Friday, February 11, 2011

Jos olisin kirjoittanut blogia 10 vuotta sitten...

Jos mulla olis ollut blogi 10 vuotta sitten niin olisin varmaan kirjoittanut seuraavanlaisista asioista:
 • Pääpaino olis varmaan ollut kaikella käsintehdyllä. Tuohon aikaan väänsin ahkerasti paperimassajuttuja, tein kynttilöitä, maalasin tauluja, ompelin yhtä sun toista. Olin juuri luopunut ekasta omasta putiikistani ja olin aloittelemassa uutta uraa keskittyen vain käsitöiden valmistukseen ja etsiskelin innolla jälleenmyyjiä tuotteilleni
 • Sisustustaminen olis ollut varmaan ollut myös kärkisijoilla, olisin esitellyt meidän uutta kaupunki kämppäämme, johon oltiin lasten kanssa muutettu juuri omakotitalostamme, jonka menetimme avioeron seurauksena.
 • Päivänasuja ja hiusjuttuja olis ollut varmaan kanssa aika tiuhaan. Mulla tais olla juuri tuohon aikaan kaikkein makeimmat kuteeni ja olin myös hurahtanut kaikenlaisiin hiuslisäkkeisiin ja peruukkeihin.
 • Lapsista ja varsinkin heidän koulun käynnistään olisin varmaan jotain sepustanut, ehkä hiukan valittanut ja marmattanut ymmärtämättömiä opettajia
 • Ja olisin varmaan myös hehkuttanut uudesta rakkaudestani, komea ja cool prinssi oli ratsastanut elämääni Saksasta asti. Tosin ihan uudesta tuttavuudesta ei ollut kyse, me oltiin tunnettu toisemme koko elämän ajan.
 • Matkakuvia olis ollut ainakin Pariisista ja Kölnistä. Ja aika paljon tuli juhlittuakin vielä tuohon aikaan, joten biletystä ja muuta hauskaa ystävien kanssa olis varmasti ollut myös tarjolla. 
 • Olisin kyllä joutunut ruikuttamaan ja odottamaan koneelle pääsyä, koska tuohon aikaan meillä oli vaan yksi tietsikka poikani huoneessa. Ja ilman lasteni apua en olis varmaan koneella pärjännyt.
 • Ai niin, ja blogissani olisin varmaan julkaissut kuvasarjaa siitä, miten Tornadon rakentaminen edistyi Särkänniemessä. Meillä oli suora näköyhteys olkkarista ja partsilta Mustanlahden satamaan.
 • Yks meinas ihan unohtua. Kuvia ja kertomuksia olis ollut myös kahdesta pupusta ja neljästä marsusta. Ja ehkä yksi hauska kertomus pienestä linnunpoikasesta. ;)
  Valitettavasti mulla ei ole täällä kuvia tuolta ajalta, eli kuvat on ihan tuoreita aamuiselta kävelyretkeltäni. Täällä on taas 30 asteen helle, joten kyllä tarkenee.

  Nappaa tästä haaste tai kerro kommenttilootassa miten itse olisit 10 vuotta sitten blogannut. Minä nappasin tämän haasten Mizuénalta.