Monday, June 14, 2010

Sinista ja punaista ~ Blue and Red

 
Varikollaasi haasteen parina oli talla kertaa sininen ja punainen. Loytyihan tatakin yhdistelmaa, vaikka aluksi ajattelin, etta vois tulla vaikeuksia. Ma pidan molemmista vareista, mutta harvoin yhdistelen niita keskenaan. 

Yhdistelen vareja mieluiten valiparien kanssa. Ja vastakohtia kaytan vain kontrastina. Eli sinista mulla loytyy aina makkarista, mutta yleensa vihrean, turkoosin ja lilan seurasta. Punaista taas loytyy olkkarista, mutta sen seurana keltaista, pinkki ja oranssia. Peruspunainen on mulle kylla kaikkein vierain punaisen savyista, yleensa punaista loytyykin vaaleanpunaisena tai sitten viininpunaisena.

Laitan tahan nyt taas samalla naytille pari nakymaa entisesta olohuoneestani. Nykyisestahan loytyy kuva mm. edellisesta postauksesta.


***
Blue and Red was the color combination for this week challenge in Color Collages. I found something, although I don't usually use blue and red together. I combine blues with greens, turquoises and purples. And with red I like to choose yellow, orange and pink.

Here is a couple of  corners from my previous living room. My current living room you can see on previous post.