Sunday, January 23, 2011

Viikon alotus viidellä värillä


Mulla on vaikeuksia päästä käyntiin taas parin vapaapäivän jälkeen, tai siis oikeastaan Robin vapaapäivien jälkeen. Koitan nyt itsekin pyhittää ne enimmäkseen rentoutumiseen ja vapaa-aikaan, ennen mä puuskutin hommia kaiket päivät. Meillä alkaa työviikko sunnuntaista, koska Robin vapaapäivät on perjantain ja lauantai.

Paras tapa mulle päästä taas kuvien tekemiseen kiinni, on osallistua näihin viikkohaasteisiin. Eli tässä Värikollaasien uusin haaste viidellä värillä. Ihan hauska väriyhdistelmä. Lisää näitä löytyy täältä.

Ja haasteista puheen ollen,  älkää unohtako Collage Obsession haastetta, sinne ilmestyy uusi haaste taas tunnin päästä, se on mullekin ihan ylläri mitä sieltä tulee, koska mun lisäksi siellä on nyt 4 uutta haastajaa. Ottakaa ihmeessä osaa.

15 comments:

 1. Olet ehdottomasti kekseliäin kuvittaja, minkä tiedän! LOL. Kalifornialaista maisemaa zombeineen, siniset silmät ja naurava suu.

  ReplyDelete
 2. Hauska tuo sähköjohtohässäkkä tolpan nokassa, tosin onhan niitä erikoisempiakin sähkövirityksiä tuolla maailmalla näkynyt.

  Osaisikohan sitä itsekin yrittää tuollaista maanantaikollaasia. Tämän viikon värisävyt voisivat olla hankalat minulle. Ehkä. Hmm. Sinulla on ainakin kiva kokoelma Kaliforniaa kollaasissasi.

  ReplyDelete
 3. Voi mikä möökö! Vihreä mato päässään, hallitsee kollaasia yksinvaltiaan tavoin. Ympäriltä löytyykin sitten vaikka mitä. Nuo kivet ja jääastia ihastuttaa.

  ReplyDelete
 4. Oikein olen tässä nautiskellut kollasisi katselusta. Värit ovat niin hienot ja monia yksityiskohtia on mukava tutkia. :)

  ReplyDelete
 5. Mielenkiintoista katsottavaa.
  Monipuolinen ja näyttävä.:)

  ReplyDelete
 6. Hahhah, taas on niin sinun näköisesi, hurmaava kollaasi!

  Jostain syystä minun koneellani sinun sivupohjasi pomppii todella kauan ennen kuin rauhoittu paikoilleen. Kun yrittää skrollata alaspäin, pompahtaa taas äkkiä alkuun. Nytkin, kun kirjoitan tätä, tuon sivupohjan sivupalkit hyppelehtivät.

  Onko kukaan muu sanonut asiasta vai onko vika korvieni välissä?

  ReplyDelete
 7. Kaunis lemmikin sininen väri kokoaa kollaasin.

  ReplyDelete
 8. kaari3
  Täällä on niin ideaali kuvausympäristö, ei tulee pulaa kuvauskohteista. ;)

  Anne
  Juu, toi johtohäkkyrä on kyllä ihan simppelimmästä päästä, täälläkin kyllä näkee huomattavasti hullumpia häkkyröitä, jotka kyllä jotekin mun silmiä hivelee.

  Ja kokeile ihmeessä, tämä oli kyllä jonkin verran hankala yhdistelmä, mutta ehkä seuraava on taas helpompi. ;9

  TeeTee
  Keskelle koitan aina laittaa jonkun katseen vangitsijan. ;)

  Unelma
  Aika sini voittoinen tosta tuli, koska se on oma lempivärini. :)

  Liplatus
  Juu, siihen löytykin nyt aika hauskoja juttuja. :)

  Susu
  Kiitos.:))

  Eipä ole kukaan ainakaan tuollaisesta häiriöstä maininnut, poistin lumisateen, koska se saatto olla syy häiriöihin. Toivottavasti hyppely poistui sen avulla.

  Arleena
  Just mun lempiväri, tuo lemmikin sininen. ;)

  Mari
  Kiitos. :))

  ReplyDelete
 9. Mielenkiintoista, kiehtovaa.... Hyvästi olet värit koostanut kuvistasi. Pidin tästä!

  ReplyDelete
 10. Ei hypi enää, lumi on pahasta!!

  ReplyDelete
 11. Kiirepakolainen
  Kiitos, sitä oli kiva koostaa. ;)

  Pieni Lintu
  Kiitos. :))

  Susu
  No hyvä, tosin nyt mun on tyydyttävä täysin lumettomuuteen. ;)

  ReplyDelete