Monday, January 16, 2012

*caMeLLia and biRd of pAraDisE* + edit.
Vuosikammassa on kuukausihaasteena hanki. Vaikka täällä on kyllä nyt aika hyytävä keli (kts. postauksen loppusta säätilat), niin ihan lunta ei sentään ole luvassa. Joten jääköön hanki väliin ja laitankin tähän muistiin, että kiinanruusu kamela alkaa olla täydessä kukassa. Kiinanruusu Kamela viihtyy hyvin myös maljakossa. Lisää vuosikampa #2 haastekuvia täällä.

Edit.
Amalia tuolla kommenteissa onneksi oikaisi virheen, yllä oleva kukka tosiaan on Kamela (Camellia) eikä Kiinan ruusu. Vaikka kovasti kaikista kukista tykkään, niin aika hutera on mun kasvituntemukseni. Mutta mukava aina oppia uutta. Joten oikaiskaa ihmeessä jatkossakin, jos ihan puppua puhun. ;)
Myös paratiisilintupuskat puskee uutta kukkaa. Meillä on kaksi aika isoa pensasta,  mun pitäis nyt muistaa alkaa napsimaan pois kaikki kuihtuneet kukat, sitä mukaan kun niitä huomaan. Jouduin taas tekemään aika ison homman, kun perkasin puskat parin vuoden laiminlyönnin jälkeen. Tuossa alla näkyy kuvassa perkuutähteitä. Ja siellä alimmaisena sitten se mun vakioseurantakohde, jossa ei ole tapahtunut mitään muutoksia edelliseen, paitsi että Johnny käppäilee kuvassa.

 "Follow me"

Weather for North Hollywood, Los Angeles, CA

13°C | 55°F
MonTueWedThu
Mostly SunnyClearMostly SunnyMostly Sunny
Mostly Cloudy


Wind: SE at 13 km/h


Humidity: 64%15°16°18°19°

17 comments:

 1. Todella kauniita kukkasia! Täällä Suomessa on lunta, jäätä ja pakkasta... Aura ajeli pari tuntia sitten kadut puhtaiksi ja todennäköisesti koko ajan sataa lisää lunta, joten aamuyöstä on odotettavissa uusi "jyräys". Kukkasnautintoja odotellessa vielä joitakin kuukausia...
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valua Kuvasa
   Voi, niin muistan noi lumiaurojen äänet, painajaismaisia aamuyön tunteina. Mutta kyllä lumi ja jää on myös kaunista. Oikein ihanaa viikkoa myös sinulle. :)

   Delete
 2. Kyllä onkin tuo kiinanruusu kaunis! Maisemistasi, kukistasi, lämpötiloistasi olen vähän kateudesta vihreänä.
  Ihana asetelmakuva kynistä ja kiinanruususta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kieltämättä talvella täällä on aika mukavat kelit, kuin Suomen kesä, mutta kyllä mä ikävöin lumisen talven kauneutta. :)

   Delete
 3. Mukava piristys aikaiseen aamuun nuo kukkakuvat! Kiinanruusut ovat todella kauniita. Kuvaa aika hyvin ilmastoeroja, että kun mä täällä kesäisin nypin kuihtuneita kukkia orvokeista, niin sä "nypit" talvella paratiisilintupehkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan täällä aika erilainen ilmasto kuin Suomessa ja nautin kyllä ympärivuotisesta kukkaloistosta, nyt erityisesti juuri noista Kiinanruusuista. :)

   Delete
  2. Ai niin, täällä on nyt just meneillään orvokkien aika. :)

   Delete
 4. Hauska "muutos" vakiokuvassa! :) Enpä yhtään muistanut, että toisella puolella maailmaa ei lumesta ole tietoakaan, vaikkei sitä niin kauheasti ole tässä meidänkään nurkkauksessa maata. Tykästyin tuohon Green Tea -asetelmaan! Ihanan värikäs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, täällä asuu paljon ihmisiä, jotka eivät ole koskaan lunta edes nähneet. Toi Green tea puteli näyttää aina niin kauniilta kuvissa. :)

   Delete
 5. Oi, marraskuussa ihailin tollasia upean varisia paratiisilintupuskia Venice Beachilla...
  Taalla Budapestissa satoi aamulla lunta, mutta suli saman tien eika jaanyt viela maahan.

  terveisin,
  Tibs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaa, olit siis käymässä täällä meillä päin. Minä niin kovasti haluaisin joskus käydä Budapestissä, olen kuullut, että se on tosi kaunis kaupunki. :)

   Delete
 6. Ihana ruusu.Ja tosi hienot kuvat paratiisilinnusta;täällä on Tel Avivin yhden keskustan kadun koko pituus täynnä noita:) Ja kiva nähdä kuva uudesta hauvastanne,lisää please:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä noita paratiisilintupuskia on kanssa ympäri kaupunkia. Nyt kun perkasin omat puskat, niin tekis mieli käydä muidenkin puskien kimppuun. Wilmasta tulee varmasti lisää kuvia. ;)

   Delete
 7. Kauniit kukat. Mielestäni tuo on kyllä kamela, eikä kiinanruusu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amalia, ahaa, voit olla hyvinkin oikeassa. Mä en noita kasveja kovin hyvin tunne. Pitääkin googlettaa. Kiitos tiedosta. :)

   Delete
 8. Verheän näköistä siellä näin tammikuussa. Kauniit kukat myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mimi
   Kiitos. Luonto on nyt vehreimmillään. :)

   Delete