Tuesday, April 5, 2011

Ja taas Hollywoodissa

Alkukirjain #19 haaste ~ MOottoripyörä.  Uskomatonta kuinka vaikeaa oli keksi MO alkuista sanaa, lopulta päädyin sitten siihen ekaan sanaan, joka mieleen tuli. Kuva löytyi taas Hollywood Bulevardilta.

Tässä taas muutama lisä kuva samaiselta kadulta. Kuvat ei kyllä nyt ole ihan tuoreita, meidän tulee nykyisin niin harvoin käytyä Hollywood Bulevardilla, oikeastaan vaan, jos on vieraita kylässä. Ja silloinkin yleensä liikutaan vaan ihan siinä turistimestoilla Kiinalaisen- ja Kodak-teatterin seutuvilla.Mutta itse olen kyllä muutaman kerran lähtenyt siitä seikkailemaan hiukan etäämmälle itäänpäin. Siellä alkaakin sitten  liikkeet ja  muutenkin tunnelma muuttumaan hiukan epämääräisemmäksi. Yllättävän suuri muutos ihan muutaman korttelin matkalla. Sinne ei kannata lähteä iltaisin seikkailemaan, silloin siellä ei ole oikeastaan mitään.

Mutta tietty, jos etsii jotain hauskaa ja erikoisempaa vaatetusta, nin päiväs aikaan siellä on hauska piipahtaa. Liikeet kyllä sulkeutuu siellä yllättävän aikaisin.

Mä joskus haaveilin yhden ystäväni kanssa  pöksyistä, joilla sais pakarat näyttään muhkeammilta. Mutta eihän sellaisia silloin mistään saanut. Mulla on aina ollut niin onnettomat noi istumalihakset. Vaikka läskiä tulis muualle, niin grammaakaan niistä ei päädy pakaroihin. Mutta Hollywoodistahan tietty löytyy apu myös pikku pepuille. Vielä en ole kokeillut Butt Boostereita, mutta ehkä vois ihan uteliaisuudesta ostaa ja katsoa, miltä meikäläisellä näyttäis hiukan muhkeampi takamus.

18 comments:

 1. Ha ha tuo Butt Booster on kyllä mainio juttu;D
  Onkohan tuo alue jonka mainitset sama ,jossa vietimme yhden yön yhdessä motellissa....oli nimittäin aika epämääräistä aluetta,enkä olisi siellä yksin kävellyt illalla tosiaankaan..

  ReplyDelete
 2. Moottoripyörällä pitkin Hollywoodia!Vai vain autolla liikkuen?

  ReplyDelete
 3. Osta ja kerro meille, miten toimivat!

  Näköjään sieltä saa kaikkea :)

  ReplyDelete
 4. MO:lla alkavia sanoja ei heti tullut pitkää listaa minullekaan mieleen, puhumattakaan, että olisi vielä kuvakin löytynyt.

  Sinulla on taas hienoja kuvia postauksessa, tykkään.

  ReplyDelete
 5. Kaikkiin oman vartalon "epäkohtiin" voi näemmä löytyä apu, hauska tuo :)

  ReplyDelete
 6. Hauskoja kuvia!

  Nauroin Butt Boosterille :D Siinä on yksi tuote, jota en tarvi! :DDD

  t. JLo II ;D

  ReplyDelete
 7. On se mukavaa, nähdä muailmaa mennemättä minnekään!

  ReplyDelete
 8. Vähänks on hieno ajopeli, ja nuo Butt Boosterit :DDD

  ReplyDelete
 9. Aika magee tuo mopo !
  Eikä munkaan perä kaipaa kohennusta, kyllä se kohenee (vai levenee...) itsellään ;D

  ReplyDelete
 10. Tappari
  Kiitos. :)

  Maketsu
  Juu, ehkä hiukan liian pyöreä. ;)

  Yaelian
  Se on jännä täällä LA:ssä, kuinka lyhyellä matkalla voi alueet täällä vaihtua täysin. Hollywood Bulevardilla maisemat vaihtuu täysin muutaman korttelin matkalla.

  Pappilan mummo
  No me liikutaan vaan ihan autolla.

  ReplyDelete
 11. Susu
  Mä ajattelin, että noi pöksyt vois olla oikeastaan hyvät tässä koneella, tulee joskus istuttua niin kauan, että persuukset puutuu. Tuskin kehtaisin noilla pöksyillä ulkosalla näyttäytyä.

  Mutta jos hankin ne, niin lupaan raportoida. ;)

  Sirpu
  lol, yeah! :D

  Unelma
  Kiitos, ja onneksi multa löyty kuvakin tuohon ainoaan sanaan, joka tuli mieleen. ;)

  ReplyDelete
 12. Katjusha
  Niin, olis kyllä kiva, jos yhtä helposti jostain vois ottaa ylimääräistä jostain pois. ;)

  Haneli
  Vau, no sulla on sitten kunnon varustukset omasta takaa. ;)

  Savu
  Mä teen täältä puolestani nojatuolimatkoja sinne Suomeen. ;)

  Marja
  Täältä löytyy kaikkea joka lähtöön. ;)

  Indigosielu
  Niinhän perä yleensä tuntuu kaikilla kohentuvan ihan itsestään, mulla kohenee vaan kaikki muu. ;)

  Tanssiva harmaa pantteri
  Hyvä pari yhdessä. ;)

  ReplyDelete
 13. Mulla on sellaset "butt lifting" farkut, joissa ahteri näyttää selvästi pyöreämmälle. Eikä niissä ole edes mitään täytettä, taskut on vaan jotenkin muotoiltu tiettyyn asentoon ja farkun värikin on ehkä erilainen ahterin kohdalta.
  Kutsun niitä kotoisasti 'persefarkuiksi' ja ne on aivan ihanat! :D Ostin Dublinista muutama vuosi sitten, mutta nyt en muista minkä merkkiset ne olikaan ... mutta suosittelen! ;D

  ReplyDelete
 14. MaaMaa
  Voi, tääkin tahtoo persefarkut. Se olis ihanaa, jos mä saisin omat lituskat jotenkin noin kätsysti hiukan näyttävimmiksi. ;)

  ReplyDelete