Sunday, February 6, 2011

No nyt olikin ihan mun lemppari!


Jos oli viime viikon värikollaasissa vaikeat värit, niin tämän viikon kollaasissa olikin oikein helpot, ainakin mulle. Eli haettiin valkoharmaata, sähkönsinista ja mustaa. Ja erikoishaasteena oli, että jostakin kollaasin esineestä tulisi löytyä jotain kirjoitusta tai kirjaimia. Oops...niinhän se tosiaan olikin, että jostakin esineestä...no mulla nyt löytyy kirjoitusta ja kirjaimia lähes kaikista esineistä. Ja se myöskin teki tän kollaasin laatimisen helpoksi, koska muuten olis tullut runsauden pula näiden värien kanssa. Sininen on mun ollut aina mun lemppariväri, joten sitä mun kuvista kyllä löytyy.

Tästä yhdistelmästä tuli mieleen 80-luvun loppu. Mulla oli silloin sähkönsinistä tosi paljon vaatteissa, jopa yksi talviturkki, josta todella tykkäsin. Ja kenkiä ja laukkuja ja ei pidä unohtaa sähkönsinistä ripsaria. Sisustukseni oli silloin lähes valkoinen, tehosteena kuintekin ripaus mustaa ja sinistä. Joten jos olis mulla olis ollut täällä kuvia niiltä ajoilta, niin niistäkin olis helpolla ton kollaasin koostanut. Tällä kertaa kollaasi on kuitenkin koottu sieltä täältä ympäri Los Angelesia.

Ja siitä tulikin mieleeni, että lupasin tehdä tänne jonkilaisen koosteen Los Angelesin kirppareista, second hand- ja antiikkiliikkeistä. Se on mulla työn alla, tosin mitään kaikenkattavaa siitä tuskin tulee, tämä kaupunkin on niin valtavan iso pannukakku, että mulla on itsellänikin vielä monta kolkkaa koluamatta, mutta laitan vinkkejä niistä paikoista, joissa itse käyn.