Sunday, March 25, 2012

Malibu, Rio Grande and Red Berries

Värikollaasi haasteessa on palattu hetkeksi valmiisiin väriyhdistelmiin. Yay! Mä tykkään näistä valmiista yhdistelmistä, se antaa enemmän haastetta löytää juuri tiettyjä sävyjä. Innostuinkin tällä kertaa sen verran, että tein toisenkin kollaasin.


Tämän kollaasin teinkin sitten vaan ihan kuvaamalla yhdellä kertaa sopivan värisiä romuja ja romppeita "kotistudiossani".  Lisää kollaaseja täällä.

Kurkkasin taas mielenkiinnosta noille väreille myös nimet täältä. Alla vielä muutama ylimääräinen bonus kuva.***

The Color Collage Challenge for this week. More collages here.

29 comments:

 1. Onpa hauska kollaasi! Ei tulis ihan heti mieleen yhdistella perusvareja, mutta toimii nakojaan upeasti!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa Kaliforniaan!
  Tibs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tibs, en mäkään näitä värejä ehkä itse olis myöskään alkanut yhdistelemään, mutta siksi juuri tykkään kovasti tuosta värikollaasihaasteesta, että sen ansiosta on "pakko" kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja koittaa saada niistä mahdollisimman toimivat. ;)

   Täällä ollaan nyt vielä iltapäivässä, mutta sinulle pitääkin varmaan toivotella hyvä huomenet, sen verran edelle ajasta olette. ;)

   Delete
 2. Ihanat värit taas kuvissasi:)

  ReplyDelete
 3. Sinulla on aina yhtä herkullisen ihanat kollaasit. Niin nytkin. Hyvin kuvattu ja koottu kollaasiksi. Ilo niitä on ihailla, kuten kuviasikin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Arleena, mä niin rakastan näitä värikollaasihaasteita, että paneudun asiaan aina oikein hartaudella. ;)

   Delete
 4. I like these colours and your work, so beautiful!

  ReplyDelete
 5. Juuri meinasin sanoa, että saippua-kuva on lempikuvani (niinkuin näistä edes voisi valita!) niin se olikin isona. Kova tyttö olet teippaamaan, maalipensselikin on lyöty seinään :D Kollaasissa on mukavaa rakenteellisuutta, kuin lokerikko täynnä aarteita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaari ja mä olen sellanen, että jos jostain innostun (ja innostun helposti ja vähän kaikesta), niin sitten ei ookkaan mitään rajaa, teippiä kuluu nyt varmaan rullatolkulla, kunnes tulee joku uusi innostus. ;)

   Delete
 6. Ihanan värikästä! Pitkän talven jälkeen täällä jo kaivataankin vähän muuta kuin valkoista ja harmaata... Vielä ei vihreää pilkota lumen alta, mutta pian, pian! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna V. Voi sitä riemus sitten siellä, kun sitä vihreää alkaa pilkottamaan, sellasta iloa täällä ei ole. ;)

   Delete
  2. Oops, mulla oli vääräpää. ;)

   Delete
 7. Aivan upeat kollaasit. Sinulla on kyllä erikoinen kyky yhdistellä asioita ja värejä. Menenpä tästä vielä ihastelemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kiirepakolainen. Mulla on ollut toi värien kanssa pelaaminen pienestä asti oikein intohimo, mutta tietty siihen on tullut harjaannusta myös ammatinkautta. Sisustussuunnittelijana sitä "joutu" tekemään vähän tälläistä samankaltaista joka päivä.;)

   Delete
 8. Tosi ihania kollaaseja jälleen kerran, vaikea valita suosikkia! Nuo teipit ovat mainioita! Saako kysyä (täällä tumpelo) miten lisäät ne? Onko ne vain skannattu ja sitten Photarissa lisätty kuvien päälle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Matkatar. Ja juu, mä oon skannannut teipit ja sitten lisään niitä kuvien päälle Photarissa (tai oikeasti PaintShoppia minä käytän). ;)

   Delete
 9. Teiltä löytyy niin paljon enemmän väriä kuin meiltä, ainakin tähän vuodenaikaan, itse asiassa niin monen kuukauden ajan!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, se on totta, täällä on kesä, kesät talvet. Joten väriä löytyy luonnosta ja onhan tää kyllä aika paljon värikkäämpi kaupunki, kuin Suomessa mikään paikkakunta. Mutta lähes kaikki värit noissakin kollaaseissa löytyy kyllä täältä mun omista romuista, mulle sitä väriä kertyy, vaikka kuinka yrittäisin vastustellakin. ;)

   Delete
 10. Miten ihmeessä sä osaat? Ihan mieletön väri silmä sulla! Jos mulle laitettas noi värit käteen, en saisi mitää järkevää aikaiseksi. Taas tuli niin hyvä fiilis, että :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eliisa. Mulla on kyllä jonkinlainen synnynnäinen lahja väreihin, mutta toisaalta mulla on kyllä yli 30 vuoden kokemus niiden kanssa työskentelystä, joten olis kai ihme, jos en yhtään osais niitä järjestellä. ;)

   Delete
 11. Ihastuttavia kuvia, raikkaat pirteät värit.
  Kyllä se näkyy, että nautit tehdessä.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Liplatus ja minä kyllä todella nautin tälläsestä, en tiedä oikeastaan mitään asiaa, josta nauttisin enemmän. ;)

   Delete
 12. Ihania aarteita, taas hyväntuulen kuvia.

  ReplyDelete
 13. Ihanat kollaasit! Kun näin värivalikoiman haastetehtävässä, ajattelin ensin, etten kyllä ala näitä yhdistellä, mutta sitten päätin kokeilla. Sinun kollaasisi ovat superihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Valua Kuvasa. Onhan toi aika hurja yhdistelmä, mutta mukavasti ne toimii yhdessä. ;)

   Delete