Tuesday, March 1, 2011

Couple of more Sweet Shots


Just to have a good reason to post more  photos of these incredible beautiful gerberas, I decided to join the Sweet Shot Tuesdays linky blog, which I found from Henrietta´s blog.

Sweet Shot Day
Ja sitten sama suomeksi....eli en olis enää kehdannut laittaa lisää gerbera kuvia, mutta oli ihan pakko, joten piti löytää joku veruke ja löysinkin tuon Sweet Shot Tuesday haasteen Henriettan blogista.enkä edes lupaa, että tässä oli kaikki...voi olla, että tulee vielä lisääkin, koittakaa kestää. Mä käytin jopa yhtä kuvaa osana kollaasia, jolla osallistuin Collage Obsessionin haasteeseen. Nyt pitäs kyllä hetkeksi irrottautua näistä gerberoista. Mulla on nyt menossa yks tosi kiva ja mielenkiitoinen tilaus työ, joka liittyy ruusuun...joten nyt taidan mennä kierrokselle puutarhaan, pitäis löytää syvän punainen ruusu...

10 comments:

 1. ...mutta, kun gerberat ovat niin kauniita!!
  Kaunis on myös sinun blogisi. =)

  ReplyDelete
 2. Anna tulla lisää vaan kyllä näitä kehtaa katsella:) Tuo on ihanaa kun tulee osittainen valonsäde kukkaan, se antaa jotenkin lisää eloa.
  Nää haasteet on hyvä tekosyy pukata kuvia tänne. Eihän mulla mitään sanottavaa koskaan ole joten laittelen vaan kuvia haasteisiin niin on joku syy myös kuvata. Oikeestaa niiden ansiosta olenkin alkanut taas kuvaamaan monien vuosien jälkeen, ei ole mitään motiivia kuvata jos kukaa ei näe niitä.

  ReplyDelete
 3. These are so pretty and the light is gorgeous!

  ReplyDelete
 4. Koo
  Kiitos ja kiva että löytyy muitakin gerbera-faneja. ;)

  Henrietta
  No näitä kukkia nyt taas tuntuu pukkaavan oikein urakalla ja tosiaan, kyllä tää on tosi kivaa, että niitä voi laittaa tänne esille, vois olla motivaatio hukassa, jos vaan ihan omaksi iloksi kuvailis. Ja haasteet on kivoja, ei tartte aina tehdä tikusta asiaa. ;)

  Ja mulla kanssa viris tää kuvausinnostus vuosien tauon jälkeen nimenomaan tämän bloggailun ja haasteiden ansiosta. Ja kivaahan tää tosiaan on. :))

  ReplyDelete
 5. deb duty
  Thank you so much and I love your name. ;))

  ReplyDelete
 6. Bring it on! Antaa tulla vaan gerberoita ja muita! Tänään kaupassa olin jo viittä vaille ostamassa auringonkukkia, mutta jätin ostamatta kun ajattelin, että Itkupilli kuitenkin laittaa kukkien kuvia ja saan ihailla kukkia, jotka eivät heti nuupahda ;)

  ReplyDelete
 7. Olet saanut kyllä valon kanssa todella herkkiä kuvia. Gerberat ovat myös suosikkejani, just ostin ex-anopille, kun kävin tervehtimässä häntä 85-v päivänä. Ja aikas mimmi tuo onkin vielä ikäisekseen ;) Gerberoissa on herkkyyttä, mutta sitten myös jotain sellaista voimaa, yksikin kukka vihreineen on ihan mahtavan näköinen.

  ReplyDelete
 8. Oi mikä huikea valo ja herkkyys, nam (vaikken nuita syödä haluakaan;)

  ReplyDelete
 9. Johanna
  No olipa sitten hyvä, että laitoin taas uusia kukkia esille. Mutta kyllä olis ollut hauska ihailla myös auringon kukkia. ;)

  Eliisa
  Valo on kyllä kuvissa mielestäni yhtä tärkeä elementti, kuin itse kuvattava kohde.

  Ja gerberat on just sopivia kukkia tosi mimmeille, ne on herkkiä, mutta jotekin niissä on myös jotenkin potkua. ;)

  Wihtori
  Juu, parempi ettei niitä ala syömään, vaikka mistä sitä tietää, niin oon nyt kiintynyt tohon puskaan...;)

  ReplyDelete
 10. Ohhhhh BEAUTIFUL! I love these flowers :)

  ReplyDelete