Friday, February 26, 2010

Vedenalainen ruusutarha ~ The underwater rose garden

Meidan pienen kylpparin mahtipontinen teema on vedenalainen ruusutarha. Me tehtiin vain pieni pintasilaus, olisin kylla ihan mieluusti tehnyt isommankin remontin jos olis enemman aikaa ja toisaalta taman kodin sisutukseen ei viitsita tuhlata liikaa rahaa, koska tama on nyt vain meille tallainen valietappi.

Mulle kylpparin ainut oikea vari on turkoosi, raikas vedenvari. Ja ruusuja rakastan kaikkialla, ne tuo meidan kylppariin romantiikka ja valttoivan tuoksun. Seinat kaipaa viela hiukan somistusta, ripustusta odottelee pari peilia ja viela keskeneraiset merenneitotaulut.
 
***

The theme of our little bath room is the underwater rose garden. My favorite bath room color is turquoise. And I love roses. The walls need still some more decoration, couple of mirrors and unfinished mermaid pictures are waiting for hanging up.

12 comments:

 1. Ihana värimaailma kylppärissänne,todellakin vedenalainen ruusutarha!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanat väriyhdistelmät! Tuollaisista minäkin tykkäisin. Huomaa kyllä, että taidat sisustamisen. Minäkin haluaisin jotain koristetta kylppäriimme, kun siellä kuitenkin periaatteessa olisi tilaa somisteille (muillekin kuin kolmelle kumiankalle ;), jos vaikka siivoaisi ne putelit johonkin.

  Nyt tuli inspis - ihan eka tietty pitäisi pyyhkiä pölyt sieltä :D

  ReplyDelete
 3. love the colors you have painted the walls :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Yaelian. :))

  Elegia
  Kiitos, ma rakastan vareja ja saan niista koko ajan energiaa ja inspiraatiota. Ainahan se somistus pitaa alkaa pienella siivouksella ja polyjen pyykimisella, mutta mua ainakin innostaa siivoamaan juuri se, etta samalla voi taas hiukan muutella kodin ilmetta.:))

  FOREVER JANN, thank you. :))

  ReplyDelete
 5. Kyllä ihmisen on hyvä olla ruusujen keskellä! Kaunista on. :)
  Pakko kertoa kun alkoi hymyilyttää, kun mietin omaa wc/kylppäriyhdistelmää jonka maalasin seinät+katon tummanruskeaksi. Ei veden kauneutta, ei ruusun hempeyttä. :D
  (mutta oikeasti siitä tuli reipas ja energinen, kaakelit jäivät valkoisiksi, eikä siitä tullut yhtään tunkkainen vaikka voisi hyvinkin kuvitella)

  ReplyDelete
 6. Raikas tunnelma. Minä myös pidän turkoosista kylppärissä. Tosin sitä on vain lattiassa, matossa ja hieman seinillä. Niin ja joissakin pyyhkeissä.
  Raikasta ja ruusut vaaleanpunaisina sopivat erinomaisesti.

  ReplyDelete
 7. näyttää tosi kivalta. ehtiikö tänään mesettämään.. sua ei nykyään näy enää koskaan mesessä.. :D

  ReplyDelete
 8. I love love love the color of your bathroom!! Can't wait to see what the mermaid pictures look like~

  ReplyDelete
 9. Tosi ihanaa, otsikko kuvaa tunnelman taysin :)

  ReplyDelete
 10. NorppaNoora
  LOL, mua rupes niin naurattaan toi sun kommentti...tassa yhteydessa ruskea vessa tosiaan kuullostaa hassulta, mutta uskon, etta se on varmasti tosi kiva. Ma tykkaan kylla myos tosi paljon ihan neutraaleista vareista, ruskeasta olen oppinut tykkaamaan viime vuosina tosi paljon.:))

  Arleena
  Turkoosi on niin puhdas ja raikas ja turkoosia loytyy helposti kylpyhuoneeseen somisteeksi. Ja tietty pinkit ruusut sopii siihen varimaailmaan.

  Sirpu
  Kiitos, ja siirrynkin tasta heti meseen, se vaan unohtuu nykyisin Robin profiiliin, kun sekin on taas alkanut mesettaa pitkasta aikaa. ;))

  KeKe
  I hope I get the mermaid pictures ready soon. :))

  Susa
  Mahtipontisilla nimilla saa pienenkin tilan nayttamaan kiinnostavammalta. ;))

  Vanamo
  No variterapiaa todellakin, ma olen aina tarvinnut varien voimaa, etta jaksaisi ankeankin arjen. :))

  Allu
  Kiitos. :))

  ReplyDelete