Tuesday, February 14, 2012

a LittLe peEk to China Town

ALkukirjain haasteena on LÄ ~ sen verran on nyt vilpoiset kelit täälläkin, että LÄmpökerrastot on kaivettu esille. Ja siinäpä se olikin. Tästä ei tarvitse mennä yhtään pidemmälle, jos tulit vain alkukirjain haastetta katsomaan. Muita LÄ:itä täällä.


Mennäänpäs nyt sitten ihan muuten vaan takaisin China Towniin.
 Maistuisiko Mein/Show fun riisinuudeliannos?

Lyhtypylväs on kiedottu nauhoilla, ei aavistustakaan miksi. Joku kiinalainen tarkoitus sillä voi olla.

Tässä sitten valitettavan yleinen omakotitalotyyppi täällä Los Angelesissa. Mutta tosi siisti sellainen. Aika surullista tilastoa Los Angeles Countyn asunnottomista voi käydä lukemassa täältä. Yöt on nyt tosi kylmiä, joten jos ei muuta voi, niin ainakin voi lähettää lämpimän ajatuksen lähimmäiselle. Meillä on sellainen oma pieni tapa koittaa edes hiukan auttaa eli kun syödään ravintolassa, niin syödään siististi ja pakataan ylimääräiset kauniisti laatikkoon. Meiltä jää yleensä syömättä tosi paljon ja kun pakettiin laitetaan vielä kaikki leipäkorin leivät yms. niin siitä tuleekin aika ruhtinaallinen annos nälkäiselle. Kauaa ei sellaista tarvitse etsiä.

***
Some funny photos from the China town and one not so funny.

30 comments:

 1. Lämpökerrastot ovat täälläkin käytössä!

  ReplyDelete
 2. Kauniita kuvia, niinkuin aiemmat kukkakuvatkin. Muistan nuo kärryihmiset San Franciscon ajoilta... surullista. Mutta totta, tuo on kyllä aika Rolls Royce -versio... :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ja kyllä noita kärryjä näkee uskomattoman paljon, tosi surullista. Nykyisin en enää yleensä ottele kuvia niistä, mutta noi kärryt oli niin hienosti pakattu, että ihan pakko oli napata kuva.

   Delete
 3. Kyllä pinkeillä pöksyillä tarkenee.:)

  Sinulla kamera laukeaa aina jotenkin oikeassa paikassa. Luutakuvaa oikein tuijotin, kun se on hauska, kiehtova ja kysymyksiä herättävä. Rupesi mielikuvitus lentämään, millaisia ihmisiä siellä asuu, ketkä siellä siivoilevat jne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun laukoo koko ajan ja joka puolelle, niin vanhingossakin jotain hauskaa tulee ikuistettua. Noi oli luudat oli kiinalaisen ravintolan edustalla. ;)

   Delete
 4. Ihana pinkki kerrasto! Täällä käytetään ikävän harmaita merinoita :-)

  Hienoa, että muistatte ruoka-annoksella muitakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi merinokerrasto on ihana. Pienen pieni asiahan toi ruoka-annoksen antaminen kokonaisuudessaan on, mutta tuntuu olevan suuri ilo nälkäiselle. :)

   Delete
 5. ylimmässä kuvassa hurmaavat värit! Tuo harjakuva on kerrassaan mainio!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiirepakolainen, mä kanssa tykkään noista vaaleanpunaisista kalsareista. ;)

   Delete
 6. Upeat kuvat!

  Hieno homma toi miten pakkaatte syomatta jaaneet annokset kauniisti ja lahjoitatte nalkaiselle. Taytyy myos itse muistaa tehda vastaisuudessa niin.

  Terveisin,
  Tibs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tibs. Ruokaa heitetään niin mielettömät määrät roskiin ja toisaalta niin monet näkee nälkää. Se on järjetöntä. Pientähän tuo meidän apu on, mutta oikeaan suuntaan. :)

   Delete
 7. Ikävää jos kylmä on saapunut sinne. Nuo mopit on upean värisiä, miten sattuikin kaikki samaan harmaan sävyyn. Aivan mahtavat =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Birgitta. Ja täällä toi kylmä ja sateet on ihan toivottuja, paitsi nyt jos ajattelee noita kodittomia, niin heille se ei tietenkään ole mikään kiva juttu.

   Delete
 8. Replies
  1. Eiks ookkin, vaaleanpunainen on aina jotenkin hellyyttävä. ;)

   Delete
 9. Kivaa kuvattavaa olet taas löytänyt.Täälläkin on ollut kylmää tänä talvena ja muutama viikko sitten eräs koditon kuoli kylmään puistossa,mikä oli kovin surullista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Yaelian. Aina ei tuu ajatelleeksi, kun iloitsee sateista ja viileästä säästä, että se ei tosiaan ole ollenkaan kivaa kodittomille.

   Delete
 10. Kiva idea haasteeseen.

  Surullista kerrontaa tuo sinun ostoskärrykotisi. Siinä on pieneen tilaan saatu mahtumaan ihmisen omaisuus. Olisipa täällä maailmassa edes vähän tasa-arvoisuutta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Unelma. Ja siinä tosiaan kulkee jonkun koko omaisuus. Täällä näkee niin uskomatonta epätasa-arvoa, samassa kaupungissa kun monet asuu mitä hienoimmissa palatseissa.

   Delete
 11. Lämmintä ylle tarvitaan nyt monessa kolkassa euroopaakin. Kivan pirtsakat värit kerrastoissa.
  toiset kuvat koskettavat ja antavat ajatukselle siivet.
  Maailma on epäoikeuden mukainen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Raija. :)

   Nyt taitaa olla kyllä kylmin aika menossa, monessakin maailman kolkassa. Epäoikeuden mukaisuutta on paljon, mutta toivotaan, että se alkaisi kaveta pikku hiljaa. Onneksi yhä useammat ihmiset alkavat sen tiedostaa ja ymmärtävät, että sellainen ei ole oikein. Eikä sellaisen pidä antaa enää ainakaan lisääntyä.

   Delete
 12. Tuo kalsarikuva haasteeseen on aivan mielettömän hyvä! Moppikuvaasi ihastuin myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pirkkoinkeri. Tykkään itsekin molemmista kuvista, ihme miten arkiset asiat voi näyttää niin kiehtovilta ja hauskoilta kuvissa. ;)

   Delete
 13. Juu - lämpökerrasto on käytössä täälläkin. Se on verraton.
  Ostoskärrykoti oli niin ajatuksia herättävä ja sinä teet puolestasi paljon tuomalla osan ruuastasi hänelle, jolla ei muuten olisi sille päivälle murua rinnan alle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpökerrastot on kyllä uskomattoman suuri apu kun kylmyys iskee.

   Pieni apu on suuri apu yksilötasolla kun se tulee tarpeeseen.

   Delete
 14. Hyvät kuvat, vaan viimeinen hieman surullinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Arleena. Ja surullinenhan toi viiminen kuva on ja tuollaisia kärryjä näkee täällä aivan liikaa.

   Delete