Saturday, January 1, 2011

Freessi startti uuteen vuoteen
Uusi vuosi vaihtui oikein mukavasti ja rauhallisesti tuttuun tapaan Robin veljen ja avovaimon kanssa. Hädin tuskin kyllä jaksettiin valvoa h-hetkeen. Päästiinkin oikein mukavasti ajoissa nukkumaan heti puolen yön jälkeen.

Aikaisemmin iltapäivällä me kyllä otettiin varaslähtö uuteen vuoteen. Webbikameran  välityksellä meillä oli mahdollisuus juhlia vuoden vaihtumista Suomessa poikani, tyttäreni ja pikku Kaapon kanssa.

Uuden vuoden ensimmäinen päivä valkeni täällä oikein kauniina ja aurinkoisena. Ja me herättiin freesseinä ja hyvin levänneinä. Tästä on hyvä jatkaa. Ylös- ja eteenpäin. :)

11 comments:

 1. Oh jees! Hyvä suunta! Hauskaa, että pääsit viettämään kotimaista uutta vuotta :) On se hienoa, että nykyaikaan on kaikki mahdollsita. Jossain jo sanottiin, että maailma on valmis kun on kaikki nämä härvelit ja tekniikat. Muuta ei kuulemma enää tarvita. Tiedä sitten. Voitaisiin joissain asioissa ottaa pari askelta, harppausta, taakse päin.

  Freesinä on hyvä mennä!

  ReplyDelete
 2. Vähän sama juttu meillä, tuon valvomisen suhteen! No, olipahan helpompi viettää uudenvuoden päivää :D

  ReplyDelete
 3. Tunnelmat ovat samanlaiset täällä. Ei tullut rymyttyä yötä myöten.

  Otin vuosituhannen vaihteen vastaan siellä teillä päin. Muistan kuinka tuskallista oli katsella, kun kaikki muut vaihtoivat vuoden ja vuosituhannen ja itse oltiin pahnan pohjimmaisia. Nyt päästiin asialle pikkuisen aikaisemmin. Mutta New Orleansin kegänpudotusta en enää jaksanut katsoa.

  ReplyDelete
 4. Lepis
  Toi on kyllä tosi mukavaa, että mä voin kameroida lasten kanssa. Mutta mun mielestä kanssa aika monissakin asioissa voitas ottaa harppauksia taakse päin. ;)

  Ansku
  Juu, uuden vuoden päivä suju kyllä huomattavasti mukavammin kun ei tullut valvottua liian myöhään. ;)

  Johanna
  Niin, täällä maailman reunalla h-hetkeä saa kyllä odotella. No nyt te pääsette juhlimaan hiukan aikasemmin. ;)

  ReplyDelete
 5. Meillä oli shampanja kylmässä ja kuinkas sitten kävikään: nukahdin sohvalle mistä mies herätteli kun vuosi täällä vaihtui, vaihdettiin suukkoja ja kömmittiin nukkumaan yläkertaan - juotiin shampanja sitten eilen.

  Todettiin että kun vuosi sitten tuli kymmeniä tekstiviestejä hyvää uutta vuotta toivottaen niin tänä vuonna Facebook vei voiton ja tekstiviestejä tuli vain muutama hassu.

  Valloittavaa vuotta 2011! Hieno alku.

  ReplyDelete
 6. Ei sitä enää jaksa valvoa :) Raketit katsottiin ja sitten nukkumaan...
  Nuo webbikamerat on kyllä hyvä keksintö :)

  ReplyDelete
 7. Hih ei sitä aina jaksa valvoa
  meillä kyllä lapset ihmeen hyvin valvoi uutena vuotena
  mutta kun raketit oli ammuttu
  nukkuivat kans tosi helposti:P.

  Joo ei tuu enää viestejä tekstareina
  naamakirjassa vaan.
  Kaipaan oikeestaan joskus oikeita kirjeitä
  ja lankapuheluita:P.

  Jamssi

  ReplyDelete
 8. Täydellinen Uusi Vuosi; mekin otettiin rauhassa kotosalla, syötiin hyvin ja mentiin heti Uuden Vuoden ensimmäisen vartin jälkeen nukkumaan :)

  Tuon ekan kuvan lehti näyttää ihan Aatamin-aikaisilta (ja itsensä päällä pitämiltään) paratiisin kalsareilta ! :D

  ReplyDelete
 9. Otin vuoden vastaan katsoen vähän älyttömän,mutta hauskan leffan (Dinner for the Schmucks)joka nauratti aika kivasti seuraavaa vuotta kohden mennessä. Ihanaa,kun nykytekniikka mahdollistaa sen,että voi myös kaukaisten rakkaiden kanssa viettää juhlaa:-)Hyvää alkanutta vuotta Itkupilli!

  ReplyDelete
 10. Heljä
  Mä muistan kanssa Suomessa, että kännykkä piipitti ahkerasti juhlapyhinä, tekstareita pukkas. Täällä mun puhelin on rauhottunut kummasti. Mutta selväti Facebookista on tullut se ykkös toivotusten lähetyskanava. Ja se on kiva. :)

  Mari
  Tuntuu, että kaikki on ottanut uuden vuoden vaihtumisen tosi rauhallisesti. Sillainhan uusi vuosi sitten valkenee mukavasti. ;)

  Jamelia
  Ja teilläkin sitten ihan samallalailla on uutta vuotta juhlittu.

  Mä kanssa haikailen jokus lankapuhelimia ja kirjeitä. ;)

  MaaMaa
  No just noin meilläkin meni, ekan vartin jälkeen oltiin jo unessa.

  lol, mä en nyt muista mikä puu toi on, mutta tosiaan sen lehdet muistuttaa Aatamin kalsareita. Pitääkin muistaa toi, kun on oikein kuuma, niin voitas pukeutua vain noihin lehtiin. ;)

  Yaelian
  No mä kävinkin sun blogilla ja olin tosi tyytyväinen, että saatiin taas yks leffa idea. Se pitää ehdottomasti nähdä.

  Ja toi webbikamera on mulle kyllä nyt niin tärkeä, on niin ihanaa saada viettää aikaa lasten kanssa edes sen välityksellä. :)

  ReplyDelete
 11. Oi tuli vihreää ikävä. Vielä muutama kuukausi, sitten sitä on täälläkin.

  Hyvää uutta vuotta 2011.

  ReplyDelete