Monday, October 3, 2011

~ my favorite coLors ~

Värikollaaseissa onkin tällä kertaa juhlahaaste. Mä skippasin nyt varsinaisen haasteen ja osallistun vain extrahaasteeseen, koska aihe oli ihan vastustamattoman houkutteleva, eli omat lempivärit.

Mulla on ihan lapsuudesta asti ollut lähes pakkomielteen omainen tarve järjestellä värit "oikeaan" järjestykseen. Värit on mulle kuin nuotteja, joilla luon visuaalisia sävellyksiä. Joka kerta on sävellettävä uusi biisi. Aivan samoin, kuten musiikissa, visuaalisessakaan mielessä en ole juurikaan kiinnostunut listahiteistä tai valtavirrasta. Jos kuvailisi musiikkimaailman termein mulle mieluista värimaailmaa, niin se olisi ehkä elektroninen punk-rock-proge-ooppera, jossa on etnisiä vaikutteita.

No hups...tais mennä taas hiukan  mahtipontiseksi, mulla on aina ollut paha taipumus ampua hiukan yli. Onneksi sentään näin iän karttuessa osumistarkkuus on hiukan parantunut, joten toivoa ehkä on, että mustakin aikuisena tulee ihan cool ja asiallinen. ;)

 ***

The mosaic of my favorite colors. Since my childhood I have had an obsession to arrange the colors to a "correct" order. Colors are pretty much like musical notes to me, with which I compose visual music. I've never been interested on top hits or main stream. If I'd have to describe my color preference in music terms, it would be something like electro-punk-rock-proge-opera, with ethnic influence.

14 comments:

 1. Kyllä se on hyvä ettet valitse värejäsikään valtavirran mukana,
  on noi sen verran hurmaavat,
  noi sun valinnat taas.
  Kutkuttavan ihanat:))

  ReplyDelete
 2. Valloittava! Upea väriskaala, tänne asti kuuluu musiikki!
  Älä vaan ala aikuiseksi cooliksi! Näin on hyvä.

  ReplyDelete
 3. Nautittava postaus, niin väreiltää kuin musiikiltaankin ♥ YES!

  Älä herrantähden kasva tuon aikuisemmaksi ☺

  *jää rapsodian pariin*

  ReplyDelete
 4. Elektroninen-punk-rock-opera on loistava kuvaus! I can relate quite well ;) samoin myös värien järjesteleminen on tuttua hommaa. Toivottavasti me päädytään samaan vanhainkotiin, aatteles miten lystiä meillä siellä olisi väripaletteimme ja -kynälaatikoidemme kanssa!

  ReplyDelete
 5. Stunning colours and the pictures are gorgeous. Lee xx

  ReplyDelete
 6. Rouva Kameleontti
  Kiitos, ja väreistä tykkään niin paljon, etten mitenkään malta rajata niiden käyttöä trendien mukaiseksi. ;)

  Kiirepakolainen
  Kiitos ja pelkään pahoin, että mitään huolta ei ole sen suhteen, että minusta kasvaisi joskus aikuinen.;)

  Susu
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 7. Pepi
  Kiitos, ja kuten jo edellä mainitsin, niin mun aikuiseksi kasvamisen suhteen ei ole ainakaan mitään välitöntä vaaraa. ;)

  Lepis
  Voi taivas, se oliskin lystiä, ja ajattele, jos vaikka siellä sitten ihan oikeasti tulis tehtyäkin jotain niillä paleteilla ja kynälaatikoilla. ;)

  Lee
  Thank you. :))

  ReplyDelete
 8. Hempeitä lempeitä makoisia on värisi.

  ReplyDelete
 9. Ihania pastelleja, hempeitä ja lempeitä. Valtavan hyvin toisiinsa sopivia sävyjä. Näkee, että värit ovat sinulla hallussa!

  ReplyDelete
 10. Liplatus
  Aika hempeä on tosiaan väriskaala. ;)

  TeeTee
  Värit on tosiaan se mun juttu, niiden kanssa on tullut pelattua ja leikkittyä koko ikä. ;)

  ReplyDelete