Tuesday, January 17, 2012

...hankkikaa elämä...;)

Laitetaan nyt vielä valkoinenkin kiinanruusu kamela.

Ja sitten ihan muihin asioihin, nimittäin mun silmiini osui tuolla blogin tilastoa vilkaistessani, että tänne blogille oli tultu useanpaankin otteeseen vauva.fi viestiketjusta, jossa kyseltiin oikeasti tyylikkäitä sisustusblogeja. Minä sitten mielenkiinnolla tietty tutkin, koska arvelin, että jotain kai siellä oli blogistani sanottu. No ekaksi törmäsin tälläiseen viestiin:

Ja sitten luin keskustelua edelleen ja törmäsin tälläiseen viestiin:

Mutta kyllä tuolta yksi blogi erottuu joukosta eikä ollenkaan hyvällä tavalla... Silloin tällöin sivuille eksyn ja naurahtelen, miten yrittää matkia nuorempia bloggareita ja pysyä ns. pinnalla. Onko se vaan tuo viidenkympin villitys mikä tuon aiheuttaa, ehkä. 

Nyt en ole kyllä aivan varma, että imartelenko itseäni syyttä suotta, mutta jotenkin tuntuu, että tuossa oli kyse  minusta.  No, oli niin tai näin, niin alkoi kyllä hymyilyttämään. Voi noita nuoria. ;)


Mutta oli siellä kyllä valitettavasti ilkeämpiäkin kommentteja. Aivan kamalaa miten monet bloggaajat joutuvat ilkeämielisten hampaisiin. Miten ihmeessä muiden elämä, sisustustyyli tai blogi voi oikeasti vaivata niin paljon, että niitä pitää ylimieliseen tapaan arvostella. Jokaisella on tietysti oikeus omaan makuun ja mielipiteeseen. Mutta kyllä jonkilaista harkintaa ja arvostelukykyä olis syytä käyttää, jos alkaa netissä mustaavalkoisella arvostelemaan ja ruotimaan muiden ihmisten elämää. Keskustelupalstoilla ja foorumeilla käydään uskomattoman mauttomia ja ilkeämielisiä keskusteluja. Ja sitten on tietty vielä ilkeät anonyymit kommentoijat. Heille tekisi mieli sanoa, että hankkikaa elämä, niin saatte tekin muuta ajateltavaa ja tekemistä. ;)