hiljaa. ;)

  Arleena
  Tosi tasaisen pinaan saa, jos "pesee" useampaan kertaan, usein teen vain yhden kerroksen, silloin tulos on elava ja alta kuultaa vanha maalikerros. Talla kertaa jodun tekeen kaksi "pesua", koska vanhat kerrokset on paljon vaaleampia kuin uudet.

  ReplyDelete
 9. It sounds wonderful! I love turquoise! Isn't it funny that the earthquake here happened the day their album was released? Can't wait to exchange concert reviews! And see your paint! :)

  ReplyDelete
 10. Terveisiä sinne kauas:) Mukavaa, kun löysit blogiini. Mukavia remonttihetkiä maalisudin parissa!

  ReplyDelete
 11. KIITOS hienosta postauksesta ja ideasta! Eipä ollut tullutkaan mieleen tuo rätillä maalaaminen. Kiitos vinkistä ja tuskin maltan odottaa lisää kuvia!

  ReplyDelete
 12. Hih...siis sutia et käytäkään.(Luin hiukan myöhemmin tekstisi hieman tarkemmin) Siis korjaan: Intoa maalailuun rättien kera;)

  ReplyDelete