Saturday, October 1, 2011

~ syyskampa ja pari söpöä poikaa ~
Syyskammassa on meneillään jo 7. viikko. Harmittaa vaan, että valitsin aika tylsän seurantakohteen, siinä mielessä meinaten, ettei tuossa kulmassa tule tapahtumaan juurikaan mitään muutoksia. Toisaalta se kuvaa kyllä just hyvin tätä Etelä-Kalifornian ilmastoa, kovin suurta vaihtelua ei vuodenaikojen välillä ole.

Kuvat yllä on otettu tänä aamuna, aika lämmin päivä on jälleen luvassa. Ja sitten vielä muutama kuva eilisillalta.

Eilen oli harvinaisen upea auringonlasku, tuollaiset pilvet kun on niin harvinaisia täällä. Ja eilen saatiin muutama sadepisarakin. Ei kovin montaa, mutta ne muutamatkin sai meidät hyppeleen ja tanssimaan kuin pikku lapset.

Nakkasin mausteeksi Ollin ja Johnnyn kuvat. Meidän tyttökisut on tosi itsenäisiä ja viihtyvät eninmäkseen omissa oloissa, mutta pojat nauttivat poseerauksesta. ;)

Sääolosuhteet eilen illalla  ja tulevien päivien ennuste.
Weather for North Hollywood, Los Angeles, CA (7 pm)
23°C | 73 °F
FriSatSunMon
Partly CloudySunnySunnyPartly Cloudy
Mostly Cloudy


Wind: N at 0 km/h


Humidity: 49%29°17°29°16°27°14°24°13°

19 comments:

 1. Onpa ihanat auringonlasku kuvat. Pikkukisu on niin söpö.

  ReplyDelete
 2. Kuinka päin nämä kellot nyt menevät, tuliko teiltä tuo auringonlasku meille vai se eilinen meiltä teille? Taisi olla niin että meidän syksyhullutushellepäivän tulipilvet tuli teille. Paitsi jos oikeesti navat vaihtoivat paikkaa ja sitten voisi olla kenguruitakin helsingissä :)))))
  Hassuista hassuinta, mutta nyt kyllä nautin jo viileästä enkä enää edes halua muuttolintujen matkaan vaikka ne tuosta yli koko ajan auroissa vetelevät.
  Koska sinä muuten meinaat tulla Suomeen käymään?????
  Kysyn vaan siksi että tulen sitten kentälle:DDDDD

  ReplyDelete
 3. tanssiva harmaa pantteri
  Oli tosi ihana auringonlasku ja pikku Johnny on varsinainen hurmuri. ;)

  Johanna
  Ei oon näkynyt kenguruita, eikä pingviinejä, joten maailma ei ole kääntynyt ylösalaisin. Mulla on kyllä maailma mennyt siinä mielessä ihan nurinpäin, että jos tahtoo Tokyoon (ja tahtoo tosi paljon), niin pitää lähteä länteen, jos halajaa New Yorkkiin (sitäkin tää halajaa tosi paljon), niin lennetäänkin itään. Mun täytyy oikein tosi kauan aina miettiä, kun alan puhumaan ilmansuunnista. ;)

  Me ollaan täällä 10 tuntia (lue: vuotta) jäljessä Suomen ajasta. Eli tais tulla tosiaan noi upeat pilvet sieltä.

  Ja multa pääsi pieni itku, kun luin ton vikan lauseen. Kerron sulle heti ihan ekojen joukossa, kun sitten joku ihana päivä ollaan tulossa sinne koto Suomeen. ;)

  ReplyDelete
 4. Oh wow these are beautiful, what a sunset. Lee xx

  ReplyDelete
 5. Oi miten kauniita kuvia! Ja niiiin söpöt kisut :).

  ReplyDelete
 6. Hieno auringonlasku! Minä lasken tuota aikaeroa näin: Kaksi tuntia lisää meidän aikaan ja sitten päinvastainen vuorokaudenaika niin ollaan ihan oikeassa. Minuahan kiinnostaa tämä aikaero ;o)

  ReplyDelete
 7. wow the sky looks on fire and then there is such a sleeply cat, dreaming of world domination but with a cute exterior.EE

  ReplyDelete
 8. Kisut on ihania! Aika lailla samoissa asteissa mennään päiväsaikaan,mutta illat on teillä jo paljon paljon kylmemmät.

  ReplyDelete
 9. Oi mikä auringonlasku, ihan tulta.

  ReplyDelete
 10. Sinulla auringonlaskuja, minä olen kuvaillut auringon nousuja.
  Hienoja kuvia Kisuista.

  ReplyDelete
 11. Auringon laskut ovat aina kauniita..kuten myös nousut.Kisulit on ihania-pehmoisia -lämpimiä -kehrääviä.

  ReplyDelete
 12. Omassa seurantakuvassanikaan ei paljoa tapahdu, että et ole ainoa.

  Täällä taivaanrannan maalari on yleensä töissä aamulla auringon noustessa. Tai voi olla että itse teen auringonlaskun aikaan muuta kuin tuijottelen taivaalle. Jospa olisin tänä iltana skarppina.

  ReplyDelete
 13. Lee
  Thank you. :))

  Miumu
  Kiitos. :))

  Sisko
  Hmm...toi onkin aika hauska tapa laskea sitä, toisaalta on helppo lisästä täkäläiseen aikaan 10 tuntia. Nyt kello näyttää 12:27 eli 22:27 siellä sitten, joten hyvää yötä. Mulla on kohta päikkäreiden aika. ;)

  ReplyDelete
 14. Evil Edna
  lol, tiny cat had no idea about the drama in the sky. ;)

  pappilan mummo
  Juu, ja ero alkaa näkyä myöhemmin yhä selvemmin. ;)

  Yaelian
  Mä kyllä ihmettelin noita yölämpötiloja, taitavat olla joskus aamuyöllä, koska iltaisin ja aamuisin on kyllä vielä tosi lämmintä. Paitsi viime yö oli eka ihanan viileä, sai vetää peiton oikein kunnolla päälle, pitkästä aikaa. ;)

  Peikkonen
  Taivas oli kyllä kuin tulessa. :)

  ReplyDelete
 15. Unelma
  Eiks se ookkin niin, että kun täällä aurinko laskee, niin siellä se samoihin aikoihin nousee, tosin olette jo sitten päivän edellä. ;)

  Raija
  Kisu ja auringon laskut on luonnon kauniita lahjoja meille. ;)

  Heljä
  Täällä on aamuisin yleensä harmaa utuinen taivas, vasta 10 aikoisin sitten rävähtää aurinko porottamaan täysillä. Kauniit kuulaat auringon nousut on harvinaisia.

  Mikä sen ihananpi tapa vois olla aloittaa päivää, kuin kaunista auringon nousua tuijotellen. Tuijottele sinä sitä, mä pidän huolen sitten noista laskuista. ;)

  ReplyDelete
 16. Älyttömän ihanat taivaskuvat ja suloisia kisuja! Ainakin varjot ovat vakiokuvassasi kovin tummia ja jyrkkiä. Muuttuuko se vuoden aikojen mukaan, kuten täällä?

  ReplyDelete
 17. TeeTee
  Varjot ei muutu niin paljon kuin Suomessa, tää on niin paljon etelämmässä, joten vuodenajat ei tuo niin dramaattisia vaihteluita kuin siellä pohjoisemmassa. :)

  ReplyDelete
 18. Love the site and the cat pics, I can lose myself for hours on this blog. Battling with the frames though copying them into Mac.

  ReplyDelete