Sunday, February 13, 2011

Inhokollaasi + edit

Saanko esitellä, mun inhokki väriyhdistelmäni!!!! Värikollaasi haasteen tämän viikon väriyhdistelmä ei mun silmiä hivele. Ja siitä johtuen kollaasin väritkään ei nyt ihan ainakaan tuon vihreä osalta osu ihan nappiin, mutta kai sentään tarpeeksi ainakin sinne päin. Aika orientaali painoitteinen tuosta taas tuli, kiinalaiset kyllä osaa yhdistellä tosi hyvin tuotakin väriyhdistelmää.

Joskus aikoinani tein muutamia sisustussuunnitelmia Kesoilille, lähinnä kahviloihin ja ravintoloihin ja myös yhteen Motorest-hotelliin. Vaikka toi olikin se Kesoilin väriyhdistelmä, niin tuota väriyhdistelmää en sentään joutunut suunnitelmissani käyttämään. Se olis ollut mulle kyllä varmaan lähes mahdoton homma, niin vaan jotenkin toi yhdistelmä tökki jo silloin.

Tästä tuleekin hyvä aasinsilta mun seuraavaan postaukseen, seuraavaksi ajattelin vastata saamiini tunnustuksiin ja siinä yhteydessä kertoa seitsemän paljastusta itsestäni, paljastukset tulee luultavasti käsittelemään inhokkejani ja ristiriitaisuuksiani. Toivottavasti saan sen nyt aikaiseksi, mielessä se on kyllä pyörinyt jo jonkin aikaa.

Edit.
Unohdin ihan, että siellä Suomessa on jo maanantai, joten...

Oikein ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille blogiystäville!