Thursday, February 23, 2012

~ moOd bOard dRy rUn ~Ei ole varmaan ollut vaikea huomata, että tykkään teipeistä. Olen tosin aina tykännyt, mutta nyt alkaa teippikuume olla huipussaan. Tilasin Etsytä läjän ihan oikeita Washi-teippejä. Teipit on jo matkalla Texasin San Antoniosta.  Olen pitkään haaveillut jonkilaisen "mood boardin" laittamista seinälle. Siis kaikenlaisia kivoja ja inspiroivia leikkeitä ja muuta sälpettä. Odotellessani kuivaharjottelin virtuaaliteipeillä. Mutta tästä aiheesta lisää myöhemmin.

Samalla idealla syntyi uusi sivupohjakin. Tässä linkki sivupohjablogilleni ja sieltä sitten napauttamalla teipattua "fRee Backgrounds"-nappia, pääsee sivupohjavalikoimiin.

***

You might have noticed lately that I have some kind of obsession with tapes. Actually I have always loved tapes. But now my obsession has gone so far, that I ordered a bunch of Washi-tapes from Etsy. They are already on the way from San Antonio Texas. I have dreamed already for sometime to make some kind of mood board on my wall. While waiting, I made a couple of virtual mood boards. And I also made a new background inspired by mood boards. Link to my background blog.

6 comments:

 1. Joo, huomasin tuolla toisaalla tämän innostuksen ;) Meillä ei ole kaupoissa noita teippejä näkynyt. Tai no, enpä ole taasen käynyt askartelukaupoissa, mutta eipä ainakaan Sinellin sivuilta löytynyt. Jännityksellä odotan minkälaisia ihanuuksia posti sinulle tuo.

  Hienoja nämä digitaalisetkin!

  ReplyDelete
 2. Hih, joo, mun innostukset ei enää pysy salassa. ;) Mä en ole noita täälläkään askartelukaupassa nähnyt tai huomannut. Mutta törmäsin pariinkin suomalaiseen teippisivustoon, jossa oli hyvät valikoimat Washi-teippejä, nyt en muista kyllä enää niiden nimiä.

  Tämän päivän postissa teipit ei vielä tulleet, ehkä huomenna.;)

  ReplyDelete
 3. Se on aina mielenkiintoista aamukahvin lomassa tutkia mikä on in siellä suunnalla :) Hyvää kamaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan mahtavaa kamaa sitä löytyykin, nyt on tosi kiva, että se saa talteen selkeästi yhteen paikkaan ja vielä jakoon kaikille. ;)

   Delete
 4. Mood Board kuulostaa kivalta idealta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mä oon jo pitkään haaveillut sellaisen tekemisestä. Digitaalisten kuvien vastapainoksi olis kiva katsella ihan oikeita paperikuviakin. ;)

   Delete