Tuesday, October 11, 2011

kitChEn tRanSfoRmatiOns

Monday, March 01, 2010
Sunday, February 28, 2010
Monday, September 06, 2010
Wednesday, September 01, 2010
Saturday, December 25, 2010
Saturday, February 26, 2011
Thursday, March 03, 2011
Sunday, August 21, 2011
Keräsin hiukan kuvia meidän keittiön eri vaiheista, koskapa nyt on tulossa taas uutta ilmettä. Parasta tässä meidän kodissa on se, että tätä voi muunnella helposti, pienellä rahalla ja vaivalla. Mitään kovin suuri suuntaista kun tähän meidän väliaikaiseen kotiin ei kannata tehdäkkään. Täällä voi toteuttaa uusia ideoita hetken mielijohteesta, ei tarvitse miettiä mitään kovin perusteellisesti.

Hm...enpä taidakkaan kertoa vielä, mitä mulla on mielessä, näytän sitten kun olen saanut jotain valmista aikaiseksi. ;)

***

Here are some pics of the different looks of our kitchen, there is going to be a new appearance soon. The best thing with our house is, that it´s so easy and cheap to make changes. There is no use to do any magnificent repairs, because this is anyway just a temporary house for us. I can execute new impulses just like that, no need to think anything too profound.  But I´m not going to tell yet, what I´m going to do, I will show you, when I get something done. ;)

21 comments:

 1. Your kitchen looks great. I love both looks. I look forward to seeing what else you have coming up. Lee x

  ReplyDelete
 2. Kauniin värikästä ja täyteläistä.

  ReplyDelete
 3. Voi jummi! Mitä onkaan tulossa. Sulla ei ole ainakaan jämähtämisenvaaraa;))

  ReplyDelete
 4. Ihania värejä taas kuvissasi.Ja komea tuo kissasi;on ihan Suomessa olevan Otto-kissani edesmenneen isäkissan näköinen!

  ReplyDelete
 5. Vaihtelu tuo virkistystä. Ihana kyökki, jonka voi valjastaa mieleiseensä asuun, tuskatta ja pikkurahalla!!!! Tuo olisi lempipuuhaani, jos minulla olisi siihen mahdollisuus. Itse joudun matoilla ja verhoilla vaihteluttamaan huushollia... pah.

  ReplyDelete
 6. Lee
  Thank you, our kitchen not even really a kitchen, it´s so easy to transform it. ;)

  Arleena
  Kiitos. :))

  Rouva Kameleontti
  Mä olen aina ollut tosi impulssiivinen sisustaja, kun tulee idea, mun on ihan pakko toteuttaa se. Onneksi makuni ei ole kallis, joten ei käy kukkarollekaan. ;)

  ReplyDelete
 7. Yaelian
  Kiitos, kuvassa on Marie-kissa, meidän ainut pitkä karvanen. ;)

  Kiirepakolainen
  Meidän kyökki on niin pieni, ettei paljon tartte törsätä tai duunata, niin jo on ihan uusi ilme. Varvoin sisustaminen on näin helppoa kuin tässä meidän talossa. Mattojen ja verhojen vaihtelulla saa kyllä kanssa jo ihmeitä aikaan. ;)

  ReplyDelete
 8. Teidan keittio on kotoisa :)

  Jaan odottelemaan kuvia uudesta remontistasi:)

  Nain telkkarissa mainoksen jostain "kitista" milla saa keittion kaapeille taysin uuden ilmeen. Ootsa nahnyt sita mainosta? Tekis mieli ostaa, oon jo vuosia halunnut tummat keittionkaapit. Tieda sitten paljon se kitti maksaa. Siina olis ainakin askarreltavaa paiviksi/viikoiksi, apenkin kanssa ;)

  ReplyDelete
 9. Teidan Marie-kissa muistuttaa hyvin paljon meidän Eetu-kissaa, joka muutti meille, kun oli nuorempi. Meidän Eetu oli Norjalainen metsäkissä ja varsin edustava yksilö, vanhetessää siitä tuli myös varsin tukeva yksilö... =)
  Keittiön värit ovat ihania, varsinkin tuo ylempi, värikkäämpi.
  Taas täällä harmittelen hieman "rajoittunutta" miestäni, joka ei ymmärrä värien päälle, seinien pitäisi olla vaan tylsät valkoiset.

  ReplyDelete
 10. Susa
  En oo nähnyt "kitti"-mainosta, mutta kuullostaa mielenkiintoiselta.

  Siinähän olis sulle taas uus projekti ja mahdollisuus viettää taas uudella tavalla laatuaikaa apen kanssa. Sulla kyllä keittiöprojekti veis ehkä hiukan kauemmin kuin meidän pikku nurkkauksessa. Mutta hei, mähän voin kanssa pyytää apen avuksi, saisin mäkin sitten enemmän haastetta. ;)

  ReplyDelete
 11. Koo
  Marie muistuttaa mielestäni Norjalaista metsäkissaa, mutta on tosi siro ja höyhenen kevyt. Ja myöskin tosi "roikkuva" kuin ragdoll.

  Mun mies antaa kyllä ihan vapaat kädet toteuttaa, mutta koitan ottaa hänenkin mieltymykset huomioon. Nyt ollaan menossakin ehkä hiukan maskulisempaan suuntaan. ;)

  Floremio
  Thank you so much. :))

  ReplyDelete
 12. adorable work!!!and i really like your cat!!i am a cat person 2!!!kind regards from greece!!!meeeoooow!!!!!

  ReplyDelete
 13. Pakko sanoa, että wau!! Löysin tän sun blogis noiden ilmaisten bloggerin pohjien kautta ja yllätyin iloisesti; on kiva päästä seuraamaan jonkun noin upean luovan ihmisen elämää.

  Ensinnäkin rakastan sun töitäs, ne on aivan uskomattoman omaperäisiä, kauniita, kiinnostavia ja erilaisia. Sä olisit niin täydellisen sopiva ihminen piirtämään mulle unelmien tatuointini :) Ainiin, otin yhden sivupohjistas omaan blogiini, iso kiitos siis tuosta kauniista pohjasta.

  Toisekseen, jään todellakin seuraamaan. Elämäs vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, ihanan värikkäältä! Etenkin kisulisi sulattivat vannoutuneen kissafanin, itsensä vuosien päästä vanhana kymmenien kissojen omistavana mummona näkevän ihmisen sydämen. Itelläni on (TOISTAISEKSI) kaksi kissaa, kurki blogiini jos kiinnostaa nähdä minkälaiset purisijat päiviäni ilahduttaa :3

  Mutta pidemmittä pölinöittä, jään mielenkiinnolla seuraamaan upeata blogiasi :)

  - Minttu.

  ReplyDelete
 14. Ihanoita kaikki! Ja tuon ekan kuvan kun ensin katsoin nopeasti oikein säikähdin kun seinät olivat niin meidän vanhan kodin seinät ja Marie on totta totisesti kuin meidän Tikrun (väritys lähes täsmälleen) ja Viirun (naisellinen, tai pitäisikö sanoa nartullinen olemus ja turkin pehmeys joka kuvastakin näkyy)sekoitus.

  ReplyDelete
 15. Keittiö, missä ideat saavat kukkia.. Love it :)

  ReplyDelete
 16. maya
  meeoow, always nice to meet cat persons. :)

  Minttu
  Kiitos ihanista sanoistasi ja tosi kiva, että löysit mieleisen blogipohjan, olen aina tosi iloinen kun ne pääse kivalle blogille.

  Kahdella kisulla mäkin on joskus alottanut, nyt niitä on 5, joten kovin kaukana en oo sun mummo visiosta.

  Kävinkin kurkkaamassa sun blogias ja tuun paremmalla ajalla uudelleen, varsinkin piilaripostaus kiinnosti kovasti, oon luvannut lähettää tyttärelleni piilareita.

  ReplyDelete
 17. Susa
  Meidän pitäis kyllä joskus järjestää yhteisiä appi+miniät kokoontumisia, saatas hiukan lisäsäpinää. ;)

  PinkParsley
  Juu, onkin muuten tosi melkein sama väri kun sun eteisessä oli. Mullekin tulee Mariesta aina mieleen Tikru ja Viiru. ;)

  Kati
  Onneksi meidän keittiö on just tollanen, että ideoita voi vapaasti toteuttaa. ;)

  ReplyDelete
 18. thnx a lot!!!!!!!!!!! i have a cratf blog with my cats looooooooool!!!i have translation if you have time to visit me!!regards from greece!!!

  ReplyDelete
 19. maya
  Thank you, and I peeked to your blog, oh my, so cute cats and kitties. :))

  ReplyDelete