Saturday, October 16, 2010

Mielikuvia
Luulin jo saaneeni pahimman ohi, eli remontin kutakuinkin valmiiksi, mutta ruokahalu kasvaa syodessa. Nyt menee sitten kaikki muukin aikalailla uusiksi. Verhot, tyynyt ym. tekstiilit menee uusiksi, enka nyt halua enaa tyytya mihinkaan valmiisiin, vaan haluan ommella mahdollisimman paljon itse. Mulla on kasa kankaita ja sita sun palloa ja pompulaa levallaan pitkin kamppaa. Ompelukoneen saan ens viikolla.

Joten tassa nyt vaan muutama kuva, etta saa jotain esimakua siita mita taalla tapahtuu. Kiva jos jaksatte olla kiinnostuneita, on paljon mukavampaa, kun saa jakaa innostusta. Tosin Rob on ollut nyt myos tosi innolla mukana suunnittelemassa ja valitsemassa. Varit on talla kertaa niin nappiin meidan molempien makuun.

***

I already thought, that I've almost finished my remodeling, but no! Now I wanted to change all textiles, but this time I don't want to buy anything ready made, I want to sew them of my own. Next week I will get a sewing machine.  But here is now a couple of photos to share with you. I'm so happy with the colors.

13 comments:

 1. Huikean upea tuo violetti seinä! Tahtoo kans tuollaisen. Miten se tehdään???

  Tämä on jännittävä projekti.

  ReplyDelete
 2. Aivan mielettömän upea violetti värisävy!

  ReplyDelete
 3. Ma en yleensa tykkaa violetista, mutta toi nayttaa upealta! Teitko ton silla sienella?
  Onko ekassa kuvassa se harmaa (mun koneella se nayttaa vahan vihertavalta)?
  Tilasitko ompelukoneen netista? Kysyn vaan sen takia, kun niita saa aika edullisesti Walmartista ja Targetistakin...

  ReplyDelete
 4. Tuo pinkin violetti seinä on hieno. Iloa ompeluun:)

  ReplyDelete
 5. Upea tuo lilaseina! Voisin kuvitellakin tekevani tuollaisen, mutta ruskeana tuonne hierontatilaani. Miten sen teit?? Olisiko mahdollista saada jonkinlainen tee-se-itse-postaus-for-dummies?

  ReplyDelete
 6. The faded purple room is amazing...can't wait to see what you do with it.....

  ReplyDelete
 7. Eikös tämä ole aika normaalia meillä naisilla että homma karkaa ja leviää. Kohta sulla on koko asunto rempassa:)
  Tulee varmaan upeat verhot, pidän kovasti pimpuloista ja pampuloista.
  Hauskaa aherrusta

  ReplyDelete
 8. Näyttää upealta, kyllä olet vauhdissa. Itse tehdyillä verhoilla ja tyynyillä, saa kivasti täydennettyä sisustusta. Saa juuri sellaisia kuin haluaa. Intoa vain aherrukseen, jään odottelemaan lopputulosta.

  ReplyDelete
 9. Mun lempiväri taas on violetti ja lila, näyttää ihanalta! Oikeestaan just sellainen väri, millaiseksi itsekin haluaisin maalata seinät, jos voisin ja osaisin.

  ReplyDelete
 10. Lepis
  Kuva hiukan hamaa, koska siina on seinapinta viela osittain marka, mutta samanlaista jalkea kylla saa aikaiseksi useammilla erivarisilla kerroksilla. Ma saatan tehda viela myohemmin pintojen paalle laseerauksen vaaleammalla, joten sitten ne todellisuudessakin nayttaa tuollaisilta. Mutta nyt olen tyytyvainen toistaiseksi melko tasaisiin maalipintoihin.

  Tekniikkoja on monia. Ma kaytin talla kertaa sellasta isoa pesusienirukkasta, jolla "pesin" maalin seinaan.

  Yaelian
  Juu, olen kanssa oikein tyytyvainen varivalintaan.

  Johanna
  Kiitos, ja puhtia kylla nyt riittaa, taan on niin kivaa.

  Susa
  Juu, tein sen sienella. Ekan kuvan seina on tosiaan todellisuudessa niin puhdas harmaa, etta sen savyt muuttuu aika paljonkin eri valaistuksissa ja muiden varipintojen vaikutuksest. Kuvan otto hetkella mulla oli vihertavat verhot ikkunassa, sen takia se savyttyy vihertavaksi.

  Walmartista ma koitinkin kayda sita ompelukonetta ostamassa, mutta kaikista liikkeista oli just se malli (tosi hyva hinta/laatu-suhde) loppu, joten tilasin sen sitten netista.

  Pink Links
  Tykkaan varista tosi paljon ja joissakin valaistuksissa seina nayttaa ihan ihanalle pinkille.

  Kuwaitin kaunotar
  Ruskeana tollanen pinta nayttaakin upealle. Noita maalaustekniikoita on tosi paljon ja niista kylla loytyy ohjeita ihan netistakin. Mutta voisin kylla joskus ehka itsekin antaa jotain vinkkeja.Se ei ole vaikeeta.

  Susan Erickson
  Thank you, when I get something ready, I will show you more.

  Henrietta
  Juu, ainakin mulle kay aina noin. Mutta toisaalta on tosi piristavaa muuttaa ilmetta oikein kunnolla. Talla kertaa olen tyytyvaisempi kuin koskaan.

  Ma kanssa rakasta kaikenlaisia pompuloita, nyt vaan riippuu sitten karsivallisyydestani kuinka maltan niita nipertaa ja napertaa.

  Valokin varsyja
  Kiitos ja on tosiaan vauhti paalla. Ma olen jo pitkaan haaveillut ompelukoneesta. Nyt voin tosiaan tehda juuri sellaista kuin haluan, valmiina en ole loytanyt mieleisia verhoja mistaan. Kunhan saan nyt jotain kohtaa valmiiksi, niin naytan kylla sitten ihan innolla taalla.

  Varjo
  Robin kanssa meilla yhteisia lempivareja on just violetti ja harmaa. Ihmettelen, etta vasta nyt sen tajusin. Nyt ollaan molemmat varien suhteen tyytyvaisia.

  Maalaaminen on aika helppoa. Nettikin on pullollaan hyvia maalausohjeita.

  ReplyDelete
 11. Meinasit sitten pitää jännityksessä :) Tässähän on kuin viereisessä huoneessa istuisi ja kuulisi vain kun maalipurkit kolisee ja pensselit suhisee, jopa maalikin nenässä tuoksuu... pienen pilkahduksen ehti näkemään, kun ovea hiukaan raotettiin...:) Ei vaan, intoa ja ihanaa remonttia!

  ReplyDelete
 12. Minusta tuo lila seinä on ihana ja etenkin koska pitkät vaaleat verhot. Minä en ikinä enää laita muita kuin PITKIÄ, VAALEITA VERHOJA. Kaikkia muita olen aina katunut.

  ReplyDelete